uyuyomuş yine uyucakmış

Bundan sonra ben de öyle yapıcam arada cevap vericem sıkılmasın benden diye..

yok canım sen yapmazsın, keşke yapsan da ikiniz de biraz rahat etseniz.
buraya daha önce bu tarz bir dolu konu açtın, hepimiz sana söyledik, sen de tamam dedin ama bak değişen bir şey olmamış.
gereksiz kaprislerinden adam kaçacak, demedi deme.

teşekkürler yorum için
erkek arkadaşımda bi gün ihmal edince gece vakitlerine kadar telefonla konuşmamız göze görünmüyor diyor

Dogru diyor.
Hata tamamen sende.Bunu kabullen artik.
Bir sureden sonra yildirirsin adami.Sonra neden bana karsi sogudu ben bi kadar cok severken olur.

canım anladıgım kadarıyla ilişkiniz çok güzel sevgilinde ciddi düşünüyo işi gücü yerinde hala kendini geliştiriyo ona zaman ver fırsat ver güveniyosan öyle o tarakalrda bezi olmayan gözü dışarda tiplerden değilse ona anlayış göster gerçekten hem çalışıp hem okumak cok zor bide bigün önce saatlerce konuşmuşunuz :) yani ondan uyumuştur inş biran önce kavusursunuz her ne kadar kavusunca bu ateş sönsede kavuşana kadarda o sitres sıkıntı o özlem insanı delirtiyo :) hangisi daha kötü bilmedim inş sizinki hep ateşli bi aşk olur evelnincede okulunu btiir evlenmeden evlenince coooooooooooooooook zor o işler sen okulunu bitir oda bitirir 2 üniversite okuyomuş hayatınızı rayına oturtun sonra evlenin inan en güzel evresi aşkın bu yaşadıgın zmanalr o yüzden tadını cıkar onada kendinede zindan etme

Nasıl işinize geldiği kadarını almışsınız : )

Kaldı ki evet arkadaşlarının yanında sürekli mesaj yazmak, arayıp konuşmak ayıp, hatta benim gözümde terbiyesizlik. Mesajlaşacaksan gelmeseydin derim ben.

Adamın hayatının sizden ibaret olmasını istiyorsunuz da... aman neyse ya, kime anlatıyorum, burada sayfalarca yazılmış herkes haksız bir siz haklısınız zaten.

Lorena 2 yemin ederim.

Allah kolaylık versin ikinize de, mutluluklar; der kaçarım ben.

Benim kocada boyle uyanir yer icer gene uyur.bu benim tatilim der.tatili uyumakmis.ne garip.erkeklerin cogu boyle demek ki.yapacak bisey yok.

Güvenmediğim için değil canım ben ona genelde tatlı kıskançlıklar yapıyorum hoşuna gidiyor 2 yıl olmuş güven olmasa yürümezdi ve biz farklı şehirlerdeyiz.
ehhhh o zaman bana fazla laf düşmez, herkesin ilişki anlayışı ilişkiden beklentileri farklı farklıdır.. erkek arkadaşın ve tabii ki sen ilişikinizin gidişatından memnunsanız hiçbir problem olamaz.. mesela bizde de tam tersi.. en ufacık kıskançlığıma ki bana göre kıskançlık bile değil hemen kızar sen bana güvenmiyor musun der, ve o konuyla ilgili inadıma ne istiyorsam tam tersini yapar o yüzden ben de kıskansam da belli etmeyerek huzurumuzu koruyorum.. Allah bozmasın o zaman bi de ufacık bir tavsiye bu kadar küçük şeylerden kendi tadının da sevgilinin tadını da kaçırma inan çok çok çok önemsiz bir konu bu rahat ol bu sana verdiği ya da vermediği değeri asla gödtermez bu bi kriter değil..

fazla üzerine düşüyorsun sevgilinin bırak uyusun acaba uyumuyorda bir işlermi karıştırıyor benıde kandırıyor dıyemı düşünüyorsun anlamadımki.

ne kadar kapris yaparsan erkekler o kadar yapmasada yapacağı tutar sende uyu rahatla. hatta akşam olsada bende uyusam

Benim eşimde aynı. Sevgiliyken sinir oldum farklı şehirlerdeydik hiç ses cikmazdi uyudum şu içmeye kalktım devam etcem yazar tekrar uyurdu sinir olurdum. Nişanlıyken de aynıydı. 5 dk dinlencem der saatlerce sesi cikmazdi. Şimdi evlendik hala ayni :) çok yorgun olduğunda yarım saat uyuyup kalkcam kaldır beni der tv karşısında yarım saat seslenirim ses çıkmaz uyanmaz 5 saat sonra kalkıp yatağa geçip devam eder :) yorgunluktan bunlar sinir yapma alisirsin :)

Estağfurullah canım çok Sağol yorumların için :) umarım öyle olur bir an önce kavuşalım da :) güvenim sonsuz ı konu da sıkıntı yok canım ama bu kadar saat bşrbirimizden habersiz kalınca canım sıkılıyor bu kadar kişi yorum yapmış benim de hatalarım vardır mutlaka ama bu normal mi bu saate kadar daha hiç konuşmadık

eyvahhh bence senden gönlü geçti bunuunnn...

Sevindim canım benimle aynı durumdaymışsın :) peki bu saate kadar hiç habersiz kaldınız mı en son dün akşam uyucam diye haber vermişti

bu soruyu sorarsan bana göre normal.. çünkü eşim beni buna öyle bi alıştırdı ki baze arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yazmıyor sonra işim vardı cevap veremedim diye dönüş yapıyor. eskiden kudururdum neden cevap vermiyor diye ve her seferinde kavga çıkarırdım ben kavga ettikçe o daha da baskın çıkıp haksız duruma sokardı beni o yüzden artık tepkisiz kalıyorum.. ama sizin için de çok anormal karşılama demek çok yorgun demek ona bile hali yok konuşmaya cevap yazmaya bak inan ben eşime çok aşığım çok seviyorum onu ama bazen öyle yorgun öyle uykusuz oluyorum ki sorduğu sorulara evet ya da hayır diye cevap vermek bile zor geliyor. o yüzden rahat ol diyorum ya o da muhtemelen öyle bir günün de

çok Sağol yorumların için :) umarım öyle olur bir an önce kavuşalım da :) güvenim sonsuz ı konu da sıkıntı yok canım ama bu kadar saat bşrbirimizden habersiz kalınca canım sıkılıyor bu kadar kişi yorum yapmış benim de hatalarım vardır mutlaka ama bu normal mi bu saate kadar daha hiç konuşma

bunun nesinde dalga geçme var ben anlayamadım anlayan varsa bana da anlatsın. neyse bu tarz ufak şeyleri kafana takıp da buraya yazıp rahatlıyosan ok, en azından çocuga yansıtıp ilişkini bozmamış olursun

Sevindim canım benimle aynı durumdaymışsın :) peki bu saate kadar hiç habersiz kaldınız mı en son dün akşam uyucam diye haber vermişti
Eger tamam yazıp sustuysam kizdigimi anladiysa sinirim geçene kadar yazmazdi. Hala ayni seyi yapıyor ise giderken evden yolcu ederken birşeye kizdiysam gün içinde hiç aramaz msj atmaz akşam gelince sinirim gectiyse o zaman konuşur :)

Ne kadardır birliktesiniz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…