• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuyamiyorum

3 Milyar 750 Milyon

#SisterHood
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.316
2.837
48
İkinci bebeğimizin uyku sorunu vardı 5 yıl mücadeleyle geçti ama çok şükür son 4 gündür en gec 12 de uyuyor tabi elektrikler gidince :)
Eşim ilk bebeğim e hamileliğimde türlü bahanelerle benden ayrı yatmaya başladı yaklaşık 8 yıl önce 4 yıl ayrı yattık
Bahaneleri ise yok uyuyamiyorum yok kalbim sıkılıyor vs
Eşim panik atak hastası buna bagladim ses etmedim
Şimdide eşim benimle uyumak istiyor ama ben eşimle uyuyamiyorum çünkü tek yatmaya çok alıştım
Bide ne kadar uykusuz olursam olayım uyuyamiyorum malesef
Uykuya dalmak çok zor oluyor anksiyete bozukluk var bende bide aşırı kilo aldım vs
ne yapsam acaba şaşırdım Dr uyku ilaci verdi ama nafile

İkinci bebeğimizin uyku sorunu vardı 5 yıl mücadeleyle geçti ama çok şükür son 4 gündür en gec 12 de uyuyor tabi elektrikler gidince :)
Eşim ilk bebeğim e hamileliğimde türlü bahanelerle benden ayrı yatmaya başladı yaklaşık 8 yıl önce 4 yıl ayrı yattık
Bahaneleri ise yok uyuyamiyorum yok kalbim sıkılıyor vs
Eşim panik atak hastası buna bagladim ses etmedim
Şimdide eşim benimle uyumak istiyor ama ben eşimle uyuyamiyorum çünkü tek yatmaya çok alıştım
Bide ne kadar uykusuz olursam olayım uyuyamiyorum malesef
Uykuya dalmak çok zor oluyor anksiyete bozukluk var bende bide aşırı kilo aldım vs
ne yapsam acaba şaşırdım Dr uyku ilaci verdi ama nafile
Eşiniz uyuyana dek yatakta kalın sonra yine ayrı yat. Eşine de rahat edemediğini kilo vs de etkisi olduğunu söyle. Bir diyetisyene gidip kilolarına da veda et tabi :) sonrasında yine uyursunuz beraber.

Eşiniz uyuyana dek yatakta kalın sonra yine ayrı yat. Eşine de rahat edemediğini kilo vs de etkisi olduğunu söyle. Bir diyetisyene gidip kilolarına da veda et tabi :) sonrasında yine uyursunuz beraber.
Bir diğer sorunumuz da 2 numara benimle uyumaya alisti gece onu uyutup öyle uyuyorum ama bi iki kere uyanıyor gece malesef odası da yok ev dar ve ısınma sorunumuz var

Bir diğer sorunumuz da 2 numara benimle uyumaya alisti gece onu uyutup öyle uyuyorum ama bi iki kere uyanıyor gece malesef odası da yok ev dar ve ısınma sorunumuz var
E daha kolay o zaman oda arası git gel yapmazsın. Önce bebeği uyutursun sonra kocayı :) sonra nerde uyuyorsan oraya gecersin

Çok güzel hızlı ilerlersin böyle giderse. Ödem attırıcı basit malzeme karısımlar var onlardan denemeni öneririm.
Çok ihtiyacım var aslında vücudumda ödem birikmiş kansızlık ve vitamin eksikliği de var
Eşim ses ve ışık olmadan uyuyamiyor o yüzden eşim diğer odada yatıyor ara ara
Defalarca konuşmama rağmen beni dinlemiyor malesef

Çok ihtiyacım var aslında vücudumda ödem birikmiş kansızlık ve vitamin eksikliği de var
Eşim ses ve ışık olmadan uyuyamiyorum o yüzden eşim diğer odada yatıyor ara ara
Defalarca konuşmama rağmen beni dinlemiyor malesef
Ödem attırıcı bi karısım size mesaj atayım yapın. Ben denedim şişkinlik falan aldı götürdü. Üzerine gitme cok sen git yanına o gelmediğinde

Back
X