gece 3:30a kadar uyumayacaginiza 12 de uyusaydiniz adamin hali olurdu, sen de uyu.[/QUOTE
En son konu açtığım gün konuştuk dün de ailesiyle Dışarıya çıkıcakmış sadece onu haber verdi hiç yazmadık da konuşmadık da çünkü hep görüldüğü gibi ailesiyle arkadaşlarıyla ya da dinlenme de kaç gündür konuşmayınca da geç saate kadar konuşuluyo çok sinirliyim insan hiç aramaz mı
ona hiç birşey demedim zaten konu açtığım günden beri sesimizi duymadık mesajlaşmadıkta sadece nasılsın Yazmış günde bir mesaj o da cevap beklemek yok zaten... Dünde ailesiyle Dışarıya çıkıcakmış onu söyledi eve gelince anlatırım dedi bu saat oldu tık yok...Ve ben kızdığımı bile söylemedim....bu aralar sabah'a yakin yatiyorum :)
e haliyle bir kaç saat sonra ara ara uyaniyorum ama ayikamiyorum... sonra tekrar kafayi vurup öglenden sonra kalkiyorum... keyifsizim, ve geç yattigim için uykumu yeterince alamiyorum...
yani demem o ki, insanlik hali! sen paranoya yolunda ilerliyorsun... dikkat et çocuk senden uzaklasmasin bu tarz öfke kontrolünü kaybettigin zamanlar..!
linda bu ilişkiye ne kadar ömür veriyorsun bu çocuk seni neden hala bırakmadı yoksa bize yazdığın gibi değil misin aslında ha ..hayır taş olsa çatlardı ee bende çatladım ama bir enişte bey çatlayamadı biliyon dimiO
ona hiç birşey demedim zaten konu açtığım günden beri sesimizi duymadık mesajlaşmadıkta sadece nasılsın Yazmış günde bir mesaj o da cevap beklemek yok zaten... Dünde ailesiyle Dışarıya çıkıcakmış onu söyledi eve gelince anlatırım dedi bu saat oldu tık yok...Ve ben kızdığımı bile söylemedim....
Burdan belki çok şımarık sürekli ilgi bekleyen biri olarak görünüyorum ama derdimi burda paylaşıyorum ona birşey demedim.. Ya bn mi suçluyum gerçekten 3 gündür sadece Gittiği yeri mesaj atıyo birde nasıl olduğumu soruyo tabi Canımlı cicimli bu yani mesaj atmamı bile beklemeden çıkıyo bu normal mi Allah aşkına bi yarım saat insan sohbet eder en azından konu açtığımdan beri sadece nasılsın diyo ve nereye gidiyosa onu haber veriyo ertesi güne kadar ses yok..dün akşam 8 gibi ailesiyle gezmeyi gidiyorlarmış bunu yazdı gelince anlatırım yazıp çıkmış ben daha bişey yazmadan ve eve geldi mi bilmiyorum bu saat oldu bişey yok.. Allah için söyleyin bu ne kadar doğru ?linda bu ilişkiye ne kadar ömür veriyorsun bu çocuk seni neden hala bırakmadı yoksa bize yazdığın gibi değil misin aslında ha ..hayır taş olsa çatlardı ee bende çatladım ama bir enişte bey çatlayamadı biliyon dimi
ya bak sen bu ilişkiye başladığından beri nerdeyse istisnasız her Allahın haftası bu ilgisizlik (sözde ilgisizlik ) sebebiyle konu açtın,sana konu açma deme lüksümüz yok kesinlikle elinden bu hakkı biz alamayız ,ama Allah rızası için ilk günden beri açtığın konulara bakarsan çok zorlama bir ilişki yürütüyorsun..her şeyini dert ediyorsun aramasını aramamasını mesajlarını kısa tutmasını ..linda bu ilşki yürümeyecek dost acı söyler.ha ilgi beklemekte haklısın gülüm haksızsın demiyorum ama bu adamla olmayacak aradığın ilgi bunda yok aylardı olmadı olmayacak..bu adamı zorlasan iki gün senin istediğin ilgiyi gösteriyor sonrası yok değil mi evet..bu durumda neden sana daha ilgili bir insanı aramıyorsun..Burdan belki çok şımarık sürekli ilgi bekleyen biri olarak görünüyorum ama derdimi burda paylaşıyorum ona birşey demedim.. Ya bn mi suçluyum gerçekten 3 gündür sadece Gittiği yeri mesaj atıyo birde nasıl olduğumu soruyo tabi Canımlı cicimli bu yani mesaj atmamı bile beklemeden çıkıyo bu normal mi Allah aşkına bi yarım saat insan sohbet eder en azından konu açtığımdan beri sadece nasılsın diyo ve nereye gidiyosa onu haber veriyo ertesi güne kadar ses yok..dün akşam 8 gibi ailesiyle gezmeyi gidiyorlarmış bunu yazdı gelince anlatırım yazıp çıkmış ben daha bişey yazmadan ve eve geldi mi bilmiyorum bu saat oldu bişey yok.. Allah için söyleyin bu ne kadar doğru ?
