Uyuz koca

Çok afedersinizde siz salak mısınız da veriyorsunuz o zaman milletin borcuna.ben yerinde olsam derin ki madem öyle bende bu paraları yırtar atar yine de vermem.
cekınme ıstedını söle bende kufredıom kendıme su ara hergun kavga edıom benım paramı ne zaman vercekler dıye ama tın tabı. kendım evde ek iş yapıom önce paranı alma
Çok afedersinizde siz salak mısınız da veriyorsunuz o zaman milletin borcuna.ben yerinde olsam derin ki madem öyle bende bu paraları yırtar atar yine de vermem.
istedınuzı söyleyın haklısınız amanapım kac gundur kavga edıom paramı versınler dıye ama kocanın tınında tabı. evde ek ıs yapıom önce dıo paranı almaya kıyamam dıo sonra alıo kart borclarına verıo bend e mal gıbı kalıom. ben kendımden feragat edıom ama benı önemsemıo

bıde bana dıo sen mutlu olmaya yetınemıon dıo sıkıntı sende dıo ben bu sebepler den onla kavga edınce.i bana dıo sıkıntı sende yetınememe sıkıntın var dıo

Çalışma o zaman sen de.
Sana faydası yok. Onu da geçtim didinip emek harcayıp kazandığın parayı kaptırınca yaşadığın sinir harbi de cabası..
Madem kocanın getirdiğiyle gez toz ye iç olsun bitsin.

kadinlari anlamiyorum ya agziniz yok mu konussaniza vermiyorum desenize.ben caliscam oda ailesine abisine verecek ustune bide eltimde bizi takmayacak.iki dunya bi araya gelse hayatta parami vermem kaynima banane sanki bana mi guvendi.sizde biraz ezik olmaktan cikin isterse oldursun vermiyorum diyin.baktiniz olmuyo korkutun seni bosarim diyin

Genelde ya borca sokuyorlar yada boşaniyorlar cikarim o isten yinede ailesine yedirmem o parayi buyuk konusmayim.. ben bi taraflarimdan nefes ala ala calisicam sabah erken kalkacam sonra butun emek kv kp elti vs.. baslarim oyle ise. En iyisi sen bu kocani adam gibi yavastan yavastan borca sok. Eve alinacaklari fazla fazla al. Kocana caktirmadan kkendi ailene verirsin ben oyle yapardim sahsen

Simdi daha yeni ya param ya kosu bandini imdirin dedim kayin la elti birbirine girmis kaynana beni ario napion sen diye koca benle kavga edio seni bi guzel doverim defol dio ya ben nerde yanlis yapiom

K

Kesinlikle calismam gerekirse sıkılmaktan patlasamda alin teriniz alip belşecilere vermek ne demek

Calismayacaksin onun parasını da çatır çatır yiyip kimseye birakmayacaksin

Kesinlikle calismam gerekirse sıkılmaktan patlasamda alin teriniz alip belşecilere vermek ne demek
Ya benki telefonum bozuldu calisip kendim aldim memlekete nnemlere gidecem kendim evde ek is yapiom yol hediye parami cikariom ama bana dioki gondermessem memleketine gondermem gene sayeme gidion dio ya

Ya benki telefonum bozuldu calisip kendim aldim memlekete nnemlere gidecem kendim evde ek is yapiom yol hediye parami cikariom ama bana dioki gondermessem memleketine gondermem gene sayeme gidion dio ya
Bu aile bebesiyle hayat gecmez once eş ne demek onu öğrensin madem ailesine bu kadar düşkün hayatinj onlara adasaydi eger yapabilirseniz buna bi dur diyin niraz uzaklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…