- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Canım uyku getirici müzikler var .bı dene istersen. Ben de şuan uyuyamıyorum .2 günde ,6 saat uyudum .nefesim daraliyo göğsünün üstünde ağırlık var . boşanma stresi benim ki geçmiş olsunkızlar iyi geceler
Öncelikle konum korkutucu bir konu değil
Bu saatte buraya yazayım dedim.
İki gecedir uyuyamıyorum
Yatağa yatıyorum. Gözlerimi kapadığım an ağırlaştığımı hissediyorum. Kulaklarım uğulduyor. Uçuyormuşum gibi garip bir his. Çok farklı hissediyorum. Kafam çok ağır sanki.
2 yıl önce panik atak başlangıcı teşhisi konmuştu ama ilaç bile kullanmama gerek kalmadan geçmişti kısa sürede. Yenmiştim yani. Acaba yine mi öyle oluyor diyorum çünkü şu aralar stresli bir dönemimdeyim.
Şu an yatağın içindeyim. Gecenin seslerini (köpek sesi vs) dinlemekte ürkütüyor beni. Gözlerimi kapadığımda ağırlaşıyorum. Yani felç oluyormuşum gibi. Uf anlatamıyorum ki nasıl hissettiğimi.
Aslında konuyu neden açtığımı da bilmiyorum. Sanırım desteğe veya dertleşmeye ihtiyacım var. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Uyumak için neler yapmalıyım?
Ben o köpek sesleri yada eşimin nefes sesi geldiği müddetçe uykuya dalamam. Kulağımda 2 adet pamukla da yarım saat bir saati bulur uykuya dalmam. Sizinkini bilmiyorum ben misofoniğim. Yattığı anda başı yastığa değmeden uyuyan eşimi ömür boyu kıskanıcam sanırım bunun için.
Canım uyku getirici müzikler var .bı dene istersen. Ben de şuan uyuyamıyorum .2 günde ,6 saat uyudum .nefesim daraliyo göğsünün üstünde ağırlık var . boşanma stresi benim ki geçmiş olsun
Ben uyuyamadığım zaman youtube da bir kanal var kulaklıklarımı takıp onu dinliyorum muazzam rahatlatıyor ve uykuya geçişimi çok hızlandırıyor. Mutlaka bir bakın derim.
Bende de oluyor bazen
Ozellikle stresli ve uzuldugum cozemedigim seyler var olunca cok urkek olurum
Ünide sınavların çok zorladığı dönemlerde yaşardım sizinkini , evin kapısını kitlemez evde kimse olmadığı halde odamın kapısını kitlerdim , hiç rastlamadığım halde yatağımın içinden akrep çıkar diye korkup yorganı parmak uçlarımla silkeler öyle korka korka girerdim , uykuya dalma sırasında ola ki bir ses duyarsam yüreğim ağzımda titreyerek uyanır su içmeden nefes alış verişimi normale çeviremezdim. Sınav haftası bittiği gibi bütün bu saçmalıklar da biter giderdi.Bende misofoniğim ama onunla alakası yok. Keşke olsa pamuk tıkar uyurdum
Ben korkuyorum şu anda ve neden korktuğumu da bilmiyorum. Bu beni daha da panikletiyor
İnşallah canım ben psikiyatri ye gitcem . kendi kendime yenemiycemCanım benim. Seninde sıkıntıların geçer hemen inşallah.
Bende acaba stresten mi diyorum? Korkuyorum şu anda bir de. Gelç oluyor gibi hissediyorum
Bence 1-2 hafta zaman tani kendineKendimi koşup doktora atasım var ama ne dicem bu saatte doktorane yapabilir ki bana
Cidden annemin yanına geldim uyumaya o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?