- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Green girls
-
Eltini ara direkt de ki o para esimin degildi benimdi. En kisa surede ayarlayip öderseniz cok sevinirim de.Zaten benden aldinda kime verdini bilmiyorumki sonrasinda duyyorum. Dusunun mesaj attim kaynima kosu bandini pazar gunu indirek die karisiyla birbirine girmisler lan para alinirken gik demediniz sizin birca verildi parami verin ozaman ama kavga etmelerine uzuldum ama benim sucum yokki hakkim olani istedim biraz yirtik yuzlu olmaya calistim abarttimmi bilmiyorum ama cok sinir oldum ya nedemek biz onun borcuna verek kosu bandini kirarim gene vermem diye. Yaa onun cocugu.hasta oldu buhar makina parasini bizde olmadi halde eczaneye borclandik gene biz verdik rapor parasinda verceklerdi gene vermediler
Gercekten okadar bellide benmi goremiyorum yoksa normal seyler diye diyemi kendimi kandirip avutuyorumYapmaN gereken belli boşanmak da gayet normal bir durum ama karar senin... Yazık değil mi sana
Nesi normal somurulmen mi.. Kendi yese bir nebze ama ya diğerleriGercekten okadar bellide benmi goremiyorum yoksa normal seyler diye diyemi kendimi kandirip avutuyorum
Kaynima dun dedim zaten o para onun degildi benim diye kaynim eltime hemen demistkr zaten. Diger 2.kaynimda sey dio benim para senin para die bisey mi var diyo. Karisinin dogum parasi ile emek sarfedilmeden devleten alinan parayla bir tutuyo. Kocama dioki bak ben aldim benim para diyemez yok oyle bisey dio. Lan senin karin calisip cabalamadiki opara icinEltini ara direkt de ki o para esimin degildi benimdi. En kisa surede ayarlayip öderseniz cok sevinirim de.
Kaynima dun dedim zaten o para onun degildi benim diye kaynim eltime hemen demistkr zaten. Diger 2.kaynimda sey dio benim para senin para die bisey mi var diyo. Karisinin dogum parasi ile emek sarfedilmeden devleten alinan parayla bir tutuyo. Kocama dioki bak ben aldim benim para diyemez yok oyle bisey dio. Lan senin karin calisip cabalamadiki opara icinEltini ara direkt de ki o para esimin degildi benimdi. En kisa surede ayarlayip öderseniz cok sevinirim de.
Bunu herkes diyor biliyomusun. Ve esime simdilerde yani son 2haftadir ses cikariyom paramda param diom ne bilim kendime laf soyleyince tersliyorum bana dioki sana cok yuz verdim g...tun kalkti dio. Ilk evlendimizde herseye tmm isde susardim kiseye cekilir aglardim simdi banane dedim ipler inceldi yerden kopsun kendimi dusunecem tavurlariyla davraninca boe diyor cok yuz vermis banaHayatimda senin kadar saf biri gormedim kuzum
Aynen tavrini koy canikim yoksa bu p.slik seni daha cok uzerBunu herkes diyor biliyomusun. Ve esime simdilerde yani son 2haftadir ses cikariyom paramda param diom ne bilim kendime laf soyleyince tersliyorum bana dioki sana cok yuz verdim g...tun kalkti dio. Ilk evlendimizde herseye tmm isde susardim kiseye cekilir aglardim simdi banane dedim ipler inceldi yerden kopsun kendimi dusunecem tavurlariyla davraninca boe diyor cok yuz vermis bana
ya ben kardesıne yardım etmesıne karsı degılım. bu en buyuk kaynım ortanca kaynımın karısı acıl dogum yaptı benımkıde para topluyokı hatane masrafını vereek en buyuk kynım ne dıo ee dogum yapacanı bılıodu nıye hazırlamamıs nıye maasını harcamıs nereye vermıs. kardesını karsısda ölumle pencelesı ha bu ınsana nıye yardım edım ya ben bız yardım edek gerı donusumu olması pehh ne hayatAynen tavrini koy canikim yoksa bu p.slik seni daha cok uzer
Sizi enayi yerine katiyolar kocanda buna musade ediyoya ben kardesıne yardım etmesıne karsı degılım. bu en buyuk kaynım ortanca kaynımın karısı acıl dogum yaptı benımkıde para topluyokı hatane masrafını vereek en buyuk kynım ne dıo ee dogum yapacanı bılıodu nıye hazırlamamıs nıye maasını harcamıs nereye vermıs. kardesını karsısda ölumle pencelesı ha bu ınsana nıye yardım edım ya ben bız yardım edek gerı donusumu olması pehh ne hayat
benı umursamıyo deger vermıyokuı banaSizi enayi yerine katiyolar kocanda buna musade ediyo
Ben boşanırdım.
Kizlar benim koca gibi kocasi olanlar ne yapio akil verin. Ya agiz tadiyla bi calismama firsat bile vermiolar ya bi ara calismaya basladim kaynim icin bana zorla kredi cektirmeye calistilar yok dememe ragmen baktim israr bi zorlama kocayla tartisma isden ayrildim gene basladim ya bayram oncesi bi hafta gi...mi yirta yirta ter su gibi aka aka bi hafta calistim kocaya vermedim parami zorla kavga ede ede aldi benden goturmus kaynimin borcuna vermis. Simdide enerji taktirdik kaynana kayinbabaya belesden verdi sicak su simdide diger kaynima beles verek dio bi zamanlarda yani bundan 4 ay onca su faturasi cok gelio die saatle oynadi haram yedirdi simdi abisine beles vercek gelde delirmen ya benim yerimde olsaniz naparsiniz ya yada bole kocasi olan varmi
Zorla parama el atan adamı boşarım hiç böyle dertlenmem[/QUOT herkese cokmu basit gelio yoksa banami cok zor geliyo bu durum
Duzgun bi isim olmadindan belkideŞahsım adına diyebilirim ki boşanmak benim için dünyanın sonu değil. Çalışıyorum, kendime ait bir yaşamım var, mutlu olmak için evlendim, mutsuzsam hiç uzatmam meseleyi
Duzgun bi isim olmadindan belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?