uyuyomuş yine uyucakmış

Yanımda olsunda hep uyusun birlikte uyuyalım ama biz farklı şehirlerdeyiz özlüyorum ve uzun zamandır görüşemiyoruz onunla özlemi var sevgilime de hak veriyorum hem memur Çalışıyor hem 2 üniversite okuyor yoğun ama ben beni unutmuş gibi hissediyorum mesela bugün sadece sabah bi de akşam yazdı.. Çünkü biz telefonu elimize Alınca bırakamıyoruz sürekli konuluyoruz 4-5 saat o da şikayetçi Değilim ama bazen işlerimi engelliyo sürekli telefona bağlı kalmak diyor..

Evlenmeden evvel fırsat bulduğu ilk vakitte seni arayan sabahlara kadar konuşan adam, evlendikten sonra bir bakmışsın elinde kumanda sızmış koltukta sen kendi kendine konuşuyorsun...

Sonra...
Sana tatlı süprizler yapan şiirler dizeler döşeyen adam evlendikten sonra bir bakmışsın ettiği tek tatlı söz sevmesem seninle evlenir miydim olur...

O yüzden sen şimdi şu romantik zamanlarının tadını çıkar böyle kaprislerle yıldırma adamı...

4 5 saat ne konusulur yaa... Inanamiyorum.. O kadar isinin.arasinda 4 5 saat konusuyorsa birak.uyusun :)

Allah Sevgilinize sabir versin... Akli pek yerinde degil heralde yogunluktan ötürü...

bunda sinir oluncak birşey yokki...dua et sana sabırla hala yazıyor..çocuk çalışıyor bilmem farkında mısın???

seni çok iyi anlıtyorum dalga geçenlere kulak asma çünkü bende sevdigimden uzaktım ve sadece 5 ay nişanlı kaldık nikah günü almaya gittigimizde ailelere yalan söyleyip belirlenen tarihten 3-4 ayönceye gün aldık hemen kavuşmak için ama bu dönemelrinin bu heycanalrının bu üzüntülerinin bile kıymetini bil ben çok özlüyorum o tatlılıklar heycanalr başka oluyo tek istedigim yanımda uyusun diyosun sabaha kadar nefesini dinlerim diyosun kadınalrın içindekşi heycan aşk baki kalıyoda sankie rkekler biraz daha farklı nasıl oolsa benim moduna geçiyolar malesef :) bizde bi hafta sonu görüşmeyelim kavga etmeye başlıyoduk ailelerimizle bile çatışıyoduk aman görüşün bize sarıyosunuz sonra diyolar dı ahh ahh genlik işte bu arada 25 yaşındayım :) 8 senelik evliyim

hahhaa çok haklısın imzamı atıyorum altına sevmezmiyim sözünede hastayımdır soruya soruyla karşılık veriyolar dimi:) bikere sordurma yahu seviyo musun diye sevdigini belli et poff çok sinirlendim şuan neden uyuyo bu kızın sevgilisi ya

Tövbe ya, erkek olmak ne zormuş Allahım Yazık çocukcağıza
Kız uyusun bırak ne istiyorsun? Karısı mısın, neyisin Allah aşkına?
Bu erkekler zaten çalışmasın, uyumasın, hep mesaj atsın, ilgi manyağı yapsın bizi, sadece kafasında biz olalım başka bişey düşünmesinler. İyi ki erkek olmamışım hiç uğraşamazdım böyle kızlarla.

Hem çalışıyor hem 2 üniversite okuyor,arada sırada eğitimleri var sabahın erken saatinde gidiyor telefonla konuşunca 4-5 saat konuşuyorsunuz bu adam yorgun olmasında kim olsun.

zordur ama adamın canı çıkıyor demekki. 2 univ memur üstüne eğitimler. yazık onada.

şu durumlar duzelesiye kadar ara versek demiyor. Şükret

Yahuuu her çift 7/24 konuşmak zorunda mı ? Ben benimkiyle gün boyu yazışmadığım zamanlar oluyor.
Bence ilgisi gayet normal.

17 yaşında mı evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…