uyuyomuş yine uyucakmış

bu aralar sabah'a yakin yatiyorum :)
e haliyle bir kaç saat sonra ara ara uyaniyorum ama ayikamiyorum... sonra tekrar kafayi vurup öglenden sonra kalkiyorum... keyifsizim, ve geç yattigim için uykumu yeterince alamiyorum...
yani demem o ki, insanlik hali! sen paranoya yolunda ilerliyorsun... dikkat et çocuk senden uzaklasmasin bu tarz öfke kontrolünü kaybettigin zamanlar..!

O
ona hiç birşey demedim zaten konu açtığım günden beri sesimizi duymadık mesajlaşmadıkta sadece nasılsın Yazmış günde bir mesaj o da cevap beklemek yok zaten... Dünde ailesiyle Dışarıya çıkıcakmış onu söyledi eve gelince anlatırım dedi bu saat oldu tık yok...Ve ben kızdığımı bile söylemedim....

linda bu ilişkiye ne kadar ömür veriyorsun bu çocuk seni neden hala bırakmadı yoksa bize yazdığın gibi değil misin aslında ha ..hayır taş olsa çatlardı ee bende çatladım ama bir enişte bey çatlayamadı biliyon dimi

Burdan belki çok şımarık sürekli ilgi bekleyen biri olarak görünüyorum ama derdimi burda paylaşıyorum ona birşey demedim.. Ya bn mi suçluyum gerçekten 3 gündür sadece Gittiği yeri mesaj atıyo birde nasıl olduğumu soruyo tabi Canımlı cicimli bu yani mesaj atmamı bile beklemeden çıkıyo bu normal mi Allah aşkına bi yarım saat insan sohbet eder en azından konu açtığımdan beri sadece nasılsın diyo ve nereye gidiyosa onu haber veriyo ertesi güne kadar ses yok..dün akşam 8 gibi ailesiyle gezmeyi gidiyorlarmış bunu yazdı gelince anlatırım yazıp çıkmış ben daha bişey yazmadan ve eve geldi mi bilmiyorum bu saat oldu bişey yok.. Allah için söyleyin bu ne kadar doğru ?

ya bak sen bu ilişkiye başladığından beri nerdeyse istisnasız her Allahın haftası bu ilgisizlik (sözde ilgisizlik ) sebebiyle konu açtın,sana konu açma deme lüksümüz yok kesinlikle elinden bu hakkı biz alamayız ,ama Allah rızası için ilk günden beri açtığın konulara bakarsan çok zorlama bir ilişki yürütüyorsun..her şeyini dert ediyorsun aramasını aramamasını mesajlarını kısa tutmasını ..linda bu ilşki yürümeyecek dost acı söyler.ha ilgi beklemekte haklısın gülüm haksızsın demiyorum ama bu adamla olmayacak aradığın ilgi bunda yok aylardı olmadı olmayacak..bu adamı zorlasan iki gün senin istediğin ilgiyi gösteriyor sonrası yok değil mi evet..bu durumda neden sana daha ilgili bir insanı aramıyorsun..

linda senin ne olacak sonun bilemiyorum
bu çocuk seni bırakır yakına bak görürsün
yok konuşmadık yok ailesiyle gezmeye gitti
çok yapışkan izlenim veriyorsun bana kusura bakma da ..

Yorgun olamaz mı uyuyamaz mı,o an canı mesajlaşmak istememiş olamaz mı.Müsait olamamış olamaz mı

Yazmayayım dedim de duramadım.

Adam sıkılmış, bunalmış linda, belli olmuyor mu?

Yazmayayım dedim de duramadım.

Adam sıkılmış, bunalmış linda, belli olmuyor mu?
Ona bunu sorduğumda ağlıcak duruma geliyor öyle bişey yok diye belki de 2 yıl oldu bazı Şeyler oturduğu için önceki kadat sık görüşmüyoruz

Ona bunu sorduğumda ağlıcak duruma geliyor öyle bişey yok diye belki de 2 yıl oldu bazı Şeyler oturduğu için önceki kadat sık görüşmüyoruz
Evet dese tepkiniz ne olacak? Ben korkardım size evet bunaldım demeye açıkçası.

Ayrıca sizi seviyordur tabii ki, ama devamlı devamlı ilgi beklemek, adam biraz ilgisini azaltınca tavır yapmak adamı bunaltır yahu, bakın kaç kişi size "ben bile bunaldım" yazdı. Adama da yazık.

Devamlı ilgi beklemiyorum ki zaten beni kırmaktan çekinir konuşurken bişey diyosa hemen yanlış anlama sana demiyorum bunu gibi Şeyler Söyler..
Ama dün akşam gideceği yeri söyledi eve gelince anlatırım dedi cevap beklemeden çıktı ve şarjı azmış bunu da yazdı hala bişey yazmadı aramadı sormadı..Bu kız beni merak eder mi 3 gündür konuşmuyoruz demek yok.. Allah korusun başına bişey geldi.. İnsan aramaz sormaz mı

Devamlı ilgi beklemiyorum ki
Buradan sonrasını göz ucuyla okudum.

Gerçekten iyi niyetli olduğunuzu düşünerek söylüyorum, Allah aşkına, dönüp bir açtığınız başlıklarda size gelen yorumları tekrar okuyun. Siz farkında değilsiniz kendinizin. 100 kişiden 99.5u aynısını söylüyorsa, azıcık da olsa bu kadar insanın haklı olma ihtimalini bir düşünün.

Bu dediğime de itiraz edeceksiniz biliyorum çünkü gerçekten farkında değilsiniz.

Bn bu kadar insan haksız demiyorum SAYGI duymasam buradaki insanların görüşüne hiç konu açmazdım..siz empati kurun evli ya da bekarsınız erkek arkadaşınız bu şekilde yapsa hiç yazmasa 3 gün boyunca sadece nasılsın diyip cevap beklemeden çıksa ta ertesi günü baksa yine aynısı olsa dün zaten tam bi fiyasko haber veririm eve gelince anlatırım be olduğunu diyor ben ertesi günden sonra ilk defa yazıcam bakıyorum cevap beklemeden çıkmış ve haber vermemiş.. Bn burda meraktan çatlıyım.. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız

Öfkeni ona yansitmaman güzel... Ben olayi ters anladim...
Gel gelelim sorun sadece uyku degilde, yazmamasiysa.. Bu çocuk araniza sogukluk girdigine seni hazirlamaya çalisiyor...
Günde bir iki adet msj'a düsen iliski yakinda biter...

Bu kadar sikayetciysen ayril o zaman alla alla

Ben kendim öyle devamlı yazan arayan biri değilim. O yüzden normalde de devamlı yazmasını bekleyip yazmadığında tavır yapmazdım. Bu anlamda daha önceden herhangi bir sıkmam bunaltmam olmaz.

Eğer sadece son birkaç günde bu kadar ilgisizleştiyse de açık açık sorardım. Bahane kabul etmez gerçek nedeni eşelerdim çünkü şu tablo bıkmış bir adam tablosu.

Bunun dışında ben ilişki içinde karşı taraf sizin gibi talepkar olduğunda yapamıyorum, boğuluyorum. O nedenle de kendimi sevgilinizin yerine koyup son günlerdeki bu davranışlarının birikmişlik olduğunu düşünüyorum.
Ben flört aşamasında, o heyecan en doruktayken bile kaç mesaj attı, kaç kere aradı, kaç dk konuştuk peşinde olmuyorum olamıyorum, aksine çok boğulduğumu hissettiğim için kaçtığım olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…