uyku tutmadığı için sardım buraya hem destek olmak iyi geliyor hemde güzin abla gibi hisseder oldum
Artık diyorum vur kafanı bi yere bayıl kal uyu
Vallah gece vardiyalı işe başlamak lazım aslında
Olabilir aslında burda gece muhabbeti açmak lazım uyku bastırana kadar devam
Âmin.iyi dilekleriniz için teşekkürlerYok yok bizimki bu değil ben müzik dinlerken veya tv açıkken hayatta uyuyamam annenizin durumu farklı Allah şifa versin çok gecmis olsun
Olabilir aslında burda gece muhabbeti açmak lazım uyku bastırana kadar devam
Aslında konunun başlığıda ortak dert birde geyik sohbetine taşınırsa derdimiz tam olur
Taşınsamı ne az kaynaşır kaynatırız
Adını da bulduk klişe de olsa gece kuşlarıOlur valla nasil olsa geceler bizim
Adını da bulduk klişe de olsa gece kuşları
Aynen öyle ramazanda geliyor zaten uyku flan iyice hayal olacak
Bizim için sorun yok evde bi kaç yüz görürüz fenamı o değil köpeğimle tavşanımda bana benzedi bunlarda uyumuyor
Ya sormaAyyy köpek mii çok severiiimyaninda arkadaşların var birde
Ya sormauykuyu dalınca biri horlar biri debelenir ayak ucumda köpekler erkeklerden daha beter horluyor
Gerçekten miibenim eşim azcik horlasin elimle tiki olduğu bi yerine dokunuyorum hareket ediyor geçiyor
hahaha çok iyi yöntem bu yazda benim düğünüm var benimki de yaparsa tepik atmama gerek kalmaz
Kız senin düğün telasesinde olman lazım buralarda ne işin var
Uykumu tutuyor bizimkisi sadeli düğün olacak hahaha sağolsun kv dem ve babannesi çok ilgileniyor çok uğraşmıyorum bir de ev bulsak (
Samsundayım canım ama burasıda küçük şehir değilEv bulmak çok sıkıntılı bu dönemde ya istanbuldamsn sen?
Samsundayım canım ama burasıda küçük şehir değilzor oluyor
Çok değil şundan 3-2 yıl önce mis gibi evler sıfır evler kira olarak 800-900 dü hemen ev almayı düşünmüyoruz ama suriyeliler araplar gelince tavan etti kiralar zengin olanlar kaç ay peşin bir de depozit verince it bağlasan durmayacak eve dünya para istiyorlarKiralar nasıl orda? Valla demek ki bu sıkıntı her yerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?