2 yıldır birlikteyiz canımNe kadardır birliktesiniz peki ?
Evlenin o zaman, böyle ilişkimi yürür :)2 yıldır birlikteyiz canım
gün içinde arayabilir ya da yazabilirdi ya da uyumadan 5 dk arasa çok değil yani
bu soruyu sorarsan bana göre normal.. çünkü eşim beni buna öyle bi alıştırdı ki baze arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yazmıyor sonra işim vardı cevap veremedim diye dönüş yapıyor. eskiden kudururdum neden cevap vermiyor diye ve her seferinde kavga çıkarırdım ben kavga ettikçe o daha da baskın çıkıp haksız duruma sokardı beni o yüzden artık tepkisiz kalıyorum..ama sizin için de çok anormal karşılama demek çok yorgun demek ona bile hali yok konuşmaya cevap yazmaya bak inan ben eşime çok aşığım çok seviyorum onu ama bazen öyle yorgun öyle uykusuz oluyorum ki sorduğu sorulara evet ya da hayır diye cevap vermek bile zor geliyor. o yüzden rahat ol diyorum ya o da muhtemelen öyle bir günün de
bunun nesinde dalga geçme var ben anlayamadım anlayan varsa bana da anlatsın. neyse bu tarz ufak şeyleri kafana takıp da buraya yazıp rahatlıyosan ok, en azından çocuga yansıtıp ilişkini bozmamış olursun
Eger tamam yazıp sustuysam kizdigimi anladiysa sinirim geçene kadar yazmazdi. Hala ayni seyi yapıyor ise giderken evden yolcu ederken birşeye kizdiysam gün içinde hiç aramaz msj atmaz akşam gelince sinirim gectiyse o zaman konuşur :)
yazik birakin adamida uyusun
Uyuyor muymuşşok oldum
iyi düşün bence. Ya evlenince de uyursa??
Benim haksız olduğumu söylüyorsunuz ama biz daha konuşmadık kızlar şimdide gezmeye gidiyormuş ailesiyle onu haber verdi saat kaç oldu dün konu açtığımdan beri hiç konuşmadık sadece bunu yazdı biraz önce gelince anlatırım gezmeye gidiyoruz YazmışRobot Degil Ya Ne Beklion Yani Amma Nazlısın
acaba siz sürekli sorun çıkarttığınız için bilinçli yapıyor olabilirmi. Niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz umursamaz olmayı deneyip birazda siz onu peşinizden kostursanız. Hatta konuşmaları siz kısa tutun bence birde böyle deneyinBenim haksız olduğumu söylüyorsunuz ama biz daha konuşmadık kızlar şimdide gezmeye gidiyormuş ailesiyle onu haber verdi saat kaç oldu dün konu açtığımdan beri hiç konuşmadık sadece bunu yazdı biraz önce gelince anlatırım gezmeye gidiyoruz Yazmış
Herkonunda sana bunu cok kisi soyluyor zaten.Benim haksız olduğumu söylüyorsunuz ama biz daha konuşmadık kızlar şimdide gezmeye gidiyormuş ailesiyle onu haber verdi saat kaç oldu dün konu açtığımdan beri hiç konuşmadık sadece bunu yazdı biraz önce gelince anlatırım gezmeye gidiyoruz Yazmış
Tüh, keşke nefes de almasaymış cocukcağız. Bi poşete doldurun azar azar verinHayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Hayırlı Akşamlar...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Konuşunca iyide konusmayınca mı kötüHayırlı Akşamlar...
Uyuyor muymuşşok oldum
iyi düşün bence. Ya evlenince de uyursa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?