- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
Bir uykusuz daha geldiiiiiiiiii
Ben kendimi bildim bileli böyleyim. Ve değişceğini de sanmam. Çünkü aslında pek şikayetçi de değilim. Geceyi seviyorum. Sanki gece uyanık olmak gerekmiş gibi ve gündüz sıkıcı geliyo bana.
İdeal yatma saatim 3.5-4.5 arasıdır ve öğlen 1-2 gibi kalkarım. Çalışmıyorum şimdilik ama çalışınca nolcak bilmem.
Hayır bana kalsa okey ama artık arkadaşım bile başladı baskı yapmaya düzelt uyku düzenini diye. Ki kaç defa denedim. Mesela uykumu tam almadan kalktım ve dolayısıyla akşam erkenden uykum geldi 10 gibi ama yattığımda bu sefer 2-3-4 gibi ayaktayım gene. Bammmmmmm ve hiç uykum yok hahaha ve düzelemiyorum.
Ama dedim ya sabah kalkma gibi bi idealim yokArkadaşım da diyo işte günü görmüş olursun zinde olursun insanlar senden daha çok yaşıyor günü sen kaçırıyorsun dedi ben de ee ben de siz uyurken yaşıyorum sen de kaçırıyorsun dedim haha
Yani eğer benim gibiyseniz mecbur olmadığı sürece bence sorun yok
Ama konu sahibi arkadaş sanırım lise öğrencisi ve okula gitmesi gerek o yüzden uyku hapı diyorum tabi doktor kontrolünde
Herkese iyi uyumamalar
Off, bende uyanamıyorum devamlı uyumak istiyorum
"Uyanamıyorum" başlıklı bi topic açabilirsin... Alternatif olur.
Konuları yarıştırırız'Uyuyamanlar grubu' 'uyanamayanlar grubu'
Ben şimdiden uyanamayanlar kazanır diyorum. Malum.
Biliyorum yine "Allah başka dert vermesin" diyenler olacak ama ben çıldırmak üzereyim. Neredeyse 1 aydır doğru düzgün uyuyamıyorum. Sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum ama 1 gram uyku yok. Anca sabah biraz uyuyabiliyorum bütün gün de 1-2 saat uykuyla duruyorum. Şimdi de uyuyamadım dayanamayıp bilgisayarı açtım çünkü çok sıkıldım boş boş duvara bakmaktan. 11.30da yatmıştım şimdiye kadar gözümü kırpmadım. Ne yapıcam ben uyumak için inanın hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?