Uyuzla mücadele ediyoruz yardım

Ilık değil tam tersi dayanabildiğiniz kadar yüksek sıcaklıkta yıkanması gerekiyor ki o uyuz ölsün. Kaşıntı olmasının sebebi sıcağı sevmemeleri ve kendilerine hemen yeni yer aramaları. Soğuk suyla duş alırsa eğer daha çok artar

Bu gönderiyi altındaki açıklama için, alternatif olarak destek tedaviye yol göstermesi amaçlı paylaşıyorum. Kendim kullanmadım. Benzerini yapabilirsiniz.
Çünkü hergün yatak koltuk ütüleyemezsiniz ama spreyi sıkmak kolay.

Kendiniz yaparsanız dört uçucu yağa ihtiyacınız var. Karanfil ve palmarosa akarlara birebir. Ve okaliptüs ve neem yağı. Bunlar ayrı ayrı alınırsa maliyetli olabilir. Aromaterapi bilen bir eczane varsa hepsinden 5'er ml'in olduğu 20 ml'lik bir karışım yapmasını da isteyebilirsiniz. Ancak ayrı alirsanızda ziyan olmaz. Yağlar bereketlidir ve kullanım alanları çok fazladır.

Sonra sprey şisesine bu dört yağ karışımından 15-20 damla koyun üzerine 1,5 -2 bardak su ilave edin. Bunlar ev tekstili için.

Aynı karışımı şampuanınıza, vücut spreyinize veya kreminize de 3-4 damla ekleyebilirsiniz.

Bazı uçucu yağlar çok güçlüdür. Denemek isterseniz yazdığım miktarları aşmamaya dikkat etmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…