uyuyamıyorum

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
herkese slm bunu belki benim gibi olanlar vardır yada olmasada anlayan birileri vardır diye yazıyorum uyku sorunum var gözlerimden uyku akıyor ama yatağa girince cin gibi oluyorum ne uyku ne birşey çalısan biri degılım yoruldugum söylenemez tüm gün evde. Ama diyelim önceki gece 2 saatlik uyku ardından dogal olarak uykum olması lazım iken yine yok yine yok arkadaşların bile alay konusuyum hortlakmısın sen diye çok huzursuzum benim gibi olan varmı? yoksa benmıyım sadece.O kadar isterdimki basımı yatıga koyarkoymaz uyumayı

valla cnm aynı sorun bendede var. sanırım bu yatağa girdiğimizde sürekli birşeyleri düşünmekten oluyor ...stres sıkıntı v.s

ben ben ben heyyy bende varım benımkı yanımda horul horul uyuyo bense cın gıbı uyku gıttı:ecrin_bebek:

bende yaşıyorum bu problemi. şuan 3 saatlik uykuyla ayaktayım, sabahın 9undan beri ayaktayım ama hala uykum yok. bazen sinirden ağlıyorum yatakta.

yok aslında ben cok uyumaktan ve yorgunluktan sıkayetcıydım ama bgn tan tersı.aslında ıtıraf edeyım cok uykum var ama uyuyamıyorum

evet evet işte aynen öylee yaa delireceğim bende yakında arastıralım nedır bunun sebebi ne dersınız?

kızlar dus alıp uyumayı denedınızmı..sıcak su ıı gelır bende işe yarıyooo

herşeyi denedim tv izliyorum örneğin esneyip duruyorum gözlerım kızarıyor yada pc basında yada kitap okurken yatağa yattıgımda gözler açık tavana bakıyor en az yatakta on tur dönüyorum 1 saat sonra gibi uyursam uyuyorum zorlayarak kendimi sabredemez isem sinir olup kalkıyorum yine

ayıptır söylemesi duş iyi fikir ama hergece duş alırsam alt katta akrabalar var anne falan banyoda dısarı tarafta su sesleri oldukca fazla duyuluyor her gece her gece ne iş derler valla utanırım gündüz neysede kaydirigubbakcemile3

aman güzelım bırak doktoru bı uyursun ılacla bıdaha kalkamazsın.bence takıntı yapmısın düsünme yataga uyumak ıcın gırme öylesıne uzan rahatına bak gelır uyku

ben bilmiyorum nedenini ama o konuda çekingen biriyim bizim milletimiz normalde bonya yapmaz ki kolay kolay genelde bazı seyler ardından yapıldıgını dusunur yazdıklarım umarım bazı kesımler tarafınca yanlıs anlasılmaz ama malesef bazı seyleri asamadıgımızı da kımse inlkar edemez saçı ıslak görmesınler hemen bırsey yapıldıgını dusunuyorlar sımdı dıyeceksınız ki dusunsunler işte buradada benım cekıngenlıgım cıkıyor

belkı farkında değil ama depresyon falan da olabılır...bı yerde duydum vucut tepkı olrak normal fonksıyonlarını yapamayabılır..örnğn çişin var ama yapamıosun..gıbı

aman güzelım bırak doktoru bı uyursun ılacla bıdaha kalkamazsın.bence takıntı yapmısın düsünme yataga uyumak ıcın gırme öylesıne uzan rahatına bak gelır uyku

haklısınız ilaç verıp uyutacak oda bagımlılık yada bagısıklık yapacak bir ara içkiye basladım içince rahat uyuyyordum baktım sonu yok oda çözüm degıl belkide sartlandırdım kendımı haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…