- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi Papatya129
-
Biz de arkadaşlarla üniversitedeyken başvurmuştuk sırf kotaları dolsun diye. Sonrasında kartı istemeyince almadık. Bir arkadaşıma gelmişti kart ama o da hiç atm'de sokmadığı için aktif olmamıştı. En kötü kart gelse bile sokmazsınız hesabı kapatırsınız.
Ayyy icim rahatladi suan
Peki sizinde kimlik bilgilerinizin fotosunu falan cekmisler miyid
Canım 4 5 sene oldu valla hatırlamıyorum ama belki bizim öğrenci kimlik fotoğrafımızı filan çekmişlerdir. Korkma bir şey olmaz. Bankalar üniversite ya da yurt kapılarında sürekli böyle bir uygulama yapıyor.
Bence dolandırıldın. İş annenin kızlık soyadına kadar gitmiş.
Yahu anne kizlik soy adi, kimlik bilgisi almadan kredi karti basvurusu yapilir mi? Akil var mantik var.
Milletin gunahini aliyorsunuz durduk yere.
Allah askina bi sakin ol.
Yahu anne kizlik soy adi, kimlik bilgisi almadan kredi karti basvurusu yapilir mi? Akil var mantik var.
Milletin gunahini aliyorsunuz durduk yere.
hic kimse senin annenin kizlik soyadiyla bi sey yapamaz merak etme o isler o kadar kolay degil.Zaten ben 18 yasindayim yani benim kimlik bilgilerimle bilmemneyimle bisey yapilabilir mi? Bankada herhangi bi param vs yok. Aileme dokunmasin ucu onlara br sey olmasinda
Yok..Bir şey olmaz bence. Bizim universitede de vardı. Ama böyle durumlarda adamın ismini alıp bankanın çağrı merkezinden sordurabilirsiniz banka çalışanı mı diye. Adamın ismi var mı sizde?
Bekaret gibi saklıyor millet korkudan böyle şeyleri . Sanki kolay o işler o kadar.hic kimse senin annenin kizlik soyadiyla bi sey yapamaz merak etme o isler o kadar kolay degil.
Yahu sadece kart cikartacaklar sana.
Bu yani olay. Atmye takmadigin surece o kartta calismayacak zaten.
Ne gibi bi zarar gelebilir bu durumda?
Cok sacma bi kuruntudasin suan.
Bankalar dolandirici degiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?