Uyuyamıyorum!!!

Sizin çocuğunuz mu :) ben bebeğimi yeni kaybettim düşünüyorum tekrardan hayırlısı bakalım

Ayran yoğurt falan tüketin yatmadan önce
Birde ağır şeyler yemeyin geç saatte
Ben saat kaç olursa olsun azıcık demli çay içtiysem uyuyamıyorum

Aynı bende böyleyim sanırım çözümü yok

Bende de var uyku ilacı kullandım ama bi süre sonra bıraktırıyorlar bi işime yaramadı bence çözümü yatarken leptop ya da tvden bi şeyler açarak buldum ses olunca düşünemeden uyuyabildim.

TV izlemiyorum. Ses varken asla uyuyamam

Yok kendimi bildim bileli böyleyim sadece gece uykuya dalarken sıkinti çekme işlemini atlatmistim. Bebeğimi kaybettim bir ay önce ondan dolayı mı böyleyim bilmiyorum
Uyku bozuklukları genelde psikolojik kökenli oluyor bildiğim kadarıyla.doktora gitmeni tavsiye ederim.yaşadığın şey çok zor.

Ayran yoğurt falan tüketin yatmadan önce
Birde ağır şeyler yemeyin geç saatte
Ben saat kaç olursa olsun azıcık demli çay içtiysem uyuyamıyorum

Ayran yoğurt fayda etmiyor. Yemeği zaten en geç yedide yemiş oluyorum

Sizin çocuğunuz mu :) ben bebeğimi yeni kaybettim düşünüyorum tekrardan hayırlısı bakalım
Çok üzüldüm. Allah sabir versin.inşallah gönlüne göre olsun.evet benim kızım. Daha doğrusu kızlar. Biri 9 yaşında ve değişen ruh halleri gecis donemi ile yoruyor diğeri 17 aylık iste.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belki de bu sebepten uyuyamıyor olabilirsiniz. Bilinç altınızda stres ve üzüntü vardır mutlaka. Sikinti yasamissiniz.

bu öyle bişey ki kitap okurken asla uyuyamazsın aklın biyerdeyken dalamıyosun uykuya
Bende yaşıyorum canım ama insan kendince yöntemler buldukça bir şekilde uyuyabiliyor bak ben 3 yıldır sabah ışıklarında anca uyuyabiliyorum...

Allah bagislasin sağlıkla büyüsünler inşallah . Uyuyamamamn sebebi bu olabilir ama bunu düşünmüyorum yatarken aslında. Sadece sıkıntım şuan uyuyamamaktan değil genel olarak uykuya tam dalamamak

Bende yaşıyorum canım ama insan kendince yöntemler buldukça bir şekilde uyuyabiliyor bak ben 3 yıldır sabah ışıklarında anca uyuyabiliyorum...

Bizim rujj la yaşadığımız sıkıntı sadece uyuyamamak değil. Yani kısa bi dönemlik uyku problemi değil de uzun vadeli olan bir sorun beynin devamlı uyanık olması

Bizim rujj la yaşadığımız sıkıntı sadece uyuyamamak değil. Yani kısa bi dönemlik uyku problemi değil de uzun vadeli olan bir sorun beynin devamlı uyanık olması
Canım hak verirsin ki 3 yıl da ilk kez yaşayana kolay değil 3 yıl çektim psikolog ilaç çay vs ne varsa işte dertded
ne oluyor bazen ama bir çok nedeni var sadece yöntemi bulunca geçte olsa uyuyabliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…