Bundan sonra ben de öyle yapıcam arada cevap vericem sıkılmasın benden diye..
teşekkürler yorum için
erkek arkadaşımda bi gün ihmal edince gece vakitlerine kadar telefonla konuşmamız göze görünmüyor diyor
Maşallah Allah daim etsin :)
Uzun iliskilerde de aynı durum oluyo malesef inşallah bizim sonumuzda mutlu bi evlilik olur :) evlenince Büyüsü bozulsa da bazı şeylerin yanında olması bambaşka dır :) oo gençsiniz daha :) ben de 22 yaşındayım :) erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor bn okulumun bitmesini bekliyorum.. Okul varken evlenmek zor gibi.. 2 yıl var daha okulumun bitmesine ailesi de istiyor neden evlenmiyosunuz diyorlarmış erkek arkadaşım askerliği bahane ediyorum diyor :) söylemiyomuş benim okulum Yüzünden olduğunu :)
seninki boğmak oluyor, o ne gostergesiBen kıskandığım zaman erkek arkadaşım kızmaz genelde mutlu olur çünkü sevgi göstergesidir kıskançlık dozunu kaçırmamak kaydıyla :)
ceza verılmıs ama akıllanmamıssın demekki icerik silmek burdaki ınsanlara saygısızlık oluyo hemde bır konununkini deg,l hepsını sılmıssın
Nasıl işinize geldiği kadarını almışsınız : )canım akşam bir mesaj sabah bir mesaj cevap beklemek yok..Karşılıklı yazma yok ve arkadaşlarının yanında mesaj yazmak ayıp olur diye düşünüyor arkadaşının yanında konuşmak için aramıyo evdekilere ayıp olur diye akşamları sürekli yazmak olmaz diye düşünüyo...tek kalınca daha müsait oluyomuş o yüzden 23.30 civarı konuşuyoruz gece geç saate kalıyo..
ehhhh o zaman bana fazla laf düşmez, herkesin ilişki anlayışı ilişkiden beklentileri farklı farklıdır.. erkek arkadaşın ve tabii ki sen ilişikinizin gidişatından memnunsanız hiçbir problem olamaz..Güvenmediğim için değil canım ben ona genelde tatlı kıskançlıklar yapıyorum hoşuna gidiyor 2 yıl olmuş güven olmasa yürümezdi ve biz farklı şehirlerdeyiz.
hi hi hi bencede..gece 3:30a kadar uyumayacaginiza 12 de uyusaydiniz adamin hali olurdu, sen de uyu.
Estağfurullah canım çok Sağol yorumların için :) umarım öyle olur bir an önce kavuşalım da :) güvenim sonsuz ı konu da sıkıntı yok canım ama bu kadar saat bşrbirimizden habersiz kalınca canım sıkılıyor bu kadar kişi yorum yapmış benim de hatalarım vardır mutlaka ama bu normal mi bu saate kadar daha hiç konuşmadıkehhhh o zaman bana fazla laf düşmez, herkesin ilişki anlayışı ilişkiden beklentileri farklı farklıdır.. erkek arkadaşın ve tabii ki sen ilişikinizin gidişatından memnunsanız hiçbir problem olamaz..mesela bizde de tam tersi.. en ufacık kıskançlığıma ki bana göre kıskançlık bile değil hemen kızar sen bana güvenmiyor musun der, ve o konuyla ilgili inadıma ne istiyorsam tam tersini yapar o yüzden ben de kıskansam da belli etmeyerek huzurumuzu koruyorum.. Allah bozmasın o zaman bi de ufacık bir tavsiye bu kadar küçük şeylerden kendi tadının da sevgilinin tadını da kaçırma inan çok çok çok önemsiz bir konu bu rahat ol bu sana verdiği ya da vermediği değeri asla gödtermez bu bi kriter değil..
eyvahhh bence senden gönlü geçti bunuunnn...Açıklama yapmazsa tepki almaktan çekiniyo benim bu konuda hassas olduğumu biliyo çünkü..evet canım yorgun ama dün de konuşamadık bügünde sadece haber Amaçlı yazdı.. Insan hemen uyumaz uyuyodum şimdi yine uyucam demesi canımı sıktı geçiştirir gibi..
