- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Yatakta bi sağ bi sol mahfoldum ya. Bu saate kadar uyuyamadiysam bugün sabahlarım ben.Ben de uyuyamiyorum.
Bir yerim yanmıyor ama bende uyumadim :)
Gaviscon felan varsa iç
Ay hamiletmissin pardon :)
Gebe misiniz ?Yatakta bi sağ bi sol mahfoldum ya. Bu saate kadar uyuyamadiysam bugün sabahlarım ben.
Hamilelikte oluyor canim sıcak basma sinir uykun geliyor uyuyamiyosun uyusan bi türlü uyumasan ayrı :))Yatakta bi sağ bi sol mahfoldum ya. Bu saate kadar uyuyamadiysam bugün sabahlarım ben.
Maalesef o neyse ondan yok bende. Dr vermeden ilaç icemiyikbu saatte de aranmaz ki
yanlız değilsin
bugün işe gittim ordan ev yemek kendimi yormak için banyoyu mutfağı komple temizledim halen uykum yok
Yaa kusura bakmayın :) yazıyı farkedince jetonum düştü.Yeterince açık değil mi
Hamilelikte oluyor canim sıcak basma sinir uykun geliyor uyuyamiyosun uyusan bi türlü uyumasan ayrı :))
Kendimden örnek verirsem benim düzelmişti canim erken yatıp erken kalkardım tabi o harika kasik ağrıları sık idrara çıkma bebegin tekmeleri uyandirmazsa :)) 5 buçuk ay oldu doğum yapalı hamile iken daha az yorulup daha çok uyuyomusum o ayrı şimdi terminatör gibi geziyorumŞimdi Uyuyamiyorum ya. Diyelim 5 gibi uyudum 6 buçuk ta geri uyanıyorum. ...gibi odada bi sağa bi sola bakıyorum. İşin garibi sanki 1 saat değil de 10 saat uyumuş gibi oluyorum. Bu düzen hep mi bozuk olacak yoksa düzelir mi ? Gun içinde de resmen zombiyim.
senin uykusuzluk erken baslamis ben bir haftadir boyleyim yatış pozisyonuna giremiyorum sinir yaptıgı icin uyuyamiyorum ustumu ortemiyorum inşallah hep boyle gitmez daha bayaaa var senin bende perşembe günü kontrol belki gün verirler sezeryan için..Şimdi Uyuyamiyorum ya. Diyelim 5 gibi uyudum 6 buçuk ta geri uyanıyorum. ...gibi odada bi sağa bi sola bakıyorum. İşin garibi sanki 1 saat değil de 10 saat uyumuş gibi oluyorum. Bu düzen hep mi bozuk olacak yoksa düzelir mi ? Gun içinde de resmen zombiyim.
Gaviscon ve renni duo hamilelerin kullanabilecegi mide surubu. Ben bazen direk siseyi kafama dikiyordum. Sonra maden suyunu kesfettim. Maden suyu yudum yudum iciyordum o rahatlatiyordu.Canlarim uyumazsaniz sanırım 1 saate dönerim. Gece gece biraz hava almaya cikicaz. Egehehehe. Ay çok mutlu oldum ya.hamileliğin en tatlı anları.
*Eş önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?