- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Ciddiye mi aldın ? İroni yapmış arkadaş sadece...Öle demeyi yaa uyumuş tür insan bu yaa sevmesi neden 3 lerde konuşun salak bu adam
Ole demeyin ya 3 de neden konuşun salak mi bu adam seviyor ki konuşuyor yangına koru de gitmeyelim
hakaten nerede o?Lorena'yı özledim, gerçekten.
Yanımda olsunda hep uyusun birlikte uyuyalım ama biz farklı şehirlerdeyiz özlüyorum ve uzun zamandır görüşemiyoruz onunla özlemi var sevgilime de hak veriyorum hem memur Çalışıyor hem 2 üniversite okuyor yoğun ama ben beni unutmuş gibi hissediyorum mesela bugün sadece sabah bi de akşam yazdı.. Çünkü biz telefonu elimize Alınca bırakamıyoruz sürekli konuluyoruz 4-5 saat o da şikayetçi Değilim ama bazen işlerimi engelliyo sürekli telefona bağlı kalmak diyor..tabiki daha cok sevicek tabiki daha cok sahiplenicek ama daha cok söylemicek ve daha cok belli etmicek ben bitek adam tanıdım ömrümde o yüzden genellemek bana düşmez ama etrafımdaki herkez ama herkez istisnasız aynı şeyi söyler kandırana kadar :))) kötü niyetten değil hayat telaşesi başılıyo aşk sevgiye güvene dönüşüyo evin oluyo aileler oluyo evlatların oluyo sevgiliyken sadece ikiniz var ama evlenince herkez var ilgilenilcek hayat coka cımasız akıp gidiyo bazen birbirinizi özlüceksiniz aynı evde o kadar yani ama güzel şey evlilikten kork diye dmeedim ama lütfen sen ben gb olmada beklentilerini düşük tut çünkü kadın beyni karmaşık erkek beyni tek yönlü sanırım gidiş var bizim gb labirent değil olan sana olur yazık olur düşünme herkezin dedihgi gb uykusu vardır de geç :)))
Bedelli yapıcak :)Askerliğini yaptı mı sevgilin ? Yapmadıysa vay haline.
4 5 saat ne konusulur yaa... Inanamiyorum.. O kadar isinin.arasinda 4 5 saat konusuyorsa birak.uyusun :)Yanımda olsunda hep uyusun birlikte uyuyalım ama biz farklı şehirlerdeyiz özlüyorum ve uzun zamandır görüşemiyoruz onunla özlemi var sevgilime de hak veriyorum hem memur Çalışıyor hem 2 üniversite okuyor yoğun ama ben beni unutmuş gibi hissediyorum mesela bugün sadece sabah bi de akşam yazdı.. Çünkü biz telefonu elimize Alınca bırakamıyoruz sürekli konuluyoruz 4-5 saat o da şikayetçi Değilim ama bazen işlerimi engelliyo sürekli telefona bağlı kalmak diyor..
Yanımda olsunda hep uyusun birlikte uyuyalım ama biz farklı şehirlerdeyiz özlüyorum ve uzun zamandır görüşemiyoruz onunla özlemi var sevgilime de hak veriyorum hem memur Çalışıyor hem 2 üniversite okuyor yoğun ama ben beni unutmuş gibi hissediyorum mesela bugün sadece sabah bi de akşam yazdı.. Çünkü biz telefonu elimize Alınca bırakamıyoruz sürekli konuluyoruz 4-5 saat o da şikayetçi Değilim ama bazen işlerimi engelliyo sürekli telefona bağlı kalmak diyor..
Evlenmeden evvel fırsat bulduğu ilk vakitte seni arayan sabahlara kadar konuşan adam, evlendikten sonra bir bakmışsın elinde kumanda sızmış koltukta sen kendi kendine konuşuyorsun...
Sonra...
Sana tatlı süprizler yapan şiirler dizeler döşeyen adam evlendikten sonra bir bakmışsın ettiği tek tatlı söz sevmesem seninle evlenir miydim olur...
O yüzden sen şimdi şu romantik zamanlarının tadını çıkar böyle kaprislerle yıldırma adamı...
Aman diyelim, sahi nerelerde acaba?Lorena'yı özledim, gerçekten.
Bu hangi Lorena ya, çok merak ettimAman diyelim, sahi nerelerde acaba?
Yanımda olsunda hep uyusun birlikte uyuyalım ama biz farklı şehirlerdeyiz özlüyorum ve uzun zamandır görüşemiyoruz onunla özlemi var sevgilime de hak veriyorum hem memur Çalışıyor hem 2 üniversite okuyor yoğun ama ben beni unutmuş gibi hissediyorum mesela bugün sadece sabah bi de akşam yazdı.. Çünkü biz telefonu elimize Alınca bırakamıyoruz sürekli konuluyoruz 4-5 saat o da şikayetçi Değilim ama bazen işlerimi engelliyo sürekli telefona bağlı kalmak diyor..
17 yaşında mı evlendiniz?seni çok iyi anlıtyorum dalga geçenlere kulak asma çünkü bende sevdigimden uzaktım ve sadece 5 ay nişanlı kaldık nikah günü almaya gittigimizde ailelere yalan söyleyip belirlenen tarihten 3-4 ayönceye gün aldıkhemen kavuşmak için ama bu dönemelrinin bu heycanalrının bu üzüntülerinin bile kıymetini bil ben çok özlüyorum o tatlılıklar heycanalr başka oluyo tek istedigim yanımda uyusun diyosun sabaha kadar nefesini dinlerim diyosun kadınalrın içindekşi heycan aşk baki kalıyoda sankie rkekler biraz daha farklı nasıl oolsa benim moduna geçiyolar malesef :) bizde bi hafta sonu görüşmeyelim kavga etmeye başlıyoduk ailelerimizle bile çatışıyoduk aman görüşün bize sarıyosunuz sonra diyolar dı ahh ahh genlik işte bu arada 25 yaşındayım :) 8 senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?