uyuyamıyorum

walla çatır çatır yaparım...saçımıda kuruturumama sinuzıtım var dıye...ben bu tarz seylerı takmam..bence sende takma...yanlız bu edepsızlıkle karıstırılmasın....

belkı farkında değil ama depresyon falan da olabılır...bı yerde duydum vucut tepkı olrak normal fonksıyonlarını yapamayabılır..örnğn çişin var ama yapamıosun..gıbı

evet araştırıyorum bu konuyu depresyon belirtilerinde var bu uykusuzluk yada aşırı uyuma ile kendini gösterıyormus

walla çatır çatır yaparım...saçımıda kuruturumama sinuzıtım var dıye...ben bu tarz seylerı takmam..bence sende takma...yanlız bu edepsızlıkle karıstırılmasın....

sanırım haklısınız evet takmamaya calısacagım :1rolleyes:

ya ben 2 ay önesıne kadar depresyonların dıbındeydım...uyku problemı berbat bişi bılırım..

önce klasik bıtkı çayları....göz bandajları...uzun bı dönem direniş sora dr..antı depresan sonra haytta tutunabıleceğin değerlı bı varlık...sora hapları bıraktım..sorunları çözdum..bıttı

bendede ayni sorun ya esim simdi uyuyor ben boyle beklerim ama gunduz 11 e kadar yatarim
canim ben anoson cayi yapmistim uyuyamiyorum diye o gece uyudum sonraki gunduz de uyudum ne is anlamadim fazlla ictim herhalde
stresten dusuncelerden dolayi bende uyuyamiyorum

evet bitki çaylarını deneyeyim bakalım sonuç ne olacak yarın bitki çaylarım hazır olmalı a.s

herkese ayrı ayrı teşekkürler bakalım dediklerinizi yapacagım işe yarar ise haberdar ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…