Bizde olmuştuk önce küçük oğlumda gördük 20 aylık egzeması olduğu için sorun etmedik önce el bileklerinde hafif vardı gittikçe yayıldı bir doktora gösterdik alarji dedi ilaçları kullandık boş bu süreçte kollarına ve kalçasına yayıldı pul pul dökülüyordu uyuz hiç aklımızın ucundan geçmemişti taki başka doktora götürüne kadar uyuz dedi bir tane wilkinson pomad verdi 3gün üst üste kullanın bebeğe dedi neyse sürdük çok kötü kokusu vardı sadece bir gece sürdüm dayanamıyorduk ve çok araştırıp kendimiz eczaneden metrin krem ve hap aldık sadece bebeğimde vardı bizde bişey yoktu ama biz diğer aile üyeleride tedavi olduk sabahında kalkıp yıkandık evde yıkanacak ne varsa yıkadım yüksek dereceden silip süpürdüm yıkanmayacakları poşete koyup kaldırdım bir hafta sonra tekrar aynı tedaviyi kullandık yine herşey yıkadık tabi geçti üç hafta sonra ben ve eşimde tekrar kaşıntı oldu sonra çocuklarımda sivilceler çıkmaya başladı kafayı yiyecektik tekrar bi tedaviyi daha kaldıracak gücüm yoktu öyle bir hafta kaşıntı sürdü tekrar tedavi olmaya karar verdik araştırmalar yaptık çok şükür kaşıntımız geçti okadar çok araştırdımki kafayı yiyecektim internete bakıp psikolojinizi bozmayın emin olun er yada geç bitiyor bizimki çok şükür bitti zaten bizde yoktu sadece bebekte vardı sonraki kaşıntılar ağır tedavi ve kremlerin yan etkisinden dolayıda olabiliyor inşallah sizde bir an önce atlatırsınız hala bile sivilceler vücudumda çıkıyor biraz uzun oldu kusura bakmayın