- 26 Temmuz 2016
- 1.408
- 584
- 123
- Konu Sahibi Green girls
-
bı kez vurmaya kalktı ama vuramadı ama tabı örselıoŞiddet mi var?
cekınme ıstedını söle bende kufredıom kendıme su ara hergun kavga edıom benım paramı ne zaman vercekler dıye ama tın tabı. kendım evde ek iş yapıom önce paranı almaÇok afedersinizde siz salak mısınız da veriyorsunuz o zaman milletin borcuna.ben yerinde olsam derin ki madem öyle bende bu paraları yırtar atar yine de vermem.
istedınuzı söyleyın haklısınız amanapım kac gundur kavga edıom paramı versınler dıye ama kocanın tınında tabı. evde ek ıs yapıom önce dıo paranı almaya kıyamam dıo sonra alıo kart borclarına verıo bend e mal gıbı kalıom. ben kendımden feragat edıom ama benı önemsemıoÇok afedersinizde siz salak mısınız da veriyorsunuz o zaman milletin borcuna.ben yerinde olsam derin ki madem öyle bende bu paraları yırtar atar yine de vermem.
Genelde ya borca sokuyorlar yada boşaniyorlarKizlar benim koca gibi kocasi olanlar ne yapio akil verin. Ya agiz tadiyla bi calismama firsat bile vermiolar ya bi ara calismaya basladim kaynim icin bana zorla kredi cektirmeye calistilar yok dememe ragmen baktim israr bi zorlama kocayla tartisma isden ayrildim gene basladim ya bayram oncesi bi hafta gi...mi yirta yirta ter su gibi aka aka bi hafta calistim kocaya vermedim parami zorla kavga ede ede aldi benden goturmus kaynimin borcuna vermis. Simdide enerji taktirdik kaynana kayinbabaya belesden verdi sicak su simdide diger kaynima beles verek dio bi zamanlarda yani bundan 4 ay onca su faturasi cok gelio die saatle oynadi haram yedirdi simdi abisine beles vercek gelde delirmen ya benim yerimde olsaniz naparsiniz ya yada bole kocasi olan varmi
YokÇocuk varmı
kadinlari anlamiyorum ya agziniz yok mu konussaniza vermiyorum desenize.ben caliscam oda ailesine abisine verecek ustune bide eltimde bizi takmayacak.iki dunya bi araya gelse hayatta parami vermem kaynima banane sanki bana mi guvendi.sizde biraz ezik olmaktan cikin isterse oldursun vermiyorum diyin.baktiniz olmuyo korkutun seni bosarim diyin[ karsimdaki insan insan degil ki senden cok ailesini dusunuyo varsa yoksa abisi anne babasi abisinin cocu hasta olur benimki para bisey olur benimki ya ben ust bas almak isdedimde para yok lan biz milletin bircuna kosak milletde ustune basina alsin
Belescide ne demek evlendimizden beri boleÇalışmam.
Borca sokarım, hiçbirşeyden kısmam aldığımız anca bize yeter.
İlla çalışacaksam paramı vermem.
Zorlarsa boşarım.
Emeğimi beleşçi ailesine yedirmem yani.
Calismayacaksin onun parasını da çatır çatır yiyip kimseye birakmayacaksinKizlar benim koca gibi kocasi olanlar ne yapio akil verin. Ya agiz tadiyla bi calismama firsat bile vermiolar ya bi ara calismaya basladim kaynim icin bana zorla kredi cektirmeye calistilar yok dememe ragmen baktim israr bi zorlama kocayla tartisma isden ayrildim gene basladim ya bayram oncesi bi hafta gi...mi yirta yirta ter su gibi aka aka bi hafta calistim kocaya vermedim parami zorla kavga ede ede aldi benden goturmus kaynimin borcuna vermis. Simdide enerji taktirdik kaynana kayinbabaya belesden verdi sicak su simdide diger kaynima beles verek dio bi zamanlarda yani bundan 4 ay onca su faturasi cok gelio die saatle oynadi haram yedirdi simdi abisine beles vercek gelde delirmen ya benim yerimde olsaniz naparsiniz ya yada bole kocasi olan varmi
Ya benki telefonum bozuldu calisip kendim aldim memlekete nnemlere gidecem kendim evde ek is yapiom yol hediye parami cikariom ama bana dioki gondermessem memleketine gondermem gene sayeme gidion dio yaKesinlikle calismam gerekirse sıkılmaktan patlasamda alin teriniz alip belşecilere vermek ne demek
Bana gelince borc var bana gelince su faturasi cok gelio die saatle oynuyo elektrik ortak cok gelecek dio kacak kullandirtiyo ara araCalismayacaksin onun parasını da çatır çatır yiyip kimseye birakmayacaksin
Bu aile bebesiyle hayat gecmez once eş ne demek onu öğrensin madem ailesine bu kadar düşkün hayatinj onlara adasaydi eger yapabilirseniz buna bi dur diyin niraz uzaklasinYa benki telefonum bozuldu calisip kendim aldim memlekete nnemlere gidecem kendim evde ek is yapiom yol hediye parami cikariom ama bana dioki gondermessem memleketine gondermem gene sayeme gidion dio ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?