• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz atlatmış kişiler yardım edeblir mi

ars15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızımda mart ortasında kaşıntı ve döküntü oluştu 2 doktora götürdüm İkisde uyuz dedi tedaviye başladık ama kızımda hala var bitmiyor bugğn götürdüm doktor yine tek tük var diyip vazelinli birşey reçeledi bu arada bende döküntü hiç olmadı benden kızımla birlikte hep kremlendim bide Ziver hap içtim kızım 19 aylık temizlik hijyen vs herşeye çok dikkat ediyorum doktor nodül gibi olan döküntülerin içinde kalıyor galiba ondan direnç gösteriyor dedi psikolojim çok bozuk bazı yara izleri geçti bazıları duruyor ama Orda soluk kahverengi renk var iz kalır gibi oldu yani nasıl atlayacağım bu izler geçiyor mu artık kafayı yemek üzeriyim kızımın eskisi kadar kaşıntısı yok ama hala var 3 gün bu kürü kullanacağız tekrardan

Kızımda mart ortasında kaşıntı ve döküntü oluştu 2 doktora götürdüm İkisde uyuz dedi tedaviye başladık ama kızımda hala var bitmiyor bugğn götürdüm doktor yine tek tük var diyip vazelinli birşey reçeledi bu arada bende döküntü hiç olmadı benden kızımla birlikte hep kremlendim bide Ziver hap içtim kızım 19 aylık temizlik hijyen vs herşeye çok dikkat ediyorum doktor nodül gibi olan döküntülerin içinde kalıyor galiba ondan direnç gösteriyor dedi psikolojim çok bozuk bazı yara izleri geçti bazıları duruyor ama Orda soluk kahverengi renk var iz kalır gibi oldu yani nasıl atlayacağım bu izler geçiyor mu artık kafayı yemek üzeriyim kızımın eskisi kadar kaşıntısı yok ama hala var 3 gün bu kürü kullanacağız tekrardan
Hep aynı doktora mı gittiniz, farklı bir doktor gördü mü ? Uyuz olduğuna emin misiniz?

Forumdan bir üye, çocuğundaki kızarıklıklar için çocuğunu doktora götürdüğünde doktor alerji testi yaptırdı ve alerji ilaçları ile tedaviye başlandı. Sonrasında üye evde tahta kurusu olduğunu fark etti. Doktorsa asla izlerden şüphelenmedi.

Foto varsa atın bakıyım
Cildiyeye de gidin dirençli vakaları onlar pediatristten daha iyi bilirler

Çok iddialı bir marka vardı yeni çıkmıştı geçmezse paranız iade vs yazıyorlardı adını unuttum onu da deneyin

Hep aynı doktora mı gittiniz, farklı bir doktor gördü mü ? Uyuz olduğuna emin misiniz?

Forumdan bir üye, çocuğundaki kızarıklıklar için çocuğunu doktora götürdüğünde doktor alerji testi yaptırdı ve alerji ilaçları ile tedaviye başlandı. Sonrasında üye evde tahta kurusu olduğunu fark etti. Doktorsa asla izlerden şüphelenmedi.
Hayır 2 farklı cildiye doktoruna bir çocuk doktoruna gösterdim

Foto varsa atın bakıyım

Çok iddialı bir marka vardı yeni çıkmıştı geçmezse paranız iade vs yazıyorlardı adını unuttum onu da deneyin
1 çocuk doktoru 2 farklı cildiye doktoru gördü ama babamlardada oldu büyük bi ihtimal onlardan bize geçti babamın ilk başta bilemediler alerji dediler

Foto varsa atın bakıyım

Eklentiler

• CB8DD6B9-865B-4A62-B376-1BA6113FE7DC.webp
    CB8DD6B9-865B-4A62-B376-1BA6113FE7DC.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 222
Fotolar eski yeni karışık biraz Bazı yerleri geçer gibi oldu ama göbek bölgesi 1 kaç gün önce oldu bugün doktora tekrar gittik baktı elleri temiz şuan dedi tahriş kaynaklı döküntü var dedi ama göbeği için yeni ama tek tük kalmış eskisi gibi yoğunluk yok şuan ama yine 3 gün tedavi uygulayalım dedi

