- 26 Temmuz 2016
- 1.408
- 584
- 123
- Konu Sahibi Green girls
-
Uzaklasmak zor hep bi apartmandayiz kaynana kayinlar falanBu aile bebesiyle hayat gecmez once eş ne demek onu öğrensin madem ailesine bu kadar düşkün hayatinj onlara adasaydi eger yapabilirseniz buna bi dur diyin niraz uzaklasin
Dusunun ben 12 saat ayakta kalarak kazandim o parayi ve okadar sicakta calistim ki anlatamam. Kaynim bi calisir bi calismaz dun kocam is bulduk fabrikada calis dio ben 12 saat ayakta yapamam dio lan benim hakkima gitionuz ama. Simdide benim koca baska kaynimla konusuyo bak bole yalti benim kari dio oda benim para senin parami varmis dio karisi digum parasi aldi bak ben aldim benim kari gik diyemez dio dusunun emek sarfedilmeden devletin verdigi parayla calisilarak alinan parayi bir tutuyo ve ben calisitken bixim patrondan yemedimiz kufurler yoktuO ne yaÇalışma.Aldığın paranın bir kısmını sakla ya da.Gerçekte kazandığından daha az bir miktar kazandığını söyle.
Ben çalışayım onlara tıkayım.Oldu,başka derdi varmıymış eşinin.
Oldu olacak herşeyi ellerine verin harçlık versinler size.Tövbe yarabbim.Sorumluluk almayı çok yanlış anlamış eşin malesef.
Dusunun ben 12 saat ayakta kalarak kazandim o parayi ve okadar sicakta calistim ki anlatamam. Kaynim bi calisir bi calismaz dun kocam is bulduk fabrikada calis dio ben 12 saat ayakta yapamam dio lan benim hakkima gitionuz ama. Simdide benim koca baska kaynimla konusuyo bak bole yalti benim kari dio oda benim para senin parami varmis dio karisi digum parasi aldi bak ben aldim benim kari gik diyemez dio dusunun emek sarfedilmeden devletin verdigi parayla calisilarak alinan parayi bir tutuyo ve ben calisitken bixim patrondan yemedimiz kufurler yoktu
Piskin dedinizya hah cok dogru. Kaynima kredi cek dediler yok diom cekmicem diom daha aradan gecmio ha 2 dakka falan nezaman bankaya gidionuz dio ya gitmicem dion tekrarAile olarak pişkin bunlar.Kaç kurtar kendini.Ömrünü çürütür bunlar adamın valla.
O zaman neden tutunacak bir el bekliyorsun.??
Bende bu aptallimi kendime cok soruyorum.bazen diyorumki sikintilari benmi abartiyomuyum acaba esim digrumu soyluyo onun dedgi gibi ortada sikinti yapacak bisey yokta benmi sikinti olarak goruyom herseyiO zaman neden tutunacak bir el bekliyorsun.??
Neden bosanmiyorsunBende bu aptallimi kendime cok soruyorum.bazen diyorumki sikintilari benmi abartiyomuyum acaba esim digrumu soyluyo onun dedgi gibi ortada sikinti yapacak bisey yokta benmi sikinti olarak goruyom herseyi
Ben kucuk yerde buyudum belkide onlarin bana bakis acisindan korkuyorum belkide birinin(abimin babamin ) elimden tutup kaldirmasini bekliyorumdur bilmiyorum . Beklide her evlilikte bu gibi sikintilar var diyeNeden bosanmiyorsun
Okaadar kolay degil ewde seninle kavga eden biri var cirkef insan sinunda serine nalet diyip verion
Siz benimkinin ne seytan oldunu bilmezsinizMaaşını az söyleme en doğrusu bu arkadasa
Buna ihtiyacın olmadığını biliyorsun. Toplum baskısı kimin umrunda.. Bunları asabilirsin zamanla ama bu evliliğin pismaligini verecek birseyn kalmadiginda daha iyi anlayacaksin. O zaman ki pismanlign ve kesken daha büyük olur emin olBen kucuk yerde buyudum belkide onlarin bana bakis acisindan korkuyorum belkide birinin(abimin babamin ) elimden tutup kaldirmasini bekliyorumdur bilmiyorum . Beklide her evlilikte bu gibi sikintilar var diye
Ciktim zaten gene. Ama olmuyo her kadin guzel giyinmek ister ben normal ihtiyaclarimi alim yeter diye yukunu hafifletim diye calisim diom hep burnumdan getiriyolarMadem paran baskasina gidiyor calisma otur evinde keyfini sür
O sizin ihtoyaclarinizi karsilamak zorunfa. Kaynindan once esini dusunmek zorunda.Ciktim zaten gene. Ama olmuyo her kadin guzel giyinmek ister ben normal ihtiyaclarimi alim yeter diye yukunu hafifletim diye calisim diom hep burnumdan getiriyolar
Dusunuyorum bi omur bole mi yasamak istiyorum diye. Dusunun ya babamdan annemden gormedim isitmedim seyleri isittim ya bana dioki senin piskolojin bozuk sorun sende bende degil dio vala durup icimden diom haklimi acaba olabilirmiBuna ihtiyacın olmadığını biliyorsun. Toplum baskısı kimin umrunda.. Bunları asabilirsin zamanla ama bu bosmandaginin keskeligini verecekbirseyn kalmadiginda daha iyi anlayacaksin. O zaman ki pismanlign ve kesken daha büyük olur emin ol
YapmaN gereken belli boşanmak da gayet normal bir durum ama karar senin... Yazık değil mi sanaDusunuyorum bi omur bole mi yasamak istiyorum diye. Dusunun ya babamdan annemden gormedim isitmedim seyleri isittim ya bana dioki senin piskolojin bozuk sorun sende bende degil dio vala durup icimden diom haklimi acaba olabilirmi
Zaten benden aldinda kime verdini bilmiyorumki sonrasinda duyyorum. Dusunun mesaj attim kaynima kosu bandini pazar gunu indirek die karisiyla birbirine girmisler lan para alinirken gik demediniz sizin birca verildi parami verin ozaman ama kavga etmelerine uzuldum ama benim sucum yokki hakkim olani istedim biraz yirtik yuzlu olmaya calistim abarttimmi bilmiyorum ama cok sinir oldum ya nedemek biz onun borcuna verek kosu bandini kirarim gene vermem diye. Yaa onun cocugu.hasta oldu buhar makina parasini bizde olmadi halde eczaneye borclandik gene biz verdik rapor parasinda verceklerdi gene vermedilerO sizin ihtoyaclarinizi karsilamak zorunfa. Kaynindan once esini dusunmek zorunda.
Siz de eltiniz gibi yapin. O parayi yirtar stres atarim yine de kaynima vermem deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?