- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
yok dimi ne zamandır ? bende özlediğimi fark ettimLorena'yı özledim, gerçekten.
Arkadaşın dediğini yap mantıklı güzel yazmış baksizde uyuyun sinirleriniz yatisirdingin kafayla konusursunuz sonra
UzulmeeHayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Bugün sadece sabah yazdı bir de az önce ve ben cevap vermeden çıktı bu mu sıkma
o da her gün birbirinin devamı, hatta birbirinin aynısı konular açardı. Ama sadece kıskançtı kız. Linda gibi şımarık prenses sendromlu değildi.yok dimi ne zamandır ? bende özlediğimi fark ettim
Ole demeyin ya 3 de neden konuşun salak mi bu adam seviyor ki konuşuyor yangına koru de gitmeyelimAa senin erkek arkadasin uyuyor mu
Benim kocam mesela hic uyumaz.yemek de yemez ben istemedikce(!l
Senin adina cok uzuldum. Uyuyan adamdan sevgili olmaz.
Ayril bence. Bahaneyle nefes alir adam.
Gün içinde 2 kez yazdı canım koskoca yirmidört saatte.. Ve uyumuş daha da uyucakmış yani.. Evlenince daha çok sevicekmiş şimdi bu sevgi azmış :) bilemiyorum canım kesin öyle olur of of..sen buna kızıyosan hiç evlenme canım bir abla tavsiyesi :)))) o sabahlara kkadar konuşmalar o aşk sözcükleri o daha bisürü şeyi mumla arıcaksın
Bundan dolayı of of diyorsan gerçektn bir sorun yaşadığında ne diyeceksinGün içinde 2 kez yazdı canım koskoca yirmidört saatte.. Ve uyumuş daha da uyucakmış yani.. Evlenince daha çok sevicekmiş şimdi bu sevgi azmış :) bilemiyorum canım kesin öyle olur of of..
Gün içinde 2 kez yazdı canım koskoca yirmidört saatte.. Ve uyumuş daha da uyucakmış yani.. Evlenince daha çok sevicekmiş şimdi bu sevgi azmış :) bilemiyorum canım kesin öyle olur of of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?