xabion losyon kullandiniz miArkadaşlar forumda daha önce yazılan bi sürü konu başlığı okudum . Bu illet bizede de bulaştı başta alerjik sandık fakat yanılmışız uyuz olduğumuzu öğrendik. Şuan herkes saklıyor salgın gerçeğini devlet hic bir önlem uyarı yapmıyor. Nasıl kurtulacağız lütfen yardım edin . Antiskap losyon aldık 3 gun sürdük yıkandık herşeyi desenfekte ettiğimi sanıyorum ama geçmiyor kaşınıyor um hala 10 gun sonra tekrar sürülecek kısmına henüz geçmedim normalde temizliğe hijyene zaten cok dikkat ederdim artık temizlik hastası olmaktan korkuyorum. Yardım edin lütfen
Malesef o nasıl acaba ne biliyorsanız aktarın fikir olsun lütfenxabion losyon kullandiniz mi
eczaneden alın daha önce bize de böyle musallat olmuştu düzenli kullanımda fayda etti onunla kurtulduk diyebilirim. cok gecmis olsunMalesef o nasıl acaba ne biliyorsanız aktarın fikir olsun lütfen
İnanın hiç bilmiyorum zaten bu hastalığı farkedene kadar epey bir süre gecti belki bende birilerine bulaştırmış olabilirim vicdan azabı bile çekiyorum öğrenir öğrenmez desenfekte olduk karantinaya girdik çevremi gözlemliyorum suanlik bir sıkıntı yok gibi yada varda kimse söylemiyor bilemiyorum okadar kastım ki kendimi anlatamamÇok geçmiş olsun, nereden bulaştığı hakkında bir tahmininiz var mı,çünkü hâlâ o mikroba mağruz kalıyor olabilirsiniz???
eczaneden alın daha önce bize de böyle musallat olmuştu düzenli kullanımda fayda etti onunla kurtulduk diyebilirim. cok gecmis
Yıkıyorum hepsini yapıyorum siz ne kullandınızEvdeki herkesin ilaç kullanıp her şeyin yüksek derecelerde yıkanması lazım
Doktorlar recete ediyormu bu ilacıeczaneden alın daha önce bize de böyle musallat olmuştu düzenli kullanımda fayda etti onunla kurtulduk diyebilirim. cok gecmis olsun
Siz nasıl atlattınız tek kullanımlık havlu nerden bulabilirimHavlular ayrı, mümkünse tek kullanımlım. Duş alınca mutlaka su tutun etrafa. Odaları ayırın. Her gün havalandırma yapın. Yüksek derecede yıkayın. Kıyafetlerinizi gün içinde sık sık degisin. Kımseyle temas etmeyın
Çok geçmiş olsun, tatile gitmiş kiralık ev tutmuş ve ya kabinde kıyafet denemiş vb kalabalık ortamlardan kapmış olabilirsiniz Eğer tanıdık birinden kaptıysanız ve size söylemediyse iyileşme aşamasında tekrar temasta olup hastalık yeniden başlayabilir benim de korkum bile bile kimseye söylemeyin sosyal ortamlara giren çıkan birinden kapmak.Siz bilerek bir şey yapmamışsınız üzülmeyin dilerim kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulursunuz.....İnanın hiç bilmiyorum zaten bu hastalığı farkedene kadar epey bir süre gecti belki bende birilerine bulaştırmış olabilirim vicdan azabı bile çekiyorum öğrenir öğrenmez desenfekte olduk karantinaya girdik çevremi gözlemliyorum suanlik bir sıkıntı yok gibi yada varda kimse söylemiyor bilemiyorum okadar kastım ki kendimi anlatamam
Tatile gittim kabinlere girdim çıktım malesef toplu taşımaya bile bindim okadar seçenek varki tek bir yere bağlayamıyorum cnm sağol siz nasıl atlattınızÇok geçmiş olsun, tatile gitmiş kiralık ev tutmuş ve ya kabinde kıyafet denemiş vb kalabalık ortamlardan kapmış olabilirsiniz Eğer tanıdık birinden kaptıysanız ve size söylemediyse iyileşme aşamasında tekrar temasta olup hastalık yeniden başlayabilir benim de korkum bile bile kimseye söylemeyin sosyal ortamlara giren çıkan birinden kapmak.Siz bilerek bir şey yapmamışsınız üzülmeyin dilerim kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulursunuz.....
