- 29 Kasım 2016
- 74
- 30
- 28
- 34
- Konu Sahibi Belkilerinbelkisi
-
Bir ayda boşanmak neden?
Antideprasan gerekie sana..Uyku veren bir antideprasan ..
Ah bu üzüntüler insana neler yapıyor.Benim de uyku sorunum var iki yıldır.İlaç içmeden uyuyamıyorum.Artık ilaç alsam da uyuyamıyorum bazen...Çok düzensiz uykumun kafasına göre.
Sen çabucak atlatacaksın herkeste baki kalmaz.
Zihninizi ayakta tutan şeyler var beyniniz uyumaniza izin vermiyor ama yakında direnciniz kırılacaktır.
Uyku saatin gelmeden once odana cekilip yataktami zaman gecirirsin?
Bunu yapiyosan belkide sebebi bu.
Yapmamalisin bunu.
Yataga uykun gelince yatma aliskanligi yap kendine. Yatakta kitap okumak, yatakda oturup zaman öldurmek felan derken beyin artik yatagi ve uykuyu bagdastiramiyor.
Yok hayır aksine uyumak için yatıyorum ama gözüm kapalı karanlıkta saatlerce geçirebiliyorum dalamıyorum uykuya sonra da böyle telefonu alıp oyalanıyorum işte
Ben de o patlama ihtimalinden çekiniyorum aslında ilk bi hafta durup durup ağlıyordum hıçkıra hıçkıra şimdi gözüm bile dolmuyor. hissizleştim evet sanırım buİnsan bir süre sonra hissizleşirmiş acı çeke çeke. Neler yaşadınız önceki konunuzu okumadım ama sanırım sizim böyle ya da sonradan büyük bir bomba gibi patlayacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim uydugumdan degil ama;Yatak odasinda elektronik cihazlar olmamali, yatak odasina girince tek uyuma odakli olmalisiniz diyorlar.
Gözyaşınız bitmiş olsa gerek... herkes bir acıyla sınanıyor hayatta. Gözyaşları hep böyle bitiyor insan boş boş bakıyor etrafa sanki birşey olmamış gibi ne tuhaf. Bu acıdan ders alıp tamamen kurtulmanız dileğiyle. Herşeyde bir hayır vardır.Ben de o patlama ihtimalinden çekiniyorum aslında ilk bi hafta durup durup ağlıyordum hıçkıra hıçkıra şimdi gözüm bile dolmuyor. hissizleştim evet sanırım bu
Umarım kurtulurum hafızamın ona dair kısmını sildirmek isterdim gerçekten. teşekkürlerGözyaşınız bitmiş olsa gerek... herkes bir acıyla sınanıyor hayatta. Gözyaşları hep böyle bitiyor insan boş boş bakıyor etrafa sanki birşey olmamış gibi ne tuhaf. Bu acıdan ders alıp tamamen kurtulmanız dileğiyle. Herşeyde bir hayır vardır.
Uyku ilacı değil uyku veren antidepresanlar var akşam içeceksin zaten.Psikolog ilaç yazamaz psikiyatrist.Psikologa konuşmak tavsiye almak için gidersin.Durumumu ne aileme ne arkadaşlarıma anlatamadım buraya yazarak rahatlamaya çalışıyorum ama psikolağa gitmem iyi gelir mi bilmiyorum antidepresan uyku ilacı kullanırsam daha da donuklaşırım gibi geliyor
Ben de sekizdir apladığım çok azdır.Ağlamak daha iyi.İçini döker insanın.Ben de o patlama ihtimalinden çekiniyorum aslında ilk bi hafta durup durup ağlıyordum hıçkıra hıçkıra şimdi gözüm bile dolmuyor. hissizleştim evet sanırım bu
Zamanla öyle bir silinir ki.. neler neler geçiyor bu hayatta. Neler siliniyor. Ölüm var unutmayın. Acınız çok taze gülün eğlenin diyemem hemen ama unutmayın yarına çıkcağımız meçhul. Spora gidin gezin çalışın koşun ertelemeyin hayatı.Umarım kurtulurum hafızamın ona dair kısmını sildirmek isterdim gerçekten. teşekkürler
Uyku ilacı değil uyku veren antidepresanlar var akşam içeceksin zaten.Psikolog ilaç yazamaz psikiyatrist.Psikologa konuşmak tavsiye almak için gidersin.
Aslında o hırs vardı içimde ağlıyordum bağırıyordum ama planlar yapıyordum. Ama bi şey oldu sanki enerjim bitti bi anda. Biliyorum ölüm var. Bir şey bırakma yarına, yarın diye bir şey yok diye bir dizesi var ö. Asaf'ınZamanla öyle bir silinir ki.. neler neler geçiyor bu hayatta. Neler siliniyor. Ölüm var unutmayın. Acınız çok taze gülün eğlenin diyemem hemen ama unutmayın yarına çıkcağımız meçhul. Spora gidin gezin çalışın koşun ertelemeyin hayatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?