Fotolar eski yeni karışık biraz Bazı yerleri geçer gibi oldu ama göbek bölgesi 1 kaç gün önce oldu bugün doktora tekrar gittik baktı elleri temiz şuan dedi tahriş kaynaklı döküntü var dedi ama göbeği için yeni ama tek tük kalmış eskisi gibi yoğunluk yok şuan ama yine 3 gün tedavi uygulayalım dedi
Evet uyuz gibi duruyor
Nemlendiriyor musunuz

Bizde olmuştuk önce küçük oğlumda gördük 20 aylık egzeması olduğu için sorun etmedik önce el bileklerinde hafif vardı gittikçe yayıldı bir doktora gösterdik alarji dedi ilaçları kullandık boş bu süreçte kollarına ve kalçasına yayıldı pul pul dökülüyordu uyuz hiç aklımızın ucundan geçmemişti taki başka doktora götürüne kadar uyuz dedi bir tane wilkinson pomad verdi 3gün üst üste kullanın bebeğe dedi neyse sürdük çok kötü kokusu vardı sadece bir gece sürdüm dayanamıyorduk ve çok araştırıp kendimiz eczaneden metrin krem ve hap aldık sadece bebeğimde vardı bizde bişey yoktu ama biz diğer aile üyeleride tedavi olduk sabahında kalkıp yıkandık evde yıkanacak ne varsa yıkadım yüksek dereceden silip süpürdüm yıkanmayacakları poşete koyup kaldırdım bir hafta sonra tekrar aynı tedaviyi kullandık yine herşey yıkadık tabi geçti üç hafta sonra ben ve eşimde tekrar kaşıntı oldu sonra çocuklarımda sivilceler çıkmaya başladı kafayı yiyecektik tekrar bi tedaviyi daha kaldıracak gücüm yoktu öyle bir hafta kaşıntı sürdü tekrar tedavi olmaya karar verdik araştırmalar yaptık çok şükür kaşıntımız geçti okadar çok araştırdımki kafayı yiyecektim internete bakıp psikolojinizi bozmayın emin olun er yada geç bitiyor bizimki çok şükür bitti zaten bizde yoktu sadece bebekte vardı sonraki kaşıntılar ağır tedavi ve kremlerin yan etkisinden dolayıda olabiliyor inşallah sizde bir an önce atlatırsınız hala bile sivilceler vücudumda çıkıyor biraz uzun oldu kusura bakmayın

Bizde olmuştuk önce küçük oğlumda gördük 20 aylık egzeması olduğu için sorun etmedik önce el bileklerinde hafif vardı gittikçe yayıldı bir doktora gösterdik alarji dedi ilaçları kullandık boş bu süreçte kollarına ve kalçasına yayıldı pul pul dökülüyordu uyuz hiç aklımızın ucundan geçmemişti taki başka doktora götürüne kadar uyuz dedi bir tane wilkinson pomad verdi 3gün üst üste kullanın bebeğe dedi neyse sürdük çok kötü kokusu vardı sadece bir gece sürdüm dayanamıyorduk ve çok araştırıp kendimiz eczaneden metrin krem ve hap aldık sadece bebeğimde vardı bizde bişey yoktu ama biz diğer aile üyeleride tedavi olduk sabahında kalkıp yıkandık evde yıkanacak ne varsa yıkadım yüksek dereceden silip süpürdüm yıkanmayacakları poşete koyup kaldırdım bir hafta sonra tekrar aynı tedaviyi kullandık yine herşey yıkadık tabi geçti üç hafta sonra ben ve eşimde tekrar kaşıntı oldu sonra çocuklarımda sivilceler çıkmaya başladı kafayı yiyecektik tekrar bi tedaviyi daha kaldıracak gücüm yoktu öyle bir hafta kaşıntı sürdü tekrar tedavi olmaya karar verdik araştırmalar yaptık çok şükür kaşıntımız geçti okadar çok araştırdımki kafayı yiyecektim internete bakıp psikolojinizi bozmayın emin olun er yada geç bitiyor bizimki çok şükür bitti zaten bizde yoktu sadece bebekte vardı sonraki kaşıntılar ağır tedavi ve kremlerin yan etkisinden dolayıda olabiliyor inşallah sizde bir an önce atlatırsınız hala bile sivilceler vücudumda çıkıyor biraz uzun oldu kusura bakmayın

