Kızlar deliricem artık çığlık atasım geliyor uyuyamiyorum. Nerdeyse bir aydır böyleyim. Sabah yedi bucukta kalktığım halde şu saatte gözümden uyku aktığı halde bende hala tık yok. Kelimeleri cümleleri yanlış yazabilirim kızlar zira kafam hiç yerinde değil. Neden böyle anlayamıyorum. Normal de uyuduğum zamanda bile bilinç altım hep uyanık. Uyurken resmen beynim saatleri dakikaları hesaplıyor. Geçen bir saat geç kaldım uyuya kalmısim ve o arada rüya görüyorum rüyamda beynime hakim durumdayım diyorum ki normalde uyuduğum zaman sureci bu kadar uzun değildi bunu rüyam devam ederken yapıyorum ve gözlerimi bi açtım bi saat geç kalmışım. Bu hep böyle yere iğne düşse gözlerim açılıyor. Eşim bana degse uyaniyorum gece elli kere sarilsa hepsini hissediyorum. Peki ya ben ne zaman uyuyorum? Bu beni çok yoruyor bu durumu yaşayan var mı ? Doktorami gorunmeliyim ? Bana onerebileceginiz birşeyler var mı?
bukadar fazla değil ama bende benzer şeyleri yaşıyorum
en ufacık seste harekette uyanırım rüyalarımı yönetirim bilincim genelde açıktır uyurken
cocuklugumdan beri böyle benim alıştım artık bakalım nasıl öneriler gelcek
bir gün hiç uyumayıp yani gozlerini bile kapatmayıp ertesi gece uyumayı denedin mi? bi ara bende böyleydim. iki gece hiç uyumadım sonra yavaş yavaş düzeldi.
1 saat yürüyüş yap gün içinde. Kahve içme. Erken yatma. İyice geç olsun öyle yat. Yoğurt ye. Melissa çayı iç.
Melisa ,sarı kantaron, papatya çayından herhangi birini iç. Uykusuzluğa birebir.
demek cocukluktan geliyor lisede arkadaslarım yaprak dökümünü izlerken uyuya kaldım derlerdi hayret ederdim ben ondan sonra 1 dizi daha izler birde uykuya dalarken zorlanırdımBende hep böyleydim kendimi bildim bileli ama artık farklı bir hal almaya başladı beynim yoruluyor resmen
Psikatriye gitmelisin.annemde yaşamıştık bu sorunu.doktor beynin hiç uyumamış demişti.onbeş gün uykusuzluktan sonra uyumuştu.kötü birşey mi yaşadın. En basitinden uyku yapan bir şurup var
Akşam çay kahve içme uykunu kaçırırKızlar deliricem artık çığlık atasım geliyor uyuyamiyorum. Nerdeyse bir aydır böyleyim. Sabah yedi bucukta kalktığım halde şu saatte gözümden uyku aktığı halde bende hala tık yok. Kelimeleri cümleleri yanlış yazabilirim kızlar zira kafam hiç yerinde değil. Neden böyle anlayamıyorum. Normal de uyuduğum zamanda bile bilinç altım hep uyanık. Uyurken resmen beynim saatleri dakikaları hesaplıyor. Geçen bir saat geç kaldım uyuya kalmısim ve o arada rüya görüyorum rüyamda beynime hakim durumdayım diyorum ki normalde uyuduğum zaman sureci bu kadar uzun değildi bunu rüyam devam ederken yapıyorum ve gözlerimi bi açtım bi saat geç kalmışım. Bu hep böyle yere iğne düşse gözlerim açılıyor. Eşim bana degse uyaniyorum gece elli kere sarilsa hepsini hissediyorum. Peki ya ben ne zaman uyuyorum? Bu beni çok yoruyor bu durumu yaşayan var mı ? Doktorami gorunmeliyim ? Bana onerebileceginiz birşeyler var mı?
demek cocukluktan geliyor lisede arkadaslarım yaprak dökümünü izlerken uyuya kaldım derlerdi hayret ederdim ben ondan sonra 1 dizi daha izler birde uykuya dalarken zorlanırdım
Akşam çay kahve içme uykunu kaçırır
Yatmadan önce ılık bi duş al vücudun rahatlar
Birde kitap oku gece
Ben de senin tam tersi çok uyuyorum, neden uyuyamıyorsan benimle de paylaş ben de uyumayayım
ben hiç alarmla uyanmam mesela mutlaka önce kalkıp alarmın çalmasını beklerim bu dediğim 3te yatıp 7de kalktıgım zamanlar için bile geçerli burdaki bitki çayı iç yogurt ye gibi durumluk bi iş değil malesef arkadasım seni en iyi ben anlarım çözümünü bulamadım sadece azra kohenin bir kitabında bu sorunla ilgili epifiz bezinin kireçlenmesi diye bahsetmişti biraz araştrdım ama çokda üstüne düşmedim sende bi araştır bakalımYurtta kalırken anında uyuyan insanlara o kadar sasirirdim ki böyle iki saat milleti izlerdim. Sabah alarma flan gerek yok gözler kendiliginden otomatikmen açılıyordu. Ay bu böyle ne kadar gider ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?