Bende sizin gibi uyuyamıyordum.uyuduğum zaman da bilincim açık, rüyalarımda aynı sizin gibi yönetici ve farkında herşeye uyanan,saate bile uyku arasında bakan ve hep yorucu geceler yaşayan biriydim. Uykuyla aramız yoktu.ama simdi öyle değilim.bir çözüm buldum.yatağa kendimi zor atıyor deliksiz uyumak istiyor ve anında dalıyorum.top atsalar uyanmicak duruma geldim.uyuduğum zaman uykuyla bir bütün oluyorum adeta.çözümü merak ettiniz degilmi!hemen söylüyorum cook yaramaz bir 17 aylık bebek.ablası sorun yaratmasada kendisi 10 çocuğa bedel.canıma okuyor. Ve böylelikle pestilim çıkmış bir şekilde yatağa sürünüyorum))
ben hiç alarmla uyanmam mesela mutlaka önce kalkıp alarmın çalmasını beklerim bu dediğim 3te yatıp 7de kalktıgım zamanlar için bile geçerli burdaki bitki çayı iç yogurt ye gibi durumluk bi iş değil malesef arkadasım seni en iyi ben anlarım çözümünü bulamadım sadece azra kohenin bir kitabında bu sorunla ilgili epifiz bezinin kireçlenmesi diye bahsetmişti biraz araştrdım ama çokda üstüne düşmedim sende bi araştır bakalım
Bende de var uyku ilacı kullandım ama bi süre sonra bıraktırıyorlar bi işime yaramadı bence çözümü yatarken leptop ya da tvden bi şeyler açarak buldum ses olunca düşünemeden uyuyabildim.
Uyku bozuklukları genelde psikolojik kökenli oluyor bildiğim kadarıyla.doktora gitmeni tavsiye ederim.yaşadığın şey çok zor.Yok kendimi bildim bileli böyleyim sadece gece uykuya dalarken sıkinti çekme işlemini atlatmistim. Bebeğimi kaybettim bir ay önce ondan dolayı mı böyleyim bilmiyorum
Ayran yoğurt falan tüketin yatmadan önce
Birde ağır şeyler yemeyin geç saatte
Ben saat kaç olursa olsun azıcık demli çay içtiysem uyuyamıyorum
Bi arkadaşım da öyle onunda çözümü kitap dergi vs okurken uyuya kalıyorTV izlemiyorum. Ses varken asla uyuyamam
Çok üzüldüm. Allah sabir versin.inşallah gönlüne göre olsun.evet benim kızım. Daha doğrusu kızlar. Biri 9 yaşında ve değişen ruh halleri gecis donemi ile yoruyor diğeri 17 aylık iste.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belki de bu sebepten uyuyamıyor olabilirsiniz. Bilinç altınızda stres ve üzüntü vardır mutlaka. Sikinti yasamissiniz.Sizin çocuğunuz mu :) ben bebeğimi yeni kaybettim düşünüyorum tekrardan hayırlısı bakalım
Bi arkadaşım da öyle onunda çözümü kitap dergi vs okurken uyuya kalıyor
bu öyle bişey ki kitap okurken asla uyuyamazsın aklın biyerdeyken dalamıyosun uykuyaBi arkadaşım da öyle onunda çözümü kitap dergi vs okurken uyuya kalıyor
Bende yaşıyorum canım ama insan kendince yöntemler buldukça bir şekilde uyuyabiliyor bak ben 3 yıldır sabah ışıklarında anca uyuyabiliyorum...bu öyle bişey ki kitap okurken asla uyuyamazsın aklın biyerdeyken dalamıyosun uykuya
Acaba internet bağımlılıgından mi dedim ama yok diyosun bi doktora görün o zaman canim
Çok üzüldüm. Allah sabir versin.inşallah gönlüne göre olsun.evet benim kızım. Daha doğrusu kızlar. Biri 9 yaşında ve değişen ruh halleri gecis donemi ile yoruyor diğeri 17 aylık iste.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belki de bu sebepten uyuyamıyor olabilirsiniz. Bilinç altınızda stres ve üzüntü vardır mutlaka. Sikinti yasamissiniz.
Bende yaşıyorum canım ama insan kendince yöntemler buldukça bir şekilde uyuyabiliyor bak ben 3 yıldır sabah ışıklarında anca uyuyabiliyorum...
Uyku düzenim bozulduğunda,psikolojimde bozulmuştu.Bende yaşıyorum canım ama insan kendince yöntemler buldukça bir şekilde uyuyabiliyor bak ben 3 yıldır sabah ışıklarında anca uyuyabiliyorum...
Canım hak verirsin ki 3 yıl da ilk kez yaşayana kolay değil 3 yıl çektim psikolog ilaç çay vs ne varsa işte dertdedBizimrujj la yaşadığımız sıkıntı sadece uyuyamamak değil. Yani kısa bi dönemlik uyku problemi değil de uzun vadeli olan bir sorun beynin devamlı uyanık olması
Olabilir uykusuzluk sanıldığı gibi basit bir şey değil :/Uyku düzenim bozulduğunda,psikolojimde bozulmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?