Merhaba;
Saç uzatma ve bakım konusunda master yaptım desem yeridir.
Uzattım uzatıyorum evet ama
Uzadıkça uçlardan kopuyor sanki ve bu da tam boyunu maskeliyor.
Duzlestiriciyi hafta da iki kere falan kullanirim.
Yani çok sık kullanmam.
Fön degil de havlu ile sarıp kuruturum banyodan sonra. Yani elimden geldiğince özen göstermekteyim.
Aama çare değil.
Var mı bi tavsiyesi olan?
Simdiden tesekkurler.
Merhaba;
Saç uzatma ve bakım konusunda master yaptım desem yeridir.
Uzattım uzatıyorum evet ama
Uzadıkça uçlardan kopuyor sanki ve bu da tam boyunu maskeliyor.
Duzlestiriciyi hafta da iki kere falan kullanirim.
Yani çok sık kullanmam.
Fön degil de havlu ile sarıp kuruturum banyodan sonra. Yani elimden geldiğince özen göstermekteyim.
Aama çare değil.
Var mı bi tavsiyesi olan?
Simdiden tesekkurler.
Ah keske tamamen kesebilsem duzlestiriciyi.
Calisiyorum ve ister istemez onca insna icine cikarken duzgun gorunmek zorunda kaliyorum.
Hic olmasa haftada bir yapiyorum.
Gecen gece ormeyi denedim ayirip saclarimi ince ince. Actim sabah biraz da vazelin surdum biryantin etkisi icin. Hosuma gitti. Bu sekilde de yapabilirim bilemiyorum ama haklisim.
Hep evde olsam inan duzlestiriyi elime bile almam.
Uclardan kestirmeye korkuyorum
Calisiyorum ve ister istemez onca insna icine cikarken duzgun gorunmek zorunda kaliyorum.
Gecen gece ormeyi denedim ayirip saclarimi ince ince. Actim sabah biraz da vazelin surdum biryantin etkisi icin. Hosuma gitti. Bu sekilde de yapabilirim bilemiyorum ama haklisim.
Kestirmek dışında başka bir çare yok git gide incelecek diğer türlü ve sağlıklı uzaman malesef. 2 cm kadar alırlarsa yeterli olucak zaten. Hava almasını sağlar saçın.
Evet anlıyorum çok zor durumda kaldıkça düzleştiriciye sarılıyoruz :) ben çareyi fönle düzeltmekle buldum böyle daha as kırılıyor.
Kestirmek dışında başka bir çare yok git gide incelecek diğer türlü ve sağlıklı uzaman malesef. 2 cm kadar alırlarsa yeterli olucak zaten. Hava almasını sağlar saçın.
Evet anlıyorum çok zor durumda kaldıkça düzleştiriciye sarılıyoruz :) ben çareyi fönle düzeltmekle buldum böyle daha as kırılıyor.
Isıya karşı koruyucu kremler, serumlar ,bu tarz şeyler kullanmanızı öneririm.kopmalar içinde koparak dökülmelere karşı saç kremleri var saçınızın ihtiyacına göre mesela,özellikle serumlar saç uçlarındaki kopmalara iyi geliyo benim saçım zamanında oriel den yanmıştı serumlarla düzeltmiştim kopuyordu bunları tavsiye ederim bide maske olarakta hindistan cevizi, badem yağı,argan yağı,zeytin yağı,keratin yağı bu yağlardan bir tanesi ekstra bakım için yararlı olacaktır diye düşünüyorum eyer hiç bişey fayda etmesse en son çare uçlarından kestirmek