uyuyamiyorum. Dolandirildim mi?

Ne olursa olsun kimseye bilgi vermeyin, ben artık her şeyden korkar oldum ortalık çok kötü

her ünide yapılan şey canım ne kdr çok kart çıkartırlarsa o kadr prim alıyorlar dolandırılmadın merak etme en fazla 1 ay sonra kart gelir kullanmak istemiyorsan kapattırırsın bankadan

bu okul önlerindeki kart satan tiplere de bir yasak bişey gelsin sokak ortasında kredi kartı mı verilir ya ne kadar yanlış işler..

Peki kimligimin fotografni cekmesi? Kimligimle bir seyler yapabilirler mi
Öğrenci diyorsun neden uğraşsın böyle şeylerle. Üni de yapı kredi de böyle uygulama oldu karti kabul etmedim hic birşey olmadı.
Dort beş ay önce başka banka için geldiler onu kabul ettim kartim da geldi aktif kullaniyorum şuan hic bi sıkıntı olmadı

Çağrı merkezini arayın. Ve telefonla kimlik bilgilerin izin aldığını böyle bir uygulamanın olup olmadığını sorun. .tc kimlik no anne soyadı ve diğer bilgiler ve resimli kimlik belgesi resmi riskli.ben şirket kimliğinin fotokopisini verirken fotokopidir diye ortasına kocaman yazıyordum sirketinizden uyarmislardi böyle yapmamız oneriliyordu

Suan arasam acarlarmi ki

Cagri merkezi diye bir sey duydun mu? 7/24 acik. Oraya sorabilirsiniz.

Evet bu sekilde alinan başvurular var. Ama sen dogru insanlara mi bilgi verdin bilinmez.

Panik yapma. Simdi basvurun gorunmeyebilir. Saha satiscilari evrak girisini gunluk mu yapıyor bilmiyoruz. Bir kac gun sonra arar sorarsin.

Bu ders olur, bir daha böyle ayaküstü bilgi paylasmaz en azindan kimlik evrak vs sorarsin.

Musteri hizmetlerinden aradim tc kimlik istiyor eksik ya da hatali girdiniz diyor deliricem ya baska hicbir sey yapaniyorum

Hayir orayi aradiginda musteri temsilcisine baglanmak icin su noyu tuslayin vs der. Musterisi olmadigin bankada bilginde yoktur tekrar arayip musteri temsilcisine baglanin

Korkma birsey olmaz.
Ev arkadasim da yapiyordu ordan biliyorum.
Her kart satışı onlar icin prim demek.
Kimligin fotoğrafı falan da lazim oluyor evet.
Rahat uyuyabilirsin

Sizin icin aradım arayinca * tuslayin sonra tc girin. Musterisi değilsin buradan girince olur

Ha suda var böyle bi uygulamayi fırsata cevrmek isteyen dolandrclr olablr çünkü bayan sadece form doldrcaz sonra kabul edersnZ kartı gondrrler demstı kimlik resmi bilgisi vs istemedi

Musteri hizmetlerinden aradim tc kimlik istiyor eksik ya da hatali girdiniz diyor deliricem ya baska hicbir sey yapaniyorum

Bilgi girisi yapılmamış demek. Bekleyin bir kac gun. Evraklari ayni gun girmiyorlardir, gezici ekipler yapıyor böyle.

Banka antetli evrak imzaladim diyorsun sakin ol. Bankada milyarlarin, hemen kredi cikacak yüksek bir gelirin falan yoksa korkmayın boyle bir kac günde bir şey olmaz.

Sistem girisi olur iki gune teyit edersiniz.

Bu şekılde kart verenler var canım iş yerlerını bıle bohcacı gıbı dolasıp ksrt dagıtyrlar ıcını serın tut yınede bellı olmaz tabı

Arkadaslar simdi konustum
Boyle bi uygulamalari varmis her bankada direk satis elemanlari bulinuyormus.
Basvurum hmn gorunmzmis toplu olaeak yapiliyormus
Ve banka islemleri icin kimlik bilgisi gerkldir dedi konustugum kisi.
Sizce korkmali miyim??

O
ogrenciyim yani ne gelirim olabilir ki 18yasindayim daha ailem disinda hicbir gelir kaynagim yok acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…