linda senin ne olacak sonun bilemiyorumBenim haksız olduğumu söylüyorsunuz ama biz daha konuşmadık kızlar şimdide gezmeye gidiyormuş ailesiyle onu haber verdi saat kaç oldu dün konu açtığımdan beri hiç konuşmadık sadece bunu yazdı biraz önce gelince anlatırım gezmeye gidiyoruz Yazmış
Yorgun olamaz mı uyuyamaz mı,o an canı mesajlaşmak istememiş olamaz mı.Müsait olamamış olamaz mıHayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Yazmayayım dedim de duramadım.Burdan belki çok şımarık sürekli ilgi bekleyen biri olarak görünüyorum ama derdimi burda paylaşıyorum ona birşey demedim.. Ya bn mi suçluyum gerçekten 3 gündür sadece Gittiği yeri mesaj atıyo birde nasıl olduğumu soruyo tabi Canımlı cicimli bu yani mesaj atmamı bile beklemeden çıkıyo bu normal mi Allah aşkına bi yarım saat insan sohbet eder en azından konu açtığımdan beri sadece nasılsın diyo ve nereye gidiyosa onu haber veriyo ertesi güne kadar ses yok..dün akşam 8 gibi ailesiyle gezmeyi gidiyorlarmış bunu yazdı gelince anlatırım yazıp çıkmış ben daha bişey yazmadan ve eve geldi mi bilmiyorum bu saat oldu bişey yok.. Allah için söyleyin bu ne kadar doğru ?
Lafı başka yere çekmeyin benim ailesine lafım yok olamazdalinda senin ne olacak sonun bilemiyorum
bu çocuk seni bırakır yakına bak görürsün
yok konuşmadık yok ailesiyle gezmeye gitti
çok yapışkan izlenim veriyorsun bana kusura bakma da ..
Ona bunu sorduğumda ağlıcak duruma geliyor öyle bişey yok diye belki de 2 yıl oldu bazı Şeyler oturduğu için önceki kadat sık görüşmüyoruzYazmayayım dedim de duramadım.
Adam sıkılmış, bunalmış linda, belli olmuyor mu?
Evet dese tepkiniz ne olacak? Ben korkardım size evet bunaldım demeye açıkçası.Ona bunu sorduğumda ağlıcak duruma geliyor öyle bişey yok diye belki de 2 yıl oldu bazı Şeyler oturduğu için önceki kadat sık görüşmüyoruz
Devamlı ilgi beklemiyorum ki zaten beni kırmaktan çekinir konuşurken bişey diyosa hemen yanlış anlama sana demiyorum bunu gibi Şeyler Söyler..Evet dese tepkiniz ne olacak? Ben korkardım size evet bunaldım demeye açıkçası.
Ayrıca sizi seviyordur tabii ki, ama devamlı devamlı ilgi beklemek, adam biraz ilgisini azaltınca tavır yapmak adamı bunaltır yahu, bakın kaç kişi size "ben bile bunaldım" yazdı. Adama da yazık.
Buradan sonrasını göz ucuyla okudum.Devamlı ilgi beklemiyorum ki
Bn bu kadar insan haksız demiyorum SAYGI duymasam buradaki insanların görüşüne hiç konu açmazdım..siz empati kurun evli ya da bekarsınız erkek arkadaşınız bu şekilde yapsa hiç yazmasa 3 gün boyunca sadece nasılsın diyip cevap beklemeden çıksa ta ertesi günü baksa yine aynısı olsa dün zaten tam bi fiyasko haber veririm eve gelince anlatırım be olduğunu diyor ben ertesi günden sonra ilk defa yazıcam bakıyorum cevap beklemeden çıkmış ve haber vermemiş.. Bn burda meraktan çatlıyım.. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınızBuradan sonrasını göz ucuyla okudum.
Gerçekten iyi niyetli olduğunuzu düşünerek söylüyorum, Allah aşkına, dönüp bir açtığınız başlıklarda size gelen yorumları tekrar okuyun. Siz farkında değilsiniz kendinizin. 100 kişiden 99.5u aynısını söylüyorsa, azıcık da olsa bu kadar insanın haklı olma ihtimalini bir düşünün.
Bu dediğime de itiraz edeceksiniz biliyorum çünkü gerçekten farkında değilsiniz.
Bu kadar sikayetciysen ayril o zaman alla allaBn bu kadar insan haksız demiyorum SAYGI duymasam buradaki insanların görüşüne hiç konu açmazdım..siz empati kurun evli ya da bekarsınız erkek arkadaşınız bu şekilde yapsa hiç yazmasa 3 gün boyunca sadece nasılsın diyip cevap beklemeden çıksa ta ertesi günü baksa yine aynısı olsa dün zaten tam bi fiyasko haber veririm eve gelince anlatırım be olduğunu diyor ben ertesi günden sonra ilk defa yazıcam bakıyorum cevap beklemeden çıkmış ve haber vermemiş.. Bn burda meraktan çatlıyım.. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız
Ben kendim öyle devamlı yazan arayan biri değilim. O yüzden normalde de devamlı yazmasını bekleyip yazmadığında tavır yapmazdım. Bu anlamda daha önceden herhangi bir sıkmam bunaltmam olmaz.Bn bu kadar insan haksız demiyorum SAYGI duymasam buradaki insanların görüşüne hiç konu açmazdım..siz empati kurun evli ya da bekarsınız erkek arkadaşınız bu şekilde yapsa hiç yazmasa 3 gün boyunca sadece nasılsın diyip cevap beklemeden çıksa ta ertesi günü baksa yine aynısı olsa dün zaten tam bi fiyasko haber veririm eve gelince anlatırım be olduğunu diyor ben ertesi günden sonra ilk defa yazıcam bakıyorum cevap beklemeden çıkmış ve haber vermemiş.. Bn burda meraktan çatlıyım.. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?