Uyuyamıyorum

off ya demin arkadaşımla konuştum canı sıkkınmış ama anlatmıyo ne olduğunu benim de moralim çok bozuldu temelli uyuyamam şimdi

ben mayısdan berı her gece 3 saatlık uykuyla duruyorum
bırde kurulu saat gıbı, 3 saat uykudan sonra uyanıyorum hemen
ama alıştım artık, ruh gıbı gezsemde mutluyum

uyumayıp internette gezinmek de güzel ama hem şu an bulunduğum oda çok sıcak hem de bütün gün sersem gibi dolaşıyorum

uyumayıp internette gezinmek de güzel ama hem şu an bulunduğum oda çok sıcak hem de bütün gün sersem gibi dolaşıyorum

Ben bir de sinirli oluyorum uyanınca... Ona buna kızıyorum sonrasında pişman olup üzülüyorum bu seferde kendime küfrediyorum. :/ Uyuyamamak ve bi kaç saattlik uyku cidden kötü yahu...:/

Ben bir de sinirli oluyorum uyanınca... Ona buna kızıyorum sonrasında pişman olup üzülüyorum bu seferde kendime küfrediyorum. :/ Uyuyamamak ve bi kaç saattlik uyku cidden kötü yahu...:/

aynen ya aşırı sinirli oluyorum ben de

Ben dimdik ayakta ...........

Anlaşılan sadece ikimiz ayakta... Uyuyamıyorum diyenler mışıl mışıl uyuyor. Şaka bi yana uyuyabildiğinize sevindim. Ben de bi uyuyabilsem. Evdeki herkes uyuyor. Bu sıcackta insanlar nasıl oluyorda uyuyabiliyor anlamış değilim hani...

Aynen aynen herkes deli gibi uyuyor sıcakta.Ben uyuyamıyorum.Müzik dinliyorum.

Aynen aynen herkes deli gibi uyuyor sıcakta.Ben uyuyamıyorum.Müzik dinliyorum.

Bu saatten sonra uyuyabilme ihtimalimde sıfır ya neyse... Ben uyumaya (tabi uyuyabilirsem) gidicem. ...İyi geceler. :)

Son düzenleme:

gece vantilatörü açtım tepeme yine de anca 1 saate falan uyuyabildim

kaç gecedir sivrisinekten dolayı adam akıllı uykumu alamıyorum kafamın dolu olduğu canımın sıkkın olduğu bazı günler benimde uyuyamadığım oldu sanırım moralimiz sinir sistemimizle ilgili bu durum:44:

Sabah 7 de kalkın işe gidin bütün gün çalışın bak gece 11 de nasıl vuruyorsunuz kafayı yastığa.Çalışmayan insanların gece oturması görülen bir durum.
Kaldı ki gün için de çok yorulmamışsam yatağa yattığım da abuk sabuk rüyalar görüyorum ve uyanıyorum.Bunun adınıda uyuyamıyorum koyuyorum işin aslı öyle değil.

Son düzenleme:

Benim sorunum 5-6 yıllık... Yani çalıştığım dönemde de uyuyamazdım. Bi arada 10- 11 gibi uyur sabaha karşı tam(hiç şaşmazdı) 3'te 4'te uyanır hiç uyuyamazdım. Kış aylarına denk gelirdi. Yani çalışmakla da pek alakası yok açıkçası... Hele ki yaz aylarının sıcakları... Dediğim gibi çalıştığım dönemde de uyuyamazdım. Durum siz de ve genelinde tam tersidir zaten...

Benimde uykum gelir hemen dağılmadan yatağıma koşarım ama uyku kaçıp gider. Haftalardır sabahlıyorum gerek sıcaktan gerek aklıma takılan düşüncelerden... Geceleri millet horul horul uyur ben derin düşüncelere dalarım. Yatakta saatlerce döndüğümü bilirim.

Ayrıca ablam şuan çalışmadığı halde... 11' de kafayı yastığa vurup horul horul uyuyor.

Fizyolojik yada psikolojik bir sorun varsa o farklı bir durum .Bende sabahlayanlardanım bu çalışmadığımdan böyle.Her çalışmayan sabahlayacak diye bir durum da yok ancak işi olmayan insanların uyku üzenin bozulması daha kolay.Eminim ablan sabah erken kalkıyordur.

Son düzenleme:

"Çalışmayan insanların gece oturması görülen bir durum." Bunu siz söylediniz. bu cümleyi yazmasaydınız benim de tepkim farklı olurdu. Ablam 9- 9.30 gibi kalkıyor. Yani pek te erken sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…