Uyuyamıyorum

Bende de aynı durum var bu sıralar bazı şeyler üst üste geldi ne iştah var ne uyku kilo vermeye başladım iyice bazen nefes almakta zorlanıyorum Allah tan sabır, güç dilemekten başka yapabilidiğim birşey yok:14:

Son düzenleme:
bende uyuyamayanlardanım :) stres yapmayın kızlar elbet geçicek herşey dua edin

kızlar bırbırımıze dua edelım başkasının duası daha ıyı olurmuş yatmadan once dualarımızda bırbırımızı unutmayalım

Burda sanki sizde uyuyamıyorsunuz diye sevindim gibi algılayacaksınız belki insallah beni yanlıs anlamazsınız ama insanın herseyden once yalniz akalmaması bile cok guzel bisey, inanın bu yazdıgınız yorumlar bile beni biraz rahatlattı... Evet uyuyamayanlar cok belki Allah herkese yardım etsin insallah... Evet yapabilecegimiz tek ve en kudretli sey dua...

Içim o kadar sıkıntılı ki uyuyamıyorum derdimi kimseye anlatamıyorum herkese, aileme karsı mutlu gorunmeye calisıyorum ama icim çok daralıyor gunduzleri neyse ama gece olunca hepten cokuyor icime o kadar içim daralıyor bunalıyorum ki derin derin nefes almaktan bogulacak gibi oluyorum bazen. Daha önce de buraya yazmıstım doktora gitmis ve birkac antidepresana baslamıştım kullanmaya devam ediyorum Allaha şürekli dua ediyorum sabır diliyorum tevekkul ediyorum cogu zaman rahatlıyorum ama ozellikle geceleri o kadar ne yapacagımı sasırıyorum daralıyorum ki...çok yoruldum :( buraya da yazdım niye bilmiyorum ama oyle bunaldımki yazmak istedim

aklına hiçbirşey getirmemeye çalış.düşünmekten beynin doluysa uyuyamayabilirsin..

evet beynim çok dolu... Ama düsünmeden de edemiyorumki. Tüm kendimi yatıstırmalarım oyalamalarım gece olunca üstüme yükleniyor sanki. Düşünmeden edemiyorum

melisa çayı içebilirsin canım. bir de basit ilaçlar var uyumak için ama onlara çok yonelme ciddi değilse.
bir süre uykusuz kal olmazsa, sonra rahat uyursun.
az uyumak o kadar da kötü bir şey degil hem

5 yıl önce aynı durumdaydım

sıkıntılı dönemler gecti cok sükür

biri atarax surubu önermisti

ictikten en gec yarım saat icinde uykuya dalıyodum

Içim o kadar sıkıntılı ki uyuyamıyorum derdimi kimseye anlatamıyorum herkese, aileme karsı mutlu gorunmeye calisıyorum ama icim çok daralıyor gunduzleri neyse ama gece olunca hepten cokuyor icime o kadar içim daralıyor bunalıyorum ki derin derin nefes almaktan bogulacak gibi oluyorum bazen. Daha önce de buraya yazmıstım doktora gitmis ve birkac antidepresana baslamıştım kullanmaya devam ediyorum Allaha şürekli dua ediyorum sabır diliyorum tevekkul ediyorum cogu zaman rahatlıyorum ama ozellikle geceleri o kadar ne yapacagımı sasırıyorum daralıyorum ki...çok yoruldum :( buraya da yazdım niye bilmiyorum ama oyle bunaldımki yazmak istedim

Bu derdi ben de yaşadım bir dönem :6:
Bir hafta boyunca günde 3- 4 saat uyuyordum :31:
Melisa ve sarı kantaron çayı bu derdin devası. Gece yatmadan bir saat önce melisa ya da kantaron iç, mışıl mışıl uyucaksın bak:16:
Geçmiş olsun :29:

papatya çayı da rahatlatır, deneyebilirsin. kendine değişik alternatifler de geliştirebilirsin. okumaktan hoşlandığın bir kitap ya da güzel bir film bir süre sonra uykunu getirebilir. bir de tabii en önemlisi kafanın içindekileri boşaltmak..

Arkadaşım kafana hiç birşey takma,rahat ol sakin ol.bir dönem ben de senin gibiydim inan bir hafta hiç uyuyamadığımı bilirim ben de herşeyden önemli sensin bu hayatta o yüzden o tatlı canını sıkma güzel şeyler düşün bol bol Rabbine dua et içini ferah tut inan herşey insanın kendi içinde bitiyor kendi kendinin doktoru olmalısın.Zaten arkadaşlar yukarıda bahsetmiş papatya çayı seni rahatlatır biraz vücudun rahatlar,akşam yatmadan güzel bir duş al sonra çayını iç sonra yumuşacık mis gibi yatağına gir güzel hayeller düşler kur,salavat getir bak bunu ben çok yaparım uyuyamadığım zaman salavat çekerimsonra bi bakarım ki uyuya kalmışım :)

adaçayı içebilirsiniz kızlar çooooooooooooook sakinleştiriyor.

canım sende mutlaka düşündüğün bir şeyler vardır o yuzden uyuyamıyorsundur. kendini biraz rahat bırak. uykun gelmeden yatağa girme yatmadan önce ılık bir duş al duanı et yat. rabbim sıkıntılarını gidersin gözlerine uyku versin inşallah :)

Back
X