Kızımla son tedavimizi pazar günü yaptık pazartesi duş aldık kızımın kaşıntıları azaldı gibi yeni döküntü de çıkmıyor gibi bugün henüz uyuduğu için bakamadım ama sadece eski olanlar duruyor biraz renkleri soluk ama şiş olanlarda var aralarında bende biraz kaşıntı var ama ilaçlardan diye düşünüyorum artık cuma kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek bu süreçten çok yoruldum artık 2 aydır inşallah bitmiştir hala temizliğe aynı düzene devam ediyorum bir süre de devam eder gibiyim

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende sizin gibi uyuza çare arıyorum yaklaşık iki buçuk senedir kullanmadığım ilaç kalmadı herşeyi denedim halada geçmedi bildiğiniz bir yöntem varsa banada söyleyin en son geçen hafta bi ilaç buldum içeriği ivermektin olan bir karışım dün ona başladım eğer ki geçerse sizlerlede paylaşacam inşallah hepimiz kurtulalım bu illetten

Arkadaşlar durum bildiriyorum bugün 7. Günüm sabah akşam duş alıp ilacı sıkıyorum genel olarak vücudumda kasıntılar baya azaldı yaralarım kurumaya başladı en azından artık geceleri uyuyorum şükürler olsun birazcık temizlik yoruyor ama olsun gecsınde razıyım tamamiyle bittiği zaman tekrar yazarım şimdilik durum bu

Arkadaşlar bugün 15.günüm kaşıntılarım ve yaralarımdan tamamiyle kurtulmuş durumdayım Allah’ıma binlerce şükür sanki kurtuldum gibi sadece bölgesel olarak kasıntı oluyor oda muhtemelen kuruluktan diye düşünüyorum hatta bu durumdan kurtulursam kurban kesecem demiştim 1 hafta daha beklicem eğer bi sıkıntı olmazsa kurtuldum demektir bu işin tek çözümü ivermektinmiş temizlik ve sabır ben bu platformda buldum beni kurtaran ilacı rabbim herkesi kurtarsın

Selamlar

Kurtuldunuz mu bitti mi hangi ilacı kullandınız ne olur baştan sona yzar mısınız tedavi sürecini , teşekkürler

Evet çok şükür kurtuldum binlerce şükür yaklaşık 2 buçuk sene uğraştım gıtmedık doktor profesör kalmadı hatta aktarlar bile almadığım ilaç kalmadı yurtdışından bile ilaç getirttim azalır gibi oluyor ve tamamiyle bitmiyordu ya tam bitiyor diyorum çocuklardan yada esimden geri geliyordu en son yine burda bulduğum bi veteriner bi bayanın yaptığı karışımla kurtulduk temizlik yapmaktan öldüm ama sabrımın sonunda ödülünü aldım bu hastalık sabır işi arkadaşlar azala azala bitiyor Allah dusmanıma bile vermesin

Arkadaşlar dediğim gibi bu hastalıktan dolayı çok çektim ve sonunda kurtuldum en son yazdığım gibi de kurtulursam kurban kesecem demiştim onuda dün yaptım rabbim kimseye vermesin ben kurtuldum ailecek Allah bu hastalıktan çeken herkeside kurtarsın

Back
X