- 28 Aralık 2014
- 32
- 16
- 13
- 48
Gayet normal bi durum sorun yapmana gerek yokHayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Hayırlı Akşamlar...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Uyumasina mi sinir oldun? Bi onceki gecenin yorgunlugu ertesi gunde dinlenememis normal yani.. Ben de boyle durumlarda iki gun duzgun uyumadan kendime gelemem.. Seninle niye dalga geciyo gibi hissettin ki?? Bence gereksiz alinganlik yapmissin, aksine arada derede yine sana aciklama yapmaya calismis belli ki onemsiyo seniHayırlı Akşamlar...
Zaten kıllanmış sende ver gazıdikkat et şeytana uymasın da
Ay çocuk musunuz siz ya? Cidden yaş kaç merak ettim ? Neden bu tripler böyle 24 saat konuşmak zorunda değilsiniz ki bırakın istediği zaman arasın..Saatlerce telefonda konuşup mesajlaşma olayını hiç bir zaman anlayamamışımdır..Çok gereksiz ya..Zaten konuşma nasılsın iyimisin,bende iyiyim,nerdesin evdeyim tamam bu kadar olur yani..Biraz olgun olun bence...Açıklama yapmazsa tepki almaktan çekiniyo benim bu konuda hassas olduğumu biliyo çünkü..evet canım yorgun ama dün de konuşamadık bügünde sadece haber Amaçlı yazdı.. Insan hemen uyumaz uyuyodum şimdi yine uyucam demesi canımı sıktı geçiştirir gibi..
Bugün sadece sabah yazdı bir de az önce ve ben cevap vermeden çıktı bu mu sıkmaAdamın tamamen uyumasına az kaldı, ben sana söyleyeyim... çok sıkıyorsun adamı...
Kafana takma uykusu gelmiştir gerçekten belkisizde uyuyun sinirleriniz yatisirdingin kafayla konusursunuz sonra
Ya ben bazen sevgilimle bir gün boyunca hiç konuşmuyorum iki taraf da meşgulse.Adamın nerde olduğunu neden yazamadigını biliyorsun,sana ne güzel aşk sözcükleri söylemiş,yatacagını da söylemiş,daha ne yapsın?Bugün sadece sabah yazdı bir de az önce ve ben cevap vermeden çıktı bu mu sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?