- Konu Sahibi Belkilerinbelkisi
-
Bence bi tatile çık. Harbi güvendiğin biriyle yoksa tek git dinlen. Yat uyu aynaya bak eminim ki güzelsindir. Git bir oje sür saçını yaptır. Kilondan şikayetciysen zayıfla herşey yavaş yavaş giricek yolunaAslında o hırs vardı içimde ağlıyordum bağırıyordum ama planlar yapıyordum. Ama bi şey oldu sanki enerjim bitti bi anda. Biliyorum ölüm var. Bir şey bırakma yarına, yarın diye bir şey yok diye bir dizesi var ö. Asaf'ın
Tamda öyle
Bence bi tatile çık. Harbi güvendiğin biriyle yoksa tek git dinlen. Yat uyu aynaya bak eminim ki güzelsindir. Git bir oje sür saçını yaptır. Kilondan şikayetciysen zayıfla herşey yavaş yavaş giricek yoluna
Geldi mi üst üste gelir dertler. Sınav olarak düşün. Geçecek elbet. Bir mahsuru yoksa kaç yaşındasınızŞuan iş için şehirdışındayım zaten ama çalıştığım için dinleyemiyorum kendimi. İznimi de düğünden sonra kullandım o yüzden işi bırakmam gerekir evlilik tazminatını da tatilde yemek hiç fena fikir değil aslında şaka bi yana o kadar yorgun o kadar yabancı biri görüyorum ki aynada. bi de pazar günü dayımlar geliyormuş şehirdışından. sorular sorgular uğraş dur
İnsanların ne oldu sorgularını dinlemek için çok yorgunum ama işte hiç hazır değilim. 25 yaşındayım.Geldi mi üst üste gelir dertler. Sınav olarak düşün. Geçecek elbet. Bir mahsuru yoksa kaç yaşındasınız
Bi bahane bul yada obakd gelmeden esin gelsin bnce cnm hakkında hayır lisoİnsanların ne oldu sorgularını dinlemek için çok yorgunum ama işte hiç hazır değilim. 25 yaşındayım.
Eşime gel bi kaç saat karı koca gibi davranalım sonra yine git diyebilecek kadar normal ayrılmayı isterdim tabi ama maalesef pek mümkün değil zaten o zaman daha çok canım yanar bilmiyorum ne yapıcam. ailem azıcık hak etmiş olsa gerçekten kaöıp uzaklaşıcam ama üzememBi bahane bul yada obakd gelmeden esin gelsin bnce cnm hakkında hayır liso
Ah ah hayat. Tüm acın en kısa zamanda son bulur inşallah. İyi haberlerini buraya yazman dileğiyleİnsanların ne oldu sorgularını dinlemek için çok yorgunum ama işte hiç hazır değilim. 25 yaşındayım.
Ah ah hayat. Tüm acın en kısa zamanda son bulur inşallah. İyi haberlerini buraya yazman dileğiyle
Rica ederim biraz bile destek verebildiysem ne mutluÇok istiyorum muhteşem hissediyorum yazacağım gün gelsin çok teşekkürler desteğiniz için
28 günde bir adet görenin yumurtlama tarifi 14 tur Ama yumurtlama dan önce ilişki de yaşamak gerekir . yumurtlama günü .ve de yumurtlama dan sonra .cnm kaç günde bir adet oluyor san 14 çıkar .Çıkan sonuc yumurtlama günü ndur cnm anldin miİnsanların ne oldu sorgularını dinlemek için çok yorgunum ama işte hiç hazır değilim. 25 yaşındayım.
Cnm yanlış oldu kusura bakma28 günde bir adet görenin yumurtlama tarifi 14 tur Ama yumurtlama dan önce ilişki de yaşamak gerekir . yumurtlama günü .ve de yumurtlama dan sonra .cnm kaç günde bir adet oluyor san 14 çıkar .Çıkan sonuc yumurtlama günü ndur cnm anldin mi
Cnm kimseye hesap vermek zorunda değilsin .Ama bunu anne ne anlatır san emin ol sana bir şeyler söyleyecek tir .Anneler herşeyi hisseder zaman kendini çabuk topar larsin .Ama senin yaşadıklarını 5 senedir çektim.fazlasiyla .hala da çekiyor um .senin gibi dusundum bnde kimseye ankatmaycam diye ve 18 yaşında ydim .o zaman boşanmış olsa idim herşey saha da güzel olacaktı.Ama simdiki akla sahip değildimEşime gel bi kaç saat karı koca gibi davranalım sonra yine git diyebilecek kadar normal ayrılmayı isterdim tabi ama maalesef pek mümkün değil zaten o zaman daha çok canım yanar bilmiyorum ne yapıcam. ailem azıcık hak etmiş olsa gerçekten kaöıp uzaklaşıcam ama üzemem
Çalış iyor msnCnm kimseye hesap vermek zorunda değilsin .Ama bunu anne ne anlatır san emin ol sana bir şeyler söyleyecek tir .Anneler herşeyi hisseder zaman kendini çabuk topar larsin .Ama senin yaşadıklarını 5 senedir çektim.fazlasiyla .hala da çekiyor um .senin gibi dusundum bnde kimseye ankatmaycam diye ve 18 yaşında ydim .o zaman boşanmış olsa idim herşey saha da güzel olacaktı.Ama simdiki akla sahip değildim
Evet bende yıllar sonra o hissi yaşamak istemiyorum vazgeçtim diye pişman olmam çünkü o kadar çok vazgeçmedim ki tükendim bittim artık. çalışıyorum evetÇalış iyor msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?