Uyuz koca

O ne yaÇalışma.Aldığın paranın bir kısmını sakla ya da.Gerçekte kazandığından daha az bir miktar kazandığını söyle.
Ben çalışayım onlara tıkayım.Oldu,başka derdi varmıymış eşinin.
Oldu olacak herşeyi ellerine verin harçlık versinler size.Tövbe yarabbim.Sorumluluk almayı çok yanlış anlamış eşin malesef.

Dusunun ben 12 saat ayakta kalarak kazandim o parayi ve okadar sicakta calistim ki anlatamam. Kaynim bi calisir bi calismaz dun kocam is bulduk fabrikada calis dio ben 12 saat ayakta yapamam dio lan benim hakkima gitionuz ama. Simdide benim koca baska kaynimla konusuyo bak bole yalti benim kari dio oda benim para senin parami varmis dio karisi digum parasi aldi bak ben aldim benim kari gik diyemez dio dusunun emek sarfedilmeden devletin verdigi parayla calisilarak alinan parayi bir tutuyo ve ben calisitken bixim patrondan yemedimiz kufurler yoktu

Aile olarak pişkin bunlar.Kaç kurtar kendini.Ömrünü çürütür bunlar adamın valla.

Valla çok anlaşılır yazmamissin konu sahibi dio yapıo yazma gözünü seveyim yazık gözlerimize okurken rahatsız oldum.
Su saati olayını anlamadım şimdi kaçak su mu kullanıyorlar kafalarına göre nasıl oynuyor saatle .
O iş bi şikayete bakar ara şikayet et belediyeye kimse oynayamaz o saatle bundan sonra.
Ayrıca sana böyle davranan adamdan da çocuk yapmayı düşünme bi süre derim.
Git ailenin yanina memleketine orada çalış kimseye yük olmazsin.
Yok gitmezsen de işe gir bu kez paranı direk altına veya dolara cevir bankada dursun .
Eşin de istersen evde terör estirsin asla verme paranı ister ister bikar bi süre sonra.

O zaman neden tutunacak bir el bekliyorsun.??
Bende bu aptallimi kendime cok soruyorum.bazen diyorumki sikintilari benmi abartiyomuyum acaba esim digrumu soyluyo onun dedgi gibi ortada sikinti yapacak bisey yokta benmi sikinti olarak goruyom herseyi

Kaçak elektrik su mu kullanıyor? Şikayet edin yahu onun parası da bizden çıkıyor sonra. Utanmaz adam. Ayrıca herkesi kocası böyle değil, kocan da çekilecek dert değil. İş bul ayrıl derim hazır çocuk da yokken.

Ben kucuk yerde buyudum belkide onlarin bana bakis acisindan korkuyorum belkide birinin(abimin babamin ) elimden tutup kaldirmasini bekliyorumdur bilmiyorum . Beklide her evlilikte bu gibi sikintilar var diye
Buna ihtiyacın olmadığını biliyorsun. Toplum baskısı kimin umrunda.. Bunları asabilirsin zamanla ama bu evliliğin pismaligini verecek birseyn kalmadiginda daha iyi anlayacaksin. O zaman ki pismanlign ve kesken daha büyük olur emin ol

Ciktim zaten gene. Ama olmuyo her kadin guzel giyinmek ister ben normal ihtiyaclarimi alim yeter diye yukunu hafifletim diye calisim diom hep burnumdan getiriyolar
O sizin ihtoyaclarinizi karsilamak zorunfa. Kaynindan once esini dusunmek zorunda.
Siz de eltiniz gibi yapin. O parayi yirtar stres atarim yine de kaynima vermem deyin.

Dusunuyorum bi omur bole mi yasamak istiyorum diye. Dusunun ya babamdan annemden gormedim isitmedim seyleri isittim ya bana dioki senin piskolojin bozuk sorun sende bende degil dio vala durup icimden diom haklimi acaba olabilirmi

Dusunuyorum bi omur bole mi yasamak istiyorum diye. Dusunun ya babamdan annemden gormedim isitmedim seyleri isittim ya bana dioki senin piskolojin bozuk sorun sende bende degil dio vala durup icimden diom haklimi acaba olabilirmi
YapmaN gereken belli boşanmak da gayet normal bir durum ama karar senin... Yazık değil mi sana

O sizin ihtoyaclarinizi karsilamak zorunfa. Kaynindan once esini dusunmek zorunda.
Siz de eltiniz gibi yapin. O parayi yirtar stres atarim yine de kaynima vermem deyin.
Zaten benden aldinda kime verdini bilmiyorumki sonrasinda duyyorum. Dusunun mesaj attim kaynima kosu bandini pazar gunu indirek die karisiyla birbirine girmisler lan para alinirken gik demediniz sizin birca verildi parami verin ozaman ama kavga etmelerine uzuldum ama benim sucum yokki hakkim olani istedim biraz yirtik yuzlu olmaya calistim abarttimmi bilmiyorum ama cok sinir oldum ya nedemek biz onun borcuna verek kosu bandini kirarim gene vermem diye. Yaa onun cocugu.hasta oldu buhar makina parasini bizde olmadi halde eczaneye borclandik gene biz verdik rapor parasinda verceklerdi gene vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…