- Konu Sahibi Papatya129
-
Ya zaten korkuyorum bir de azarlamayin. Oldu iste cahilligime geldi.
her ünide yapılan şey canım ne kdr çok kart çıkartırlarsa o kadr prim alıyorlar dolandırılmadın merak etme en fazla 1 ay sonra kart gelir kullanmak istemiyorsan kapattırırsın bankadanBugun uni.nin orda gezerken 3-4 tane takim elbiseli adam bizi durdurdu yapikredinin bir karti varmis onun icin form doldurmamiz konusunda israr ettiler kampanyalardan falan bahsettiler. Benimde salakligima geldi galiba formu doldurdum. Uzerinde kocaman bankanin ismi yaziyordu bikac yere imza attim. Sonra adam ogrenciler icin aylik ucret 0tl diye gosterdi sozlesmeden. Ogrenci kartimi ve kimligimi alip fotografini cekti. Annemin kizlik soyadi adres tel fln yaziyordu basvuru formunda
İki kiz doldurduk
Sizce bir sey olur mu gece gece terledim aklima geldi uyuyamiyorum cok korkuyorum.
Bu bilgilerle bisey yapilabilir mi ki
Öğrenci diyorsun neden uğraşsın böyle şeylerle. Üni de yapı kredi de böyle uygulama oldu karti kabul etmedim hic birşey olmadı.Peki kimligimin fotografni cekmesi? Kimligimle bir seyler yapabilirler mi
Canim yaYa zaten korkuyorum bir de azarlamayin. Oldu iste cahilligime geldi.
Suan arasam acarlarmi ki
Cagri merkezi diye bir sey duydun mu? 7/24 acik. Oraya sorabilirsiniz.
Evet bu sekilde alinan başvurular var. Ama sen dogru insanlara mi bilgi verdin bilinmez.
Panik yapma. Simdi basvurun gorunmeyebilir. Saha satiscilari evrak girisini gunluk mu yapıyor bilmiyoruz. Bir kac gun sonra arar sorarsin.
Bu ders olur, bir daha böyle ayaküstü bilgi paylasmaz en azindan kimlik evrak vs sorarsin.
Evet aynı şeyi ısyermdeyken bi bayan gelip banada söyledi en azndn kotayı doldurmm için form doldurrmsnz dedi dolandrlmzsn mrk etme geziolr böyle çok varBir de sey dediler
Biz de ogrenciyiz kotamizi doldurucaz en azindan basvuru yapin
Musteri hizmetlerinden aradim tc kimlik istiyor eksik ya da hatali girdiniz diyor deliricem ya baska hicbir sey yapaniyorum
ogrenciyim yani ne gelirim olabilir ki 18yasindayim daha ailem disinda hicbir gelir kaynagim yok acikcasiBilgi girisi yapılmamış demek. Bekleyin bir kac gun. Evraklari ayni gun girmiyorlardir, gezici ekipler yapıyor böyle.
Banka antetli evrak imzaladim diyorsun sakin ol. Bankada milyarlarin, hemen kredi cikacak yüksek bir gelirin falan yoksa korkmayınboyle bir kac günde bir şey olmaz.
Sistem girisi olur iki gune teyit edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?