Uyuyamıyorum!!!

Her yerde aynı sıkıntı var umarım bulursun biran önce insana çok sıkıntı oluyor bende geçen yıl ararken baya sıkıntıya girmiştim

Sıkıntılar bitmiyor bi de o evin eksiği gediği tamirat dertleri sen ne kadarlık evlisin canım

Malesef o eve girene kadar sıkıntı asla bitmiyor. Girdikten sonra eksik olsa bile artık takmiyorsun sevdiğim insanla huzurlu olayimda gerisi önemli değil diyorsun. 9 ayım dolacak canm bende yeni sayılırım

Malesef o eve girene kadar sıkıntı asla bitmiyor. Girdikten sonra eksik olsa bile artık takmiyorsun sevdiğim insanla huzurlu olayimda gerisi önemli değil diyorsun. 9 ayım dolacak canm bende yeni sayılırım
Enemm :) ihihhihi heycanlanıyorum her düşündüğümde

Kıskandırma kız benim ki de gerçi 1 sokak ötemde uyuyor aşkım benim yarın işe gidecek kıyamam ki ona bennn

Ayy birde cok yakınsiniz ne güzel az kaldı seninde kız bugünlerin keyfini çıkar valla benimkide gidicek yavrum benim kızdim ona saat ondan beri uyukluyor ben uyuyamiyorum ya acisni ondan cikariyorm

Ayy birde cok yakınsiniz ne güzel az kaldı seninde kız bugünlerin keyfini çıkar valla benimkide gidicek yavrum benim kızdim ona saat ondan beri uyukluyor ben uyuyamiyorum ya acisni ondan cikariyorm
Çıkarıyorum da bi yönüm aynı yatakta böyle tatlış tatlış uyuyuşunu görmek için can atıyor

ay gülme krizine girdim

Kız varya çok komik oluyor. Ben uyuyamiyorum nasılsa artık kafayı yiyorum geceleri şimdi uyuyor ya horlamaya başlayınca dokunuyorum duruyor tekrar başlıyor nefes almayinca korkuyorum yaklaşıyorum bakıyorum bi horluyor ödüm patliyor sabahlarida taklidini yapiyorjm

özendiirici bir evlilik sizinki hiç ayrılmayın emiii

Nörolojiye gittiniz mi? Uyku apnesi olabilir,yorgun kalkma ve uykuyu verimli alamama durumları oluyor.. tabi uyku lab. Inda kalmanız lazım öncelikle ki teşhis konsun

Mune derdimin çaresi sanırım tam olarak yok o yüzden konumuz biraz geyik sohbetine döndü o başlıga taşınmasını rica ediyorum

Benimde uykuyla hiç aram yok ama sabah çok erken kalmam lazım ki gece 1 gibi uyuyabilim 2 de çocuk ama sonuç aynı

Bi önerim olucak yatmadan önce yatsı namazı benim uykumu getiriyor bi deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…