- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
3,5 saat mı dert? Mıllet yurt dısına evlenıyor
Buarada sorun calısıyormusun, calısmıyorsan ne sıklıkla aılene gıdıp gelebıleceksın
Arkadaşlarınız niye kocalarının getirmesini bekliyor, kendileri gelemiyor mu?Evet meslegim hemsire. Calisiyorum. Evlenincede calisicagim kismetse. Nisanlim götürücegim diyor ama benim cevremdeki arkadaslarim evlendikten sonra pek gelemedi kocalari getirmedi. Cok korkuyorum böyle seyler yasicagim diye. Gecen gün yengem gelininin yedigi yemegi söylemis anneme. Icime oturdu resmen. Nisanlimin ailesi iyi insanlar ama evlenince nolur bilemedigim icin hepsinden herkezden soguyorum...
3.5 saat çok ta uzak değil dert değil ama onun ailesinin memleketine gidiyor olman dert bence 3. Başka bi şehir olsa sorun değil ama. Şimdiden kolaylıklar diliyorum[/QUOTE
Evet cevremde öyle seyler yasiyorumki . Bunlarin aynisini yasicam diye ödüm patliyor. Oblar orada bir aile ben disaridan birisi olarak ne kadar onlarin icine girebilirim bilmiyorum. Simdilik hersey iyi ama sonradan nolur??? Iki option var ja bu icimdeki his bana olacaklari haberdar ediyor veya bosu bosuna beni sikintiya sokuyor
Yok ben cok lafasina buyuruk dedigim dedik biriyim. Kimseye eyvallahim yoktur ayno sekilde nisanlimada. Ama bu durumu yapmamaya calisdigim icin. Kararlarda veya yapilcak seylerde onada yer vermeye calisiyorum. Ben kimseden yardima ihtiyaci olan birisi degilim. Ehliyetimde varArkadaşlarınız niye kocalarının getirmesini bekliyor, kendileri gelemiyor mu?
Ya da siz niye nişanlınız götürecek diye söz alıyorsunuz evlatlık mı gidiyorsunuz, çalışan insansınız?
Şimdiden böyle ipleri verirseniz istediğniz zaman gelip gidemezsiniz tabi.
Nisanlim götürecek, kocasi getirmedi... düsüncesi yanlis bir kere.
Kendin gerektigi zaman cikip ailenin yanina gidebilecekmisin? Onu yapabileceksen sorun olmaz.
Benim dayim karisini kardesinin baska sehirdeki dügününe göndermedi.
Kafasina esince iki sokak ötesindeki ailesine göndermiyor.
Mesafe mühim degil yani, mühim olan niyet.
Tamam işte mis gibi.Yok ben cok lafasina buyuruk dedigim dedik biriyim. Kimseye eyvallahim yoktur ayno sekilde nisanlimada. Ama bu durumu yapmamaya calisdigim icin. Kararlarda veya yapilcak seylerde onada yer vermeye calisiyorum. Ben kimseden yardima ihtiyaci olan birisi degilim. Ehliyetimde var
Kendi ailemi terk etmek
Günaydinlar bayanlar ? Yakinda benim dügünüm var ve 3 bucuk saatlik bir sehire evlenicem kismetse. Ama nedense uzaga gidince sanki ailemi yüz üstü birakip baskasinin ailesine gidiyormusum gibi hissediyorum. Ben aileme cok bagli birisiyim ve bu duygularla nasin bas edicem bilmiyorum. Dün yengem geldi bas baya evliligi kötülüyor... sinirlerimi bozdu. Ama bu konu cidden kafama takilmaya basladi. Kendi ailemi terk etmek uzaklasmak istemiyorum. Nisanlimin aileside nede olsa onun yaninda. Terk etmis olmuyor. Evlenen bayanlar sizde bu olaylari düsünceleri yasadiniz mi ? Kendimi cidden kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?