uyuyomuş yine uyucakmış

bunun nesinde dalga geçme var ben anlayamadım anlayan varsa bana da anlatsın. neyse bu tarz ufak şeyleri kafana takıp da buraya yazıp rahatlıyosan ok, en azından çocuga yansıtıp ilişkini bozmamış olursun

yazik birakin adamida uyusun

Uyuyor muymuş şok oldum

iyi düşün bence. Ya evlenince de uyursa??

Robot Degil Ya Ne Beklion Yani Amma Nazlısın
Benim haksız olduğumu söylüyorsunuz ama biz daha konuşmadık kızlar şimdide gezmeye gidiyormuş ailesiyle onu haber verdi saat kaç oldu dün konu açtığımdan beri hiç konuşmadık sadece bunu yazdı biraz önce gelince anlatırım gezmeye gidiyoruz Yazmış

acaba siz sürekli sorun çıkarttığınız için bilinçli yapıyor olabilirmi. Niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz umursamaz olmayı deneyip birazda siz onu peşinizden kostursanız. Hatta konuşmaları siz kısa tutun bence birde böyle deneyin

Bence bunu dert etmeyin. O uykusuzlukla gene iyi aşk sözcükleri yazmış.. Tek derdiniz bu olsun..
Değer vermediği anlamina gelmezki....

Herkonunda sana bunu cok kisi soyluyor zaten.
Evet cok fazla abartiyorsun.
Adamin herhareketinde sana danisip yapmasini bekliyorsun. Evli bile deyilsin, ayni sehirde bile yasamiyorsun. Ki evlenince bile her adimini sana sorarak mi atacak? Her gun sohbet mi ediceksiniz saniyorsun ?

Burda bu yazdiklarindan bize bile daral geliyor sevgilin adina. Birde onunla birlikte yasamaya baslayinca kesin ona yansiticaksin bu duygularini, sonra seni seven adam senden kacacak haberin olsun.

Tüh, keşke nefes de almasaymış cocukcağız. Bi poşete doldurun azar azar verin

Arayınca kapatmayı bilmiyorsunuz demek ki, aramıyor.
Halbuki bazen 15 saniye bile sesini duymak ne güzeldir.

Ben de birtürlü telefonu kapatmayı beceremeyen arkadaşlarımı aramıyorum, saatlerce telefonda konuşmak nedir.

Arayınca kapatmayı bilmiyorsunuz demek ki, aramıyor.
Halbuki bazen 15 saniye bile sesini duymak ne güzeldir.

Ben de birtürlü telefonu kapatmayı beceremeyen arkadaşlarımı aramıyorum, saatlerce telefonda konuşmak nedir.

Bu nasil bir iliskidir. Cocuk iyi sabrediyor bence. Tamam flort ediyorsunuz guzel de siz isin cilkini cikarmissiniz. 24 saatini cocuk hesap veriyor. Tuvalete gittigi saatleri de istiyorsunuzdur siz simdi. Yazik cocuga ya. Birakin da bir nefes alsin. Boyle sIkarsaniz cabuk kaybedersiniz. gece 3 lere kadar konusmak da ne demek ya. Abartmissiniz.
gercek sevgi sevdigini ozgur birakmaktir. bu kadar baski kurmayi hesap sormayi birakin.

Erkek arkadasin sana nasil dayaniyor ya? Sevgilisinin diye kendini onun sahibi falan mi saniyorsun? Erkenden kalkicagini bilgidin halde neden gece 3e kadar benimle konusuyor diye hic dusunmuyorsun ama. Cocugun yerinde olsam 24 saat uyurum.

Ben de böyle şeylere çok takılıyorum ve sinirden kendi kendimi yiyorum. Ona haksızlık yaptığımı bile bile. Oysa ki bırak kendi haline. Düzelir. Boşa kendimizi yiyoruz.

Erkeklerınkı uyku degıl anacım, kıs uykusu
Bence senı bu kadar boslaması ıyı degıl lında, pesıne dus derım, o sımdı uyuyorum dıyıp ne cevızler kırıyordur

Konuşunca iyide konusmayınca mı kötü

Yani baska bir sorun yasamadiysaniz ,kasitli yaptigini da dusunmuyorsam normal bi durum..anladığım kadariyla geceleri yorulduğu bi isi var cok normal..birak uyusun üstüne gitmr..hele hele bunun hesabini hic sorma..kendini kurms..normal bi durum..kafaya takma sende uyu..erkekler ustlerine dusulmesini hic sevmezler..baska seylerle ilgilen kafani dagit aradiginda da anlayisli ve sevevem ol..zor biliyorum ama kadin olmak hep zor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…