Uyuyamıyorum!!!

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar deliricem artık çığlık atasım geliyor uyuyamiyorum. Nerdeyse bir aydır böyleyim. Sabah yedi bucukta kalktığım halde şu saatte gözümden uyku aktığı halde bende hala tık yok. Kelimeleri cümleleri yanlış yazabilirim kızlar zira kafam hiç yerinde değil. Neden böyle anlayamıyorum. Normal de uyuduğum zamanda bile bilinç altım hep uyanık. Uyurken resmen beynim saatleri dakikaları hesaplıyor. Geçen bir saat geç kaldım uyuya kalmısim ve o arada rüya görüyorum rüyamda beynime hakim durumdayım diyorum ki normalde uyuduğum zaman sureci bu kadar uzun değildi bunu rüyam devam ederken yapıyorum ve gözlerimi bi açtım bi saat geç kalmışım. Bu hep böyle yere iğne düşse gözlerim açılıyor. Eşim bana degse uyaniyorum gece elli kere sarilsa hepsini hissediyorum. Peki ya ben ne zaman uyuyorum? Bu beni çok yoruyor bu durumu yaşayan var mı ? Doktorami gorunmeliyim ? Bana onerebileceginiz birşeyler var mı?

bukadar fazla değil ama bende benzer şeyleri yaşıyorum
en ufacık seste harekette uyanırım rüyalarımı yönetirim bilincim genelde açıktır uyurken
cocuklugumdan beri böyle benim alıştım artık bakalım nasıl öneriler gelcek

1 saat yürüyüş yap gün içinde. Kahve içme. Erken yatma. İyice geç olsun öyle yat. Yoğurt ye. Melissa çayı iç.

bir gün hiç uyumayıp yani gozlerini bile kapatmayıp ertesi gece uyumayı denedin mi? bi ara bende böyleydim. iki gece hiç uyumadım sonra yavaş yavaş düzeldi.

Psikatriye gitmelisin.annemde yaşamıştık bu sorunu.doktor beynin hiç uyumamış demişti.onbeş gün uykusuzluktan sonra uyumuştu.kötü birşey mi yaşadın. En basitinden uyku yapan bir şurup var

Ben de senin tam tersi çok uyuyorum, neden uyuyamıyorsan benimle de paylaş ben de uyumayayım

Bende hep böyleydim kendimi bildim bileli ama artık farklı bir hal almaya başladı beynim yoruluyor resmen

bir gün hiç uyumayıp yani gozlerini bile kapatmayıp ertesi gece uyumayı denedin mi? bi ara bende böyleydim. iki gece hiç uyumadım sonra yavaş yavaş düzeldi.

Beynimin açık olmasına fayda etmiyor en fazla bi gün daha erken uyuyorum ertesi gün aynı şey tekrar oluyor

Bende hep böyleydim kendimi bildim bileli ama artık farklı bir hal almaya başladı beynim yoruluyor resmen
demek cocukluktan geliyor lisede arkadaslarım yaprak dökümünü izlerken uyuya kaldım derlerdi hayret ederdim ben ondan sonra 1 dizi daha izler birde uykuya dalarken zorlanırdım

Psikatriye gitmelisin.annemde yaşamıştık bu sorunu.doktor beynin hiç uyumamış demişti.onbeş gün uykusuzluktan sonra uyumuştu.kötü birşey mi yaşadın. En basitinden uyku yapan bir şurup var

Yok kendimi bildim bileli böyleyim sadece gece uykuya dalarken sıkinti çekme işlemini atlatmistim. Bebeğimi kaybettim bir ay önce ondan dolayı mı böyleyim bilmiyorum

Akşam çay kahve içme uykunu kaçırır
Yatmadan önce ılık bi duş al vücudun rahatlar
Birde kitap oku gece

demek cocukluktan geliyor lisede arkadaslarım yaprak dökümünü izlerken uyuya kaldım derlerdi hayret ederdim ben ondan sonra 1 dizi daha izler birde uykuya dalarken zorlanırdım

Yurtta kalırken anında uyuyan insanlara o kadar sasirirdim ki böyle iki saat milleti izlerdim. Sabah alarma flan gerek yok gözler kendiliginden otomatikmen açılıyordu. Ay bu böyle ne kadar gider ki ama

Akşam çay kahve içme uykunu kaçırır
Yatmadan önce ılık bi duş al vücudun rahatlar
Birde kitap oku gece

Çay i uyumadan en az 3 saat önce flan açık içiyorum bıraktım bi faydasını görmeyince tekrar başladım. Kitap uykumu getirmiyor tam tersi uykumu açıyor

Bende sizin gibi uyuyamıyordum.uyuduğum zaman da bilincim açık, rüyalarımda aynı sizin gibi yönetici ve farkında herşeye uyanan,saate bile uyku arasında bakan ve hep yorucu geceler yaşayan biriydim. Uykuyla aramız yoktu.ama simdi öyle değilim.bir çözüm buldum.yatağa kendimi zor atıyor, deliksiz uyumak istiyor ve anında dalıyorum.top atsalar uyanmicak duruma geldim.uyuduğum zaman uykuyla bir bütün oluyorum adeta.çözümü merak ettiniz degilmi!hemen söylüyorum ;cook yaramaz 17 aylık bir bebek.ablası sorun yaratmasada kendisi 10 çocuğa bedel.canıma okuyor. Ve böylelikle pestilim çıkmış bir şekilde yatağa sürünüyorum))

Bende de var uyku ilacı kullandım ama bi süre sonra bıraktırıyorlar bi işime yaramadı bence çözümü yatarken leptop ya da tvden bi şeyler açarak buldum ses olunca düşünemeden uyuyabildim.

Yurtta kalırken anında uyuyan insanlara o kadar sasirirdim ki böyle iki saat milleti izlerdim. Sabah alarma flan gerek yok gözler kendiliginden otomatikmen açılıyordu. Ay bu böyle ne kadar gider ki ama
ben hiç alarmla uyanmam mesela mutlaka önce kalkıp alarmın çalmasını beklerim bu dediğim 3te yatıp 7de kalktıgım zamanlar için bile geçerli burdaki bitki çayı iç yogurt ye gibi durumluk bi iş değil malesef arkadasım seni en iyi ben anlarım çözümünü bulamadım sadece azra kohenin bir kitabında bu sorunla ilgili epifiz bezinin kireçlenmesi diye bahsetmişti biraz araştrdım ama çokda üstüne düşmedim sende bi araştır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…