uyuyamıyorummm!!

bankada çalışıyorum istersen yapılandırabiliriz krediyi :23::23::23:

2006 dada birinci olan bayan yok :1:

1 milyon 537 bin kişinin katıldığı ÖSS'de bu yılın birincisi Sayısal-1puan türüne göre Ankara Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nden Hüseyin Yıldız oldu.

Sözel-1 ve Eşit Ağırlıklı-1 puan türü birincileri:

Abdurrahman Yıldız (Ankara Atatürk Anadolu Lisesi)

Server Çimen (Çanakkale Fen Lisesi)

Okan Çalışkan (İstanbul Galatasaray Lisesi)

Sayısal-2 puan türü birincisi:

Onur Tidin (İzmir Özel Fen Lisesi)

Eşit Ağırlıklı-2 puan türü birincisi:

Eren Karaaslan (İskenderun İstiklal Maksume Anadolu Lisesi)

Sözel-2 puan türü birincisi:

Yiğit Cem Öztürk (Galatasaray Lisesi)

Dil Ağırlıklı puan türü birincileri:

Umut Toprak (İngilizce, İstanbul Lisesi)

Sezgin Demir (Almanca, İstanbul Lisesi)

Osman Berker Yağcı (Fransızca, Galatasaray Lisesi)

Zaten bu kadar şey atan biri 'bayan' da olmayabilir :1:

Biri evim diye milletin ebinin resimlerini koyar

Biri vucudum super kocam acik giyiniyosun diye konu acip ajans kiz resimleri koyar

Biri kocasiyla parasiyla hava atar

Bunlari yapinca noluyor populer mi olcaz saniyosunuz yok yani hep rezil oluyosunuzda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2006 dada birinci olan bayan yok :1:

1 milyon 537 bin kişinin katıldığı ÖSS'de bu yılın birincisi Sayısal-1puan türüne göre Ankara Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nden Hüseyin Yıldız oldu.

Sözel-1 ve Eşit Ağırlıklı-1 puan türü birincileri:

Abdurrahman Yıldız (Ankara Atatürk Anadolu Lisesi)

Server Çimen (Çanakkale Fen Lisesi)

Okan Çalışkan (İstanbul Galatasaray Lisesi)

Sayısal-2 puan türü birincisi:

Onur Tidin (İzmir Özel Fen Lisesi)

Eşit Ağırlıklı-2 puan türü birincisi:

Eren Karaaslan (İskenderun İstiklal Maksume Anadolu Lisesi)

Sözel-2 puan türü birincisi:

Yiğit Cem Öztürk (Galatasaray Lisesi)

Dil Ağırlıklı puan türü birincileri:

Umut Toprak (İngilizce, İstanbul Lisesi)

Sezgin Demir (Almanca, İstanbul Lisesi)

Osman Berker Yağcı (Fransızca, Galatasaray Lisesi)

:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

biri daha vardı forumda, böyle kocişim hediyelerim evim vs falan diyen, acaba eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile onu değiştirip bunu mu aldılar foruma:9:

Yeni üyelik aldında unutup eskisiyle mi girdin nedir :6:

100 bin TL takılarınız
8 bin TL geliriniz
Hep orjinal kıyafetleriniz
Mikemmel bi kocişiniz
Tüm hısım akraba son derece iyi mevkiilerde
Ve sizde 2006 Öss birincisiydiniz

Hani kocişlerimizi övelim topiğini BDV ye açınca tepkilere 'şişt zeki olduğunuzu mu sanıyorsunuz ben 2006 Öss birincisiyim' diyen siz
Bi ev konusunu mu çözemediniz
Pes :37:

kusura bakma senin yazdigini alintilamak zorunda kaldim. arkadasin diger konusunu da okumustum, ama sanirim bazi yorumlari atlamisim. takildigim konj 2006 oss birinciligi, birkac siteden baktim de hic bayan birinci yok o sene, ben de buna takildim.
bu arada eger 3500 odemeli bir kredi alabildiyseniz bankadan belli bir maasin ustunde olmaniz gerekir. ama bazi insanlar belli bir standartin altinda yasayamaz, ama bir seye sahip olmak icin bazen fedakarliklar yapmak gerek.

kusura bakma senin yazdigini alintilamak zorunda kaldim. arkadasin diger konusunu da okumustum, ama sanirim bazi yorumlari atlamisim. takildigim konj 2006 oss birinciligi, birkac siteden baktim de hic bayan birinci yok o sene, ben de buna takildim.
bu arada eger 3500 odemeli bir kredi alabildiyseniz bankadan belli bir maasin ustunde olmaniz gerekir. ama bazi insanlar belli bir standartin altinda yasayamaz, ama bir seye sahip olmak icin bazen fedakarliklar yapmak gerek.

Kafa buluyo ki zaten
Mantık arama yazdıklarında yani boşuna
Eski konularının kayıtlı kaldığını bilmyio galiba, aa benim 8 binlik gelirim yok ki demiş bu seferde

Yani KK gibi bir sitede bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekalı olmak lazım :27::27::27::1:

ben yazana kadar herkes bakip yazmis masallah kizlar...

Kocam hediye almadı boşansam mı diye sorup sonra da canım sıkıldıkça yazıyorum demişin bir de insanlara
Ne içiyorsan ara ver çarpıyor zannımca :23:

Son düzenleme:
quote_icon.png
samtusum kullanıcısından alıntı
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama

quote_icon.png
yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş

ahahhaha ağır işsizmişsin sen ya :ssz::ssz:

quote_icon.png
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama

quote_icon.png
yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş

ahahhaha ağır işsizmişsin sen ya :ssz::ssz:

Nereye yazmış bu komiklik heveslisi arkadaşımız bu mesajlarını.
kendisi de çeşit çeşit konu açmış, eğlenmiş hatta o kadar eğleniyormuş ki oturup abuk sabuk senaryolar türetmiş,allamış ,süslemiş vs.vs.
hiç boş vakti yokmuş yazıkkkkkkkkk.

arkadaşım saklanma gel.dön açtığın konuya ve gerçek fikirlerini yaz açıkca ha ne dersin

Back
X