Uyuz koca

Eltini ara direkt de ki o para esimin degildi benimdi. En kisa surede ayarlayip öderseniz cok sevinirim de.

Eltini ara direkt de ki o para esimin degildi benimdi. En kisa surede ayarlayip öderseniz cok sevinirim de.
Kaynima dun dedim zaten o para onun degildi benim diye kaynim eltime hemen demistkr zaten. Diger 2.kaynimda sey dio benim para senin para die bisey mi var diyo. Karisinin dogum parasi ile emek sarfedilmeden devleten alinan parayla bir tutuyo. Kocama dioki bak ben aldim benim para diyemez yok oyle bisey dio. Lan senin karin calisip cabalamadiki opara icin

Kaynima dun dedim zaten o para onun degildi benim diye kaynim eltime hemen demistkr zaten. Diger 2.kaynimda sey dio benim para senin para die bisey mi var diyo. Karisinin dogum parasi ile emek sarfedilmeden devleten alinan parayla bir tutuyo. Kocama dioki bak ben aldim benim para diyemez yok oyle bisey dio. Lan senin karin calisip cabalamadiki opara icin

Hayatimda senin kadar saf biri gormedim kuzum
Bunu herkes diyor biliyomusun. Ve esime simdilerde yani son 2haftadir ses cikariyom paramda param diom ne bilim kendime laf soyleyince tersliyorum bana dioki sana cok yuz verdim g...tun kalkti dio. Ilk evlendimizde herseye tmm isde susardim kiseye cekilir aglardim simdi banane dedim ipler inceldi yerden kopsun kendimi dusunecem tavurlariyla davraninca boe diyor cok yuz vermis bana

Aynen tavrini koy canikim yoksa bu p.slik seni daha cok uzer

Elinizden zorla paranızı alıp kardeşlerine pay eden erkeğe kocam dememekle başlayın öncelikle

Aynen tavrini koy canikim yoksa bu p.slik seni daha cok uzer
ya ben kardesıne yardım etmesıne karsı degılım. bu en buyuk kaynım ortanca kaynımın karısı acıl dogum yaptı benımkıde para topluyokı hatane masrafını vereek en buyuk kynım ne dıo ee dogum yapacanı bılıodu nıye hazırlamamıs nıye maasını harcamıs nereye vermıs. kardesını karsısda ölumle pencelesı ha bu ınsana nıye yardım edım ya ben bız yardım edek gerı donusumu olması pehh ne hayat

Sizi enayi yerine katiyolar kocanda buna musade ediyo

Zorla parama el atan adamı boşarım hiç böyle dertlenmem

Şahsım adına diyebilirim ki boşanmak benim için dünyanın sonu değil. Çalışıyorum, kendime ait bir yaşamım var, mutlu olmak için evlendim, mutsuzsam hiç uzatmam meseleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…