uyumayıp internette gezinmek de güzel ama hem şu an bulunduğum oda çok sıcak hem de bütün gün sersem gibi dolaşıyorum
Ben bir de sinirli oluyorum uyanınca... Ona buna kızıyorum sonrasında pişman olup üzülüyorum bu seferde kendime küfrediyorum. :/ Uyuyamamak ve bi kaç saattlik uyku cidden kötü yahu...:/
Sesinizin çıktığı yok. Uyuyor musunuz yoksa?
Ben dimdik ayakta...........
Anlaşılan sadece ikimiz ayakta... Uyuyamıyorum diyenler mışıl mışıl uyuyor.Şaka bi yana uyuyabildiğinize sevindim. Ben de bi uyuyabilsem. Evdeki herkes uyuyor. Bu sıcackta insanlar nasıl oluyorda uyuyabiliyor anlamış değilim hani...
Aynen aynen herkes deli gibi uyuyor sıcakta.Ben uyuyamıyorum.Müzik dinliyorum.
Anlaşılan sadece ikimiz ayakta... Uyuyamıyorum diyenler mışıl mışıl uyuyor.Şaka bi yana uyuyabildiğinize sevindim. Ben de bi uyuyabilsem. Evdeki herkes uyuyor. Bu sıcackta insanlar nasıl oluyorda uyuyabiliyor anlamış değilim hani...
Sabah 7 de kalkın işe gidin bütün gün çalışın bak gece 11 de nasıl vuruyorsunuz kafayı yastığa.Çalışmayan insanların gece oturması görülen bir durum.
Kaldı ki gün için de çok yorulmamışsam yatağa yattığım da abuk sabuk rüyalar görüyorum ve uyanıyorum.Bunun adınıda uyuyamıyorum koyuyorum işin aslı öyle değil.
Sabah 7 de kalkın işe gidin bütün gün çalışın bak gece 11 de nasıl vuruyorsunuz kafayı yastığa.Çalışmayan insanların gece oturması görülen bir durum.
Kaldı ki gün için de çok yorulmamışsam yatağa yattığım da abuk sabuk rüyalar görüyorum ve uyanıyorum.Bunun adınıda uyuyamıyorum koyuyorum işin aslı öyle değil.
Fizyolojik yada psikolojik bir sorun varsa o farklı bir durum .Bende sabahlayanlardanım bu çalışmadığımdan böyle.Her çalışmayan sabahlayacak diye bir durum da yok ancak işi olmayan insanların uyku üzenin bozulması daha kolay.Eminim ablan sabah erken kalkıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?