uyuyomuş yine uyucakmış

Uzulmee

sen buna kızıyosan hiç evlenme canım bir abla tavsiyesi :)))) o sabahlara kkadar konuşmalar o aşk sözcükleri o daha bisürü şeyi mumla arıcaksın

Seninki son zamanlarda seni bayağı üzüyor galiba:)) Yazdıklarından bu sonucu çıkardım.Boşuna kendini üzüyorsun bence.Biraz kendi haline bırak.Zaman zaman herkes yalnız kalmak isteyebilir,kimseyle görüşmek istemeyebilir.Değişik bir ruh hali içindedir belki.Erkekler bizden farklı tepki veriyorlar canları sıkkın olunca.Sen de üstüne çok düşme,sıkma....O, kafası rahatladığında arayacaktır seni...

Öle demeyi yaa uyumuş tür insan bu yaa sevmesi neden 3 lerde konuşun salak bu adam
Aa senin erkek arkadasin uyuyor mu
Benim kocam mesela hic uyumaz.yemek de yemez ben istemedikce(!l

Senin adina cok uzuldum. Uyuyan adamdan sevgili olmaz.

Ayril bence. Bahaneyle nefes alir adam.
Ole demeyin ya 3 de neden konuşun salak mi bu adam seviyor ki konuşuyor yangına koru de gitmeyelim

sen buna kızıyosan hiç evlenme canım bir abla tavsiyesi :)))) o sabahlara kkadar konuşmalar o aşk sözcükleri o daha bisürü şeyi mumla arıcaksın
Gün içinde 2 kez yazdı canım koskoca yirmidört saatte.. Ve uyumuş daha da uyucakmış yani.. Evlenince daha çok sevicekmiş şimdi bu sevgi azmış :) bilemiyorum canım kesin öyle olur of of..

Gün içinde 2 kez yazdı canım koskoca yirmidört saatte.. Ve uyumuş daha da uyucakmış yani.. Evlenince daha çok sevicekmiş şimdi bu sevgi azmış :) bilemiyorum canım kesin öyle olur of of..
Bundan dolayı of of diyorsan gerçektn bir sorun yaşadığında ne diyeceksin

tabiki daha cok sevicek tabiki daha cok sahiplenicek ama daha cok söylemicek ve daha cok belli etmicek ben bitek adam tanıdım ömrümde o yüzden genellemek bana düşmez ama etrafımdaki herkez ama herkez istisnasız aynı şeyi söyler kandırana kadar :))) kötü niyetten değil hayat telaşesi başılıyo aşk sevgiye güvene dönüşüyo evin oluyo aileler oluyo evlatların oluyo sevgiliyken sadece ikiniz var ama evlenince herkez var ilgilenilcek hayat coka cımasız akıp gidiyo bazen birbirinizi özlüceksiniz aynı evde o kadar yani ama güzel şey evlilikten kork diye dmeedim ama lütfen sen ben gb olmada beklentilerini düşük tut çünkü kadın beyni karmaşık erkek beyni tek yönlü sanırım gidiş var bizim gb labirent değil olan sana olur yazık olur düşünme herkezin dedihgi gb uykusu vardır de geç :)))

Uyuyordum yemek yeyip yatacam demenin açılımı bana göre lafı uzatma beni rahat bırak ben uyumak istiyorum demektir. Ki dam zaten cevap beklemeden çıkmış. Bu durum beni de sinirlendirir açıkcası. Dalga geçilecek bi durum olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…