- 25 Haziran 2016
- 7.602
- 13.614
- 248
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Ben elma yiyorum anında kesiyor yatıyorum hemenBu saat oldu hala uyuyamadimmm. İçim yanıyor. Ne yaptım ne ettim se geçmedi.
*süt ictim,ekmeği yoğurda banip yedim. Ama yok.
Tabi heyecan da var.
Uykusuzluk hep dert hep dert...
Uyku geçti artık. İçim de geçti gibi ama sanki her an uykumun gelmesini bekliyor yanmak içinAy içme bana uyma
Film izle böyle loş bir ortamda uykun gelir belki..
Gerçi kekin merhemi olsa kendi başına surermis
Verdiğim akla bak .d.d
Ben neden uyuyamıyorum
Heyecan yok hamile değilim
Ay inşallah çocuğum olunca da böyle uykun gelmez geceleri çok çok amin
Yok yok sorun değil. Bu saatte böyle şeyler normal :) Dr a danışmadan içmem doğru olmaz dimi. Pimpirik yapıyorum ben birazda. O yüzden yani. Daha önce de yanmıştı ama geçti sabaha. Dr dan da ilaç istemek aklıma gelmedi. Ama ilk kontrol de muhakkak isticem bu sefer. O değil de uykusuzluk sorununu nasıl asacağım ben. Düzen sıfır a indi gene. En son bekarken bu saatlere kadar ayakta olurdum. Gece uykusunu özledim benYaa kusura bakmayın :) yazıyı farkedince jetonum düştü.
Gaviscon hamilelere veriliyo icebilirsiniz şurubu, çünkü ben mide yanmasindan mahvolmustum , tek geçiren şey oydu.
Bu arada iyi dogumlar dilerim :)
Bende uyuyamiyorum...oglumla cok uyuduk bugun kendi sizdi geri ben kaldim :) yarin zombi zombi gezicem
Kendimden örnek verirsem benim düzelmişti canim erken yatıp erken kalkardım tabi o harika kasik ağrıları sık idrara çıkma bebegin tekmeleri uyandirmazsa :)) 5 buçuk ay oldu doğum yapalı hamile iken daha az yorulup daha çok uyuyomusum o ayrı şimdi terminatör gibi geziyorum
senin uykusuzluk erken baslamis ben bir haftadir boyleyim yatış pozisyonuna giremiyorum sinir yaptıgı icin uyuyamiyorum ustumu ortemiyorum inşallah hep boyle gitmez daha bayaaa var senin bende perşembe günü kontrol belki gün verirler sezeryan için..
hakkimizda hayirlisi olsun inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun
Bende hamileyim ve uyuyamıyorum uyuyuncada uyanamıyorum
Gaviscon ve renni duo hamilelerin kullanabilecegi mide surubu. Ben bazen direk siseyi kafama dikiyordum. Sonra maden suyunu kesfettim. Maden suyu yudum yudum iciyordum o rahatlatiyordu.
Bu arada dogumdan 11 ay gecti ve hala uyuyamiyorum
10 dk arayla uyaniyor bebe. O yuzden bari burda takilayim dedim. Nasilsa bes dk sonra yeniden kalkicak
Gaviscon ve renni duo hamilelerin kullanabilecegi mide surubu. Ben bazen direk siseyi kafama dikiyordum. Sonra maden suyunu kesfettim. Maden suyu yudum yudum iciyordum o rahatlatiyordu.
Bu arada dogumdan 11 ay gecti ve hala uyuyamiyorum
10 dk arayla uyaniyor bebe. O yuzden bari burda takilayim dedim. Nasilsa bes dk sonra yeniden kalkicak
Benim 2 .yanma oldu. Bi kere oldu başka olmaz sandım da hicde öyle değilmiş. Sökülüp gitti içim. Uyuyamamak da ayrı can acıtıyor.Ayy bende az cekmedim mide yanmasindan.o siralar sinava hazirlaniyodum agzimda surekli sakiz vardi.dersanede sut iciyodum biraz agrisi gecsin diye.hele gavisconu hic soylemiyorum yanimda tasirdim.hamileligim boyunca 3 4 sise gaviscon bitti ama bende bittim.doguma gidene kadar yaniyodu midem dogum yapsamda hic gecmez diye dusunuyodum
Elma bitti. Tam bitecek günü buldu zaten. Bi dilim versende yesekBen elma yiyorum anında kesiyor yatıyorum hemen
Oooo. Hayırlı olsunnnOohhhh ben de geldim. Güya uyudum dört döndüm yatakta. Daha çok yeni hamilelik ama yanma değil de şişkinlik çok ben de . Ne yesem ne içsem aynı. Arada kalkıp çocukları da kontrol edince hepten gidiyor uyku. Bu arada 3.hamilelik
Yok gitmedim kontrole henüz. Bekleyeceğim biraz daha. Tabi 3. Olunca hem merak ediyor insan hem de etmiyor. İki kızım var ne çıkarsa bahtıma sağlıklı olsun yeter.Oooo. Hayırlı olsunnnşimdi sen tecrubelisin. Sana ne desem harbiden boş yani :) meleğin kendini gösterdi mi ?
Önce sağlık . evet doğru soyluyorsun :) içim cok fena yandı. Yatakta resmen cirpiniyorum. Onerebilecegin birsey varmi. Karbonat yok evde. Elma da yok. Ve cok fenayimmYok gitmedim kontrole henüz. Bekleyeceğim biraz daha. Tabi 3. Olunca hem merak ediyor insan hem de etmiyor. İki kızım var ne çıkarsa bahtıma sağlıklı olsun yeter.
Saçma olacak ama dondurma var dolapta. Ise yarar miYok gitmedim kontrole henüz. Bekleyeceğim biraz daha. Tabi 3. Olunca hem merak ediyor insan hem de etmiyor. İki kızım var ne çıkarsa bahtıma sağlıklı olsun yeter.
O yanmalara hiç bişey fayda etmiyor maalesef. Belki bir rezene çayı içebilirsin ılık ılık iyi gelir. Ama gaviscon demiş ya herkes al mutlaka işe yarar anlık da olsa keser. Benimde midem ağzımda sanki bi rezene de ben yapayım bari..Saçma olacak ama dondurma var dolapta. Ise yarar mi
O yanmalara hiç bişey fayda etmiyor maalesef. Belki bir rezene çayı içebilirsin ılık ılık iyi gelir. Ama gaviscon demiş ya herkes al mutlaka işe yarar anlık da olsa keser. Benimde midem ağzımda sanki bi rezene de ben yapayım bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?