Çok değil şundan 3-2 yıl önce mis gibi evler sıfır evler kira olarak 800-900 dü hemen ev almayı düşünmüyoruz ama suriyeliler araplar gelince tavan etti kiralar zengin olanlar kaç ay peşin bir de depozit verince it bağlasan durmayacak eve dünya para istiyorlar
Sıkıntılar bitmiyor bi de o evin eksiği gediği tamirat dertleri sen ne kadarlık evlisin canımHer yerde aynı sıkıntı var umarım bulursun biran önce insana çok sıkıntı oluyor bende geçen yıl ararken baya sıkıntıya girmiştim
Sıkıntılar bitmiyor bi de o evin eksiği gediği tamirat dertleri sen ne kadarlık evlisin canım
Enemm :) ihihhihi heycanlanıyorum her düşündüğümdeMalesef o eve girene kadar sıkıntı asla bitmiyor. Girdikten sonra eksik olsa bile artık takmiyorsun sevdiğim insanla huzurlu olayimda gerisi önemli değil diyorsun. 9 ayım dolacak canm bende yeni sayılırım
Enemm :) ihihhihi heycanlanıyorum her düşündüğümde
Enemm :) ihihhihi heycanlanıyorum her düşündüğümde
Kıskandırma kızŞuan omuzumda uyuyor yavrucaktelefonun ışığı yüzüne vurmasn diye uğraşıyorum
Kıskandırma kızbenim ki de gerçi 1 sokak ötemde uyuyor aşkım benim yarın işe gidecek kıyamam ki ona bennn
Çıkarıyorum daAyy birde cok yakınsiniz ne güzelaz kaldı seninde kız bugünlerin keyfini çıkar valla benimkide gidicek yavrum benim kızdim ona saat ondan beri uyukluyor ben uyuyamiyorum ya acisni ondan cikariyorm
Çıkarıyorum dabi yönüm aynı yatakta böyle tatlış tatlış uyuyuşunu görmek için can atıyor
Her zaman öyle tatlış olmuyorlarmesela şuan horlamaya başladı
ay gülme krizine girdim
Kız varya çok komik oluyor. Ben uyuyamiyorum nasılsa artık kafayı yiyorum gecelerişimdi uyuyor ya horlamaya başlayınca dokunuyorum duruyor tekrar başlıyor nefes almayinca korkuyorum yaklaşıyorum bakıyorum bi horluyor ödüm patliyor sabahlarida taklidini yapiyorjm
özendiirici bir evlilik sizinki hiç ayrılmayın emiii
Ay aminnn.Amiin inşallah canım. Ne kadar terslikler olsada Rabbim ayırmayın gerçekten çok seviyorum onu. Ayy hep sevdiklerimizle olalım
Nörolojiye gittiniz mi? Uyku apnesi olabilir,yorgun kalkma ve uykuyu verimli alamama durumları oluyor.. tabi uyku lab. Inda kalmanız lazım öncelikle ki teşhis konsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?