Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2006 dada birinci olan bayan yok
1 milyon 537 bin kişinin katıldığı ÖSS'de bu yılın birincisi Sayısal-1puan türüne göre Ankara Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nden Hüseyin Yıldız oldu.
Sözel-1 ve Eşit Ağırlıklı-1 puan türü birincileri:
Abdurrahman Yıldız (Ankara Atatürk Anadolu Lisesi)
Server Çimen (Çanakkale Fen Lisesi)
Okan Çalışkan (İstanbul Galatasaray Lisesi)
Sayısal-2 puan türü birincisi:
Onur Tidin (İzmir Özel Fen Lisesi)
Eşit Ağırlıklı-2 puan türü birincisi:
Eren Karaaslan (İskenderun İstiklal Maksume Anadolu Lisesi)
Sözel-2 puan türü birincisi:
Yiğit Cem Öztürk (Galatasaray Lisesi)
Dil Ağırlıklı puan türü birincileri:
Umut Toprak (İngilizce, İstanbul Lisesi)
Sezgin Demir (Almanca, İstanbul Lisesi)
Osman Berker Yağcı (Fransızca, Galatasaray Lisesi)
2006 dada birinci olan bayan yok
1 milyon 537 bin kişinin katıldığı ÖSS'de bu yılın birincisi Sayısal-1puan türüne göre Ankara Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nden Hüseyin Yıldız oldu.
Sözel-1 ve Eşit Ağırlıklı-1 puan türü birincileri:
Abdurrahman Yıldız (Ankara Atatürk Anadolu Lisesi)
Server Çimen (Çanakkale Fen Lisesi)
Okan Çalışkan (İstanbul Galatasaray Lisesi)
Sayısal-2 puan türü birincisi:
Onur Tidin (İzmir Özel Fen Lisesi)
Eşit Ağırlıklı-2 puan türü birincisi:
Eren Karaaslan (İskenderun İstiklal Maksume Anadolu Lisesi)
Sözel-2 puan türü birincisi:
Yiğit Cem Öztürk (Galatasaray Lisesi)
Dil Ağırlıklı puan türü birincileri:
Umut Toprak (İngilizce, İstanbul Lisesi)
Sezgin Demir (Almanca, İstanbul Lisesi)
Osman Berker Yağcı (Fransızca, Galatasaray Lisesi)
biri daha vardı forumda, böyle kocişim hediyelerim evim vs falan diyen, acaba eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile onu değiştirip bunu mu aldılar foruma![]()
Yeni üyelik aldında unutup eskisiyle mi girdin nedir
100 bin TL takılarınız
8 bin TL geliriniz
Hep orjinal kıyafetleriniz
Mikemmel bi kocişiniz
Tüm hısım akraba son derece iyi mevkiilerde
Ve sizde 2006 Öss birincisiydiniz
Hani kocişlerimizi övelim topiğini BDV ye açınca tepkilere 'şişt zeki olduğunuzu mu sanıyorsunuz ben 2006 Öss birincisiyim' diyen siz
Bi ev konusunu mu çözemediniz
Pes![]()
kusura bakma senin yazdigini alintilamak zorunda kaldim. arkadasin diger konusunu da okumustum, ama sanirim bazi yorumlari atlamisim. takildigim konj 2006 oss birinciligi, birkac siteden baktim de hic bayan birinci yok o sene, ben de buna takildim.
bu arada eger 3500 odemeli bir kredi alabildiyseniz bankadan belli bir maasin ustunde olmaniz gerekir. ama bazi insanlar belli bir standartin altinda yasayamaz, ama bir seye sahip olmak icin bazen fedakarliklar yapmak gerek.
kusura bakma senin yazdigini alintilamak zorunda kaldim. arkadasin diger konusunu da okumustum, ama sanirim bazi yorumlari atlamisim. takildigim konj 2006 oss birinciligi, birkac siteden baktim de hic bayan birinci yok o sene, ben de buna takildim.
bu arada eger 3500 odemeli bir kredi alabildiyseniz bankadan belli bir maasin ustunde olmaniz gerekir. ama bazi insanlar belli bir standartin altinda yasayamaz, ama bir seye sahip olmak icin bazen fedakarliklar yapmak gerek.
Yani KK gibi bir sitede bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekalı olmak lazım![]()
Senin kullanıcı adının altında yazan sözü konu sahibesine ithaf ediyorum![]()
![]()
samtusum kullanıcısından alıntı![]()
![]()
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama
samtusum kullanıcısından alıntı![]()
![]()
yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş
ahahhaha ağır işsizmişsin sen ya![]()