Uyuyamiyorum

Ayy bende az cekmedim mide yanmasindan.o siralar sinava hazirlaniyodum agzimda surekli sakiz vardi.dersanede sut iciyodum biraz agrisi gecsin diye.hele gavisconu hic soylemiyorum yanimda tasirdim.hamileligim boyunca 3 4 sise gaviscon bitti ama bende bittim.doguma gidene kadar yaniyodu midem dogum yapsamda hic gecmez diye dusunuyodum

Ben neden uyuyamıyorum
Heyecan yok hamile değilim
Ay inşallah çocuğum olunca da böyle uykun gelmez geceleri çok çok amin

Amin canim Insallahhhh
Biz buralara gelene kadar neler çektik bi bilsen :) ikna olmayan BABASI şimdi oğlum da oğlum modunda iyiki diyor , iyiki olmus.

İnşallah Allah seninde gönlüne göre verir canim. Bi engel mi var yoksa planlı hamilelik mi istiyor seninki ?

Yaa kusura bakmayın :) yazıyı farkedince jetonum düştü.
Gaviscon hamilelere veriliyo icebilirsiniz şurubu, çünkü ben mide yanmasindan mahvolmustum , tek geçiren şey oydu.
Bu arada iyi dogumlar dilerim :)
Yok yok sorun değil. Bu saatte böyle şeyler normal :) Dr a danışmadan içmem doğru olmaz dimi. Pimpirik yapıyorum ben birazda. O yüzden yani. Daha önce de yanmıştı ama geçti sabaha. Dr dan da ilaç istemek aklıma gelmedi. Ama ilk kontrol de muhakkak isticem bu sefer. O değil de uykusuzluk sorununu nasıl asacağım ben. Düzen sıfır a indi gene. En son bekarken bu saatlere kadar ayakta olurdum. Gece uykusunu özledim ben

Ben hayatımın hiçbir döneminde hem bu kadar hantal hemde bu kadar yorgun olmamıştım. Enerjik bi insandim ben. Ama sanki ben gitti başka ben geldi. Umarım doğumdan sonra bende senin gibi olurum. Peki nasıl gidiyor? Bebis le uyumu yakaladin mi ?
Ben psikopat gibi internetten doğum videoları izliyorum. Hikaye olarak paylasmislar. Ay cok güzel ya.. Insan hemen doğurmak istiyor

O günleri görmek nasip olursa normal doğum istiyorum . ve şuan benim erkeğim bana tekme atıyor videoları izlemek beni korkutur sanıyordum. Hatta eşim korkuyor musun dedi bende yok dedim. Kendimi hazırlıyorum . ben sezercikten korkuyorum asil. Sen doğumunu nasıl yaptın?

Amin aminnnn.

Uykusuzluğum tamamen düzen bozulduğu için. Gun içinde zombi olunca şekerleme yapıyorum haliyle. Sonra gelde gece uyu tabi.

Kaç aylık şuan? Ve de sezeryan için zorunlu bi durum mu var ? Yani normal neden değil? Allah korusun bebekte veya sende birsey yok dimi?

Bende hamileyim ve uyuyamıyorum uyuyuncada uyanamıyorum

Hamilelik takvimi görünmüyor ama :) onu yapsan iyi olur bence. Ay ben istiyorum ki bütün KK de herkes hamile olsun. Tek konu da hamilelik olsun zalimce dimi. Uyku valla göz göre göre gitti . Şimdi napcam onu düşünüyorum. Offff offfff

Oyle deme ya. Korkuyorum. Ben uykuyu severim . gece uykusunu almayinca gudubet karının tekine donusuyorum. Alışamadı mi gece gündüz e ? Yoksa neden sürekli uyaniyor ?

İlaç yok. Ama yatağın içinde su şişesi var. Sasirdikca içiyorum garip gibi. Sabah Dr u arayıp ilaç ismi isticem. En azından bi daha içim yanarsa böyle sap gibi beklemiyim. Ya cok fena bu yanma. Sanki böğrümden yukarı tırmık çekiyorlar.

Benim 2 .yanma oldu. Bi kere oldu başka olmaz sandım da hicde öyle değilmiş. Sökülüp gitti içim. Uyuyamamak da ayrı can acıtıyor.

Oohhhh ben de geldim. Güya uyudum dört döndüm yatakta. Daha çok yeni hamilelik ama yanma değil de şişkinlik çok ben de . Ne yesem ne içsem aynı. Arada kalkıp çocukları da kontrol edince hepten gidiyor uyku. Bu arada 3.hamilelik

Oooo. Hayırlı olsunnn şimdi sen tecrubelisin. Sana ne desem harbiden boş yani :) meleğin kendini gösterdi mi ?

Oooo. Hayırlı olsunnn şimdi sen tecrubelisin. Sana ne desem harbiden boş yani :) meleğin kendini gösterdi mi ?
Yok gitmedim kontrole henüz. Bekleyeceğim biraz daha. Tabi 3. Olunca hem merak ediyor insan hem de etmiyor. İki kızım var ne çıkarsa bahtıma sağlıklı olsun yeter.

Yok gitmedim kontrole henüz. Bekleyeceğim biraz daha. Tabi 3. Olunca hem merak ediyor insan hem de etmiyor. İki kızım var ne çıkarsa bahtıma sağlıklı olsun yeter.
Önce sağlık . evet doğru soyluyorsun :) içim cok fena yandı. Yatakta resmen cirpiniyorum. Onerebilecegin birsey varmi. Karbonat yok evde. Elma da yok. Ve cok fenayimm

Saçma olacak ama dondurma var dolapta. Ise yarar mi
O yanmalara hiç bişey fayda etmiyor maalesef. Belki bir rezene çayı içebilirsin ılık ılık iyi gelir. Ama gaviscon demiş ya herkes al mutlaka işe yarar anlık da olsa keser. Benimde midem ağzımda sanki bi rezene de ben yapayım bari..

Rezene rakı gibi kokuyor ama. Icemem onu ben. İnsan kendini sallar mi hiç. Ben salliyorum. Uyuyabilsem yirtacam da. Uykuda gittiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…