Sen uyuduğunu sandığında bile beynin düşünmeye devam ediyormuş.düşün düşün de ne olur Allah kolaylık versinBizimrujj la yaşadığımız sıkıntı sadece uyuyamamak değil. Yani kısa bi dönemlik uyku problemi değil de uzun vadeli olan bir sorun beynin devamlı uyanık olması
Canım hak verirsin ki 3 yıl da ilk kez yaşayana kolay değil 3 yıl çektim psikolog ilaç çay vs ne varsa işte dertded
ne oluyor bazen ama bir çok nedeni var sadece yöntemi bulunca geçte olsa uyuyabliyorum
Sen uyuduğunu sandığında bile beynin düşünmeye devam ediyormuş.düşün düşün de ne olur Allah kolaylık versin
Neleri denedin şu zamana kadar paylaşırmısınTabiki de canım çok iyi anlıyorum insan kafasını duvarlara vurmak istiyor resmen. Kendinle kavga ediyorum ben hiç birşey düşünme uyucaksın sen diye. Bende hiç degilse uykuya dalmama bir yöntem bulmam lazim
Kaçta kalkıyorsunuz peki merak ettim sadeceOlabilir uykusuzluk sanıldığı gibi basit bir şey değil :/
O gün sınavım işlerim yoksa ne zaman uyanırsam, onun dışında alarm ile kalkıyorum 9:30 gibi yani uyuduğum saatler 3-4 saat ancadırKaçta kalkıyorsunuz peki merak ettim sadece
Neleri denedin şu zamana kadar paylaşırmısınfikir alışverişi olsun
Korkutmak istemem ama sonunda anneme düşünce bozukluğu teşhisi konuldu.çünkü yıllarca beyni hiç uyumamış.Aynen öyle işte zor olanda bu zaten
Dediğim gibi film bazen o da işime yaramıyor fırsat oldukça gün içinde sporla yoruyorum nafile ev temizliği ile bile olmuyor son çare de gülmeyin ayağımı duvara koyup kendimi itip sallıyorumÇok çok uykusuz kalmam lazım ki bir 15 dakika da uykuya dalmam için. Kitap ayran yoğurt asla fayda etmiyor. Yorulmak flan fayda etmiyor. Şu rahatlatma çaylarını denemedim hiç onlarimi denesem. Sen neler yapıyorsun
Kaçta kalkıyorsunuz peki merak ettim sadece
Peki çözüm olarak ne sundular?Korkutmak istemem ama sonunda anneme düşünce bozukluğu teşhisi konuldu.çünkü yıllarca beyni hiç uyumamış.
Dediğim gibi film bazen o da işime yaramıyor fırsat oldukça gün içinde sporla yoruyorum nafile ev temizliği ile bile olmuyor son çare de gülmeyin ayağımı duvara koyup kendimi itip sallıyorum
vallahi ara da bir yarıyorkız eşimi uyandırıyordum bende mi denesem ne
Korkutmak istemem ama sonunda anneme düşünce bozukluğu teşhisi konuldu.çünkü yıllarca beyni hiç uyumamış.
vallahi ara da bir yarıyoreskiden ninni açtığımı bilirim ama bu beyin rahatlatma müziklerini deniyorum bu aralar faydası olursa derim sizede
Onları bende dinliyorum ama hiiç tık yok
Ciddi bir rahatsızlık.kırmızı reçete,yeşil reçete ilaçlar.ömür boyu kullanacak.hala da uyumakta zorlanır.kulaklıkla radyo dinleyerek uyur.Uyuyamıyorum diye Sakın takma Demiş doktor.bazen uyumaz öyle böyle gidiyor iştePeki çözüm olarak ne sundular?
Hep ilaç mı kullancak
Yok yok bizimki bu değil ben müzik dinlerken veya tv açıkken hayatta uyuyamam annenizin durumu farklı Allah şifa versin çok gecmis olsunCiddi bir rahatsızlık.kırmızı reçete,yeşil reçete ilaçlar.ömür boyu kullanacak.hala da uyumakta zorlanır.kulaklıkla radyo dinleyerek uyur.Uyuyamıyorum diye Sakın takma Demiş doktor.bazen uyumaz öyle böyle gidiyor işte
Aynı durum bana kafama birşeyi takınca oluyorhayal kurup uyumaya çalışıyorum o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?