Sevindim canım benimle aynı durumdaymışsın :) peki bu saate kadar hiç habersiz kaldınız mı en son dün akşam uyucam diye haber vermiştiBenim eşimde aynı. Sevgiliyken sinir oldum farklı şehirlerdeydik hiç ses cikmazdi uyudum şu içmeye kalktım devam etcem yazar tekrar uyurdu sinir olurdum. Nişanlıyken de aynıydı. 5 dk dinlencem der saatlerce sesi cikmazdi. Şimdi evlendik hala ayni :) çok yorgun olduğunda yarım saat uyuyup kalkcam kaldır beni der tv karşısında yarım saat seslenirim ses çıkmaz uyanmaz 5 saat sonra kalkıp yatağa geçip devam eder :) yorgunluktan bunlar sinir yapma alisirsin :)
bu soruyu sorarsan bana göre normal.. çünkü eşim beni buna öyle bi alıştırdı ki baze arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yazmıyor sonra işim vardı cevap veremedim diye dönüş yapıyor. eskiden kudururdum neden cevap vermiyor diye ve her seferinde kavga çıkarırdım ben kavga ettikçe o daha da baskın çıkıp haksız duruma sokardı beni o yüzden artık tepkisiz kalıyorum..Estağfurullah canım çok Sağol yorumların için :) umarım öyle olur bir an önce kavuşalım da :) güvenim sonsuz ı konu da sıkıntı yok canım ama bu kadar saat bşrbirimizden habersiz kalınca canım sıkılıyor bu kadar kişi yorum yapmış benim de hatalarım vardır mutlaka ama bu normal mi bu saate kadar daha hiç konuşmadık
çok Sağol yorumların için :) umarım öyle olur bir an önce kavuşalım da :) güvenim sonsuz ı konu da sıkıntı yok canım ama bu kadar saat bşrbirimizden habersiz kalınca canım sıkılıyor bu kadar kişi yorum yapmış benim de hatalarım vardır mutlaka ama bu normal mi bu saate kadar daha hiç konuşmacanım anladıgım kadarıyla ilişkiniz çok güzel sevgilinde ciddi düşünüyo işi gücü yerinde hala kendini geliştiriyo ona zaman ver fırsat ver güveniyosan öyle o tarakalrda bezi olmayan gözü dışarda tiplerden değilse ona anlayış göster gerçekten hem çalışıp hem okumak cok zor bide bigün önce saatlerce konuşmuşunuz :) yani ondan uyumuştur inş biran önce kavusursunuz her ne kadar kavusunca bu ateş sönsede kavuşana kadarda o sitres sıkıntı o özlem insanı delirtiyo :) hangisi daha kötü bilmedim inş sizinki hep ateşli bi aşk olur evelnincede okulunu btiir evlenmeden evlenince coooooooooooooooook zor o işler sen okulunu bitir oda bitirir 2 üniversite okuyomuş hayatınızı rayına oturtun sonra evlenin inan en güzel evresi aşkın bu yaşadıgın zmanalr o yüzden tadını cıkar onada kendinede zindan etme
Hayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Eger tamam yazıp sustuysam kizdigimi anladiysa sinirim geçene kadar yazmazdi. Hala ayni seyi yapıyor ise giderken evden yolcu ederken birşeye kizdiysam gün içinde hiç aramaz msj atmaz akşam gelince sinirim gectiyse o zaman konuşur :)Sevindim canım benimle aynı durumdaymışsın :) peki bu saate kadar hiç habersiz kaldınız mı en son dün akşam uyucam diye haber vermişti
Ne kadardır birliktesiniz peki ?sağol canım mecbur akşam konuşuyoruz işte yani gece yatmadan önce çünkü akşam dinlenmek istiyor hergün işten sonra...O yüzden de geç saate kalıyo 23.30 gibi konuşuyoruz genelde...Erken konuşsak ya da gün içinde ara ara arasa bişey yok..Mesajlaşmaya gelince mesaj atmıyor arkadaşlarının yanında ayıp olur diye düşünüyormuş gün içinde iş saatleri içinde 2-3 mesaj atıyo karşılıklı yazışma olmuyo yani..Akşamda arada bir yazıyor yine karşılıklı yazışma şeklinde değil çok nadir yazışıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?