Uyuyamıyorum!!!

Tam olarak yaşadiklarim...!!!!
Yataga giriyorum cok uykum olsada dalamıyorum..
Kafam hep baska dusuncelerde. Sonra hayal kuruyorum hayalimin ortasinda tam sona yaklasirken beynim yok oyle degil boyle olsun diyor hooooppp başa sariyorum o hayali ve uyuyamiyorum.

Ama sunu farkettim saçım oksandıgı zaman ve kendimi salladigim zaman bi bKiyorum uyumuşummm. Birde kısık ses muzik dinledigimde de uyuyabiliyrum aslinda dalabiliyorum.
Esimin masaallahi var yataga gir basini yastiga koy 1 dk sonra uyumuş...!!!
Ben yarin erken kalkmam gerektigi halde su saat oldu hala uyuyamadim kendimi biliyorum dalamiyorum.
Ooof cok zor bir durum gercekten.
Ama benm durumum evlendikten sonra olmaya basladi. Evlenmeden once teek yatiyordum ve hemen uyuyabiliyordum..
Simdi esim kipirdasa gozum aciliyo.
Birde goz bantlari var ya ona sardim takiyorum gozumu acamadigim iiccin agirlasiyo uyuyabiliyorum...

Bende de uyku problemi var günlerdir uyuyamıyorum 3 saat en fazla deliricem artık anlamıyorum sebebini de kendimi de yoruyorum aslında. Yataktan kalkıp oturuyorum yorgunluk uyku geliyor yatağa yatıyorum gözlerim açılıyor anlamadım

göz bantı olayı da komikmis mecburen uyutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…