uyuyomuş yine uyucakmış

Gayet normal bi durum sorun yapmana gerek yok

Böyle ergen tripleri çeken erkeklere yazık ya.
Umarım çocuk uykusunu alınca kendine gelir.

Uyumasina mi sinir oldun? Bi onceki gecenin yorgunlugu ertesi gunde dinlenememis normal yani.. Ben de boyle durumlarda iki gun duzgun uyumadan kendime gelemem.. Seninle niye dalga geciyo gibi hissettin ki?? Bence gereksiz alinganlik yapmissin, aksine arada derede yine sana aciklama yapmaya calismis belli ki onemsiyo seni

Açıklama yapmazsa tepki almaktan çekiniyo benim bu konuda hassas olduğumu biliyo çünkü..evet canım yorgun ama dün de konuşamadık bügünde sadece haber Amaçlı yazdı.. Insan hemen uyumaz uyuyodum şimdi yine uyucam demesi canımı sıktı geçiştirir gibi..

Adamın tamamen uyumasına az kaldı, ben sana söyleyeyim... çok sıkıyorsun adamı...

Ay çocuk musunuz siz ya? Cidden yaş kaç merak ettim ? Neden bu tripler böyle 24 saat konuşmak zorunda değilsiniz ki bırakın istediği zaman arasın..Saatlerce telefonda konuşup mesajlaşma olayını hiç bir zaman anlayamamışımdır..Çok gereksiz ya..Zaten konuşma nasılsın iyimisin,bende iyiyim,nerdesin evdeyim tamam bu kadar olur yani..Biraz olgun olun bence...

Bir önceki gece üç buçuğa kadar konuşmuşsunuz ama insaf
Adam ilgisiz değil, sizinle konuşmuyor değil
Tüm gününü eğitimde geçirmiş, arada hatırınızı da sormuş daha ne olsun
Bırakın uyusun yazık değil mi, ne var bunda kızacak

Bugün sadece sabah yazdı bir de az önce ve ben cevap vermeden çıktı bu mu sıkma
Ya ben bazen sevgilimle bir gün boyunca hiç konuşmuyorum iki taraf da meşgulse.Adamın nerde olduğunu neden yazamadigını biliyorsun,sana ne güzel aşk sözcükleri söylemiş,yatacagını da söylemiş,daha ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…