Uyuyamıyorum!!!

Bizim rujj la yaşadığımız sıkıntı sadece uyuyamamak değil. Yani kısa bi dönemlik uyku problemi değil de uzun vadeli olan bir sorun beynin devamlı uyanık olması
Sen uyuduğunu sandığında bile beynin düşünmeye devam ediyormuş.düşün düşün de ne olur Allah kolaylık versin

Canım hak verirsin ki 3 yıl da ilk kez yaşayana kolay değil 3 yıl çektim psikolog ilaç çay vs ne varsa işte dertded
ne oluyor bazen ama bir çok nedeni var sadece yöntemi bulunca geçte olsa uyuyabliyorum

Tabiki de canım çok iyi anlıyorum insan kafasını duvarlara vurmak istiyor resmen. Kendinle kavga ediyorum ben hiç birşey düşünme uyucaksın sen diye. Bende hiç degilse uykuya dalmama bir yöntem bulmam lazim

Tabiki de canım çok iyi anlıyorum insan kafasını duvarlara vurmak istiyor resmen. Kendinle kavga ediyorum ben hiç birşey düşünme uyucaksın sen diye. Bende hiç degilse uykuya dalmama bir yöntem bulmam lazim
Neleri denedin şu zamana kadar paylaşırmısın fikir alışverişi olsun

Neleri denedin şu zamana kadar paylaşırmısın fikir alışverişi olsun

Çok çok uykusuz kalmam lazım ki bir 15 dakika da uykuya dalmam için. Kitap ayran yoğurt asla fayda etmiyor. Yorulmak flan fayda etmiyor. Şu rahatlatma çaylarını denemedim hiç onlarimi denesem. Sen neler yapıyorsun

Çok çok uykusuz kalmam lazım ki bir 15 dakika da uykuya dalmam için. Kitap ayran yoğurt asla fayda etmiyor. Yorulmak flan fayda etmiyor. Şu rahatlatma çaylarını denemedim hiç onlarimi denesem. Sen neler yapıyorsun
Dediğim gibi film bazen o da işime yaramıyor fırsat oldukça gün içinde sporla yoruyorum nafile ev temizliği ile bile olmuyor son çare de gülmeyin ayağımı duvara koyup kendimi itip sallıyorum

Dediğim gibi film bazen o da işime yaramıyor fırsat oldukça gün içinde sporla yoruyorum nafile ev temizliği ile bile olmuyor son çare de gülmeyin ayağımı duvara koyup kendimi itip sallıyorum

kız eşimi uyandırıyordum bende mi denesem ne

Korkutmak istemem ama sonunda anneme düşünce bozukluğu teşhisi konuldu.çünkü yıllarca beyni hiç uyumamış.

Ay bizdemi öyleyiz acaba çok zor. Annenizle konuşmak çok isterdim.
Aynen tedavisi ne peki

Peki çözüm olarak ne sundular?
Hep ilaç mı kullancak
Ciddi bir rahatsızlık.kırmızı reçete,yeşil reçete ilaçlar.ömür boyu kullanacak.hala da uyumakta zorlanır.kulaklıkla radyo dinleyerek uyur.Uyuyamıyorum diye Sakın takma Demiş doktor.bazen uyumaz öyle böyle gidiyor işte

Aynı durum bana kafama birşeyi takınca oluyor hayal kurup uyumaya çalışıyorum o zamanlar

Yok yok bizimki bu değil ben müzik dinlerken veya tv açıkken hayatta uyuyamam annenizin durumu farklı Allah şifa versin çok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…