Ben çok küçükken olmuşum. İnan nasıl tedavi oldum hatırlamıyorum,eskiden böyle ilaç çeşitliliğide yoktu ( yaşım ortaya çıkacak)Annemin tuhaf kokulu şeyler sürdüğünü, bahçeye kazan kurduğunu falan hatırlıyorum.Yakın çevremden sıkıntılı bir süreç olduğunu duydum,o yüzden size şifa , sabır ve güç diliyorumTatile gittim kabinlere girdim çıktım malesef toplu taşımaya bile bindim okadar seçenek varki tek bir yere bağlayamıyorum cnm sağol siz nasıl atlattınız
Allah razi olsunBen çok küçükken olmuşum. İnan nasıl tedavi oldum hatırlamıyorum,eskiden böyle ilaç çeşitliliğide yoktu ( yaşım ortaya çıkacak)Annemin tuhaf kokulu şeyler sürdüğünü, bahçeye kazan kurduğunu falan hatırlıyorum.Yakın çevremden sıkıntılı bir süreç olduğunu duydum,o yüzden size şifa , sabır ve güç diliyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun Ziver diye bir uyuz hapı var eczaneden reçetesiz alabilirsiniz eczacı nasıl kullanılması gerektiğini söylüyor. Her gün kıyafetleri 60 derecede yıkamanız gerekiyor. Temas ettiğiniz herşeyi sirkeli suyla silin . Duş alırken ılık suyla veya soğuk suyla almaya çalışın sıcak su daha çok kaşıntıya sebep oluyor. Banyoda kükürtlü sabun kullanın en son sirkeli suyla durulanın. Bunları her gün düzenli olarak yapmanızı gerekiyor biz o şekilde atlattık tabi evdeki herkesin bunları yapması gerekiyorArkadaşlar forumda daha önce yazılan bi sürü konu başlığı okudum . Bu illet bizede de bulaştı başta alerjik sandık fakat yanılmışız uyuz olduğumuzu öğrendik. Şuan herkes saklıyor salgın gerçeğini devlet hic bir önlem uyarı yapmıyor. Nasıl kurtulacağız lütfen yardım edin . Antiskap losyon aldık 3 gun sürdük yıkandık herşeyi desenfekte ettiğimi sanıyorum ama geçmiyor kaşınıyor um hala 10 gun sonra tekrar sürülecek kısmına henüz geçmedim normalde temizliğe hijyene zaten cok dikkat ederdim artık temizlik hastası olmaktan korkuyorum. Yardım edin lütfen
Ay çok geçmiş olsun. Bebeğime doğduğu hastaneden bulaştı ondan da bize bulaştı ve kafasındaki yaralara doktor kuruluktan demişti meğer uyuzmuş o yaralarsan sonra vücuduna geçti ve bize. Her şeyi min 60derecede yıkamanız gerekiyor. Bizim doktorumuz bize Mac serme kükürtlü bakım kremi, Max derma kükürtlü saç ve vücut şampuanı verdi. 3 gin kükürtlü kremi sürdük ayaklarımızın altı dahil, özellikle bebeklerde kulak ve kafayada sürülüyor. 3 günden sonra 4 gün boyunda şampuanıyla yıkanıp duştan çıkmadan sirkeli suyla durulanmanız gerekiyor. Daha sonrasında her gün çarşaf yastık kılıfı değişecek. Mutlaka kullandığınız bornoz ve havlular banyodan hemen sonra 90 derecede yıkanacak ve açık havada veya kurutma makinesinden kurutulacak. Ayrıca ben buhar makinem gelene kadar ütüyle tüm yastıkları ve yatakları beşiği koltuğu halıyı oturduğumuz sandalyeyi en yüksek ayarda ütüleyip buhar verdim. Sonra tüm dolaplardaki kıyafetleri siyah çuvallara koyup bir hafta beklettim. Küçük halıları kaldırdım yıkayıp. Çekler miArkadaşlar forumda daha önce yazılan bi sürü konu başlığı okudum . Bu illet bizede de bulaştı başta alerjik sandık fakat yanılmışız uyuz olduğumuzu öğrendik. Şuan herkes saklıyor salgın gerçeğini devlet hic bir önlem uyarı yapmıyor. Nasıl kurtulacağız lütfen yardım edin . Antiskap losyon aldık 3 gun sürdük yıkandık herşeyi desenfekte ettiğimi sanıyorum ama geçmiyor kaşınıyor um hala 10 gun sonra tekrar sürülecek kısmına henüz geçmedim normalde temizliğe hijyene zaten cok dikkat ederdim artık temizlik hastası olmaktan korkuyorum. Yardım edin lütfen
Öncelikle çok geçmiş olsun Ziver diye bir uyuz hapı var eczaneden reçetesiz alabilirsiniz eczacı nasıl kullanılması gerektiğini söylüyor. Her gün kıyafetleri 60 derecede yıkamanız gerekiyor. Temas ettiğiniz herşeyi sirkeli suyla silin . Duş alırken ılık suyla veya soğuk suyla almaya çalışın sıcak su daha çok kaşıntıya sebep oluyor. Banyoda kükürtlü sabun kullanın en son sirkeli suyla durulanın. Bunları her gün düzenli olarak yapmanızı gerekiyor biz o şekilde atlattık tabi evdeki herkesin bunları yapması gerekiyoılık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?