Uzaga gelin gitmek

Kocamin ailesinle yasamicam ama onun ailesinin sehrine tasincam. O yüzden sacma sacma fikirlerle ugrasiyorum... ja böyle olursa felan diye

Benden başka "uzaya gelin gitmek" diye okuyan var mı? :)

Konu sahibi bu duygular zamanla geçer. Ben evliliğin ilk yılı anneme 5 dk mesafede oturdum yine de kendimi gurbette hissediyordum

3 saatlik uzaklık uzaklık mı
ben tam 22 saatlik uzaktayım kafam iyi olmazsa
oraya gitmek istesem yolun yarısında kafam düzeliyor
o derece uzak yani gurbete alışılmıyor ben yılda tek bir defa görüyorum
ailemi üstelik hastalar yanlarında kimse yok çok içime batıyor
ama siz şanlısınız 3 saatlik uzaklık her hafta sonu bile gidilir bu kadar düşünmeyin

Oww allah sabir versin size ailenizede sifa

Süper abla digru haklisin ilk evlendigimde zaten calismicam evime alismam lazim. Yan gelip yatcam. Azicik dinlenmis olurum. Bu aradada nisanlimi kendime baglamis olurum
hadi bakalım.
gazan mübarek olsun :)

bir de aileme gidebilir miyim, çarşıya çıkabilir miyim, bugün gezelim mi şeklinde izin alma cümleleri kurma.
bu hafta sonu aileme gitmek istiyorum, müsaitsen senin de gelmeni isterim kocacığım. o gelmese de git.
hayatım çarşıya çıkacağım, bir isteğin varsa alayım.
bu akşam iş çıkışı bir dondurma yiyelim hayatım. vs vs.

kocan müdürün değil, izin alacağın. eşit haklara sahip evli çiftsiniz.

Evlilik öncesi herkesin yaşadığı hisleri yaşıyorsun canm.ben evlenirken aileme üç dakikalık mesafedeydim ama yinede gelin alma aninda,sanki gurbete gidiyorum gibi ağladım.sonucta o evden çıkıyorsun garip bir his yani.ama bu onları terk etmek değil.onlarda senin mutlu ve huzurlu olmanı yuva kurmani isterler.zaten calisacakmissin.merak etme alışırsın Allah mutlu mesut etsin inşallah

Basin sagolsun ablam evet böyle seylere cok üzülüyorum. Böyle olcaksa hic olmasin diyorum
Amin cnm Allah razı olsun ama şunu anladım evlendikten sonra ailenin kıymeti anlasilio hani bı kaç yorum okudum sizde aile olacaksınız onların ailesine tavrını köy vs denilmiş ama heleki ilk zamanlar tavır mavir sokmuo esinde o evden kendini cikartmasi zaman alio senide dahil etmek istio zamanla sinirlarini koruosun ama bu sefer pismanliklar baslio çünkü onlar toplaniolar egleniolar güluolar sen kendini kenar süsü olarak goruosun hı onlar yanassada sen kabullenemiosun sonuçta evlilik zaten alisma süreci bide kendi başına cabalayip duracaksin yabanci insanlarin içinde hı deki abla hicmi alisilmio elbetteki alisilio ama zamanla o sevdigin adama sole bu bakıp kendini sorguluosun aceba değermiydi die ama deymio ne bileyim evlilik elbettiki Allah'ın emri herşeyden önce annelik çok güzel bisi elbette evlen ama fedakarlık yapma gelecekse o senin memleketine gelsin yada sadece ikiniz başka memelekete gidin

Puahhaha, tek benim sandim. Yeni uyandim. Bende 'uzaya gelin gitmek" diye anladim. Dedim " o kdr oldukmu ya??"

3.5 saatlık uzaklık mı

cok kucuk bı sehırde yasıyorsunuz heralde ?
zira aynı memleketın ıcınde bı semtden bı semte gıtmek 2 saat suruyor
allah ıyılıgınızı versin emı :)

gercekten evlenmenız ıcın olgunlasmanızı beklemenızı tavsıye ederım yoksa cok problemler yasarsınız evlılıkte

Ailemden 14 saat uzaklıktayım. eşim ailesiyle de iki sokak :) Eşinle mutlu olursan sorun yok alışıyosun ama ilk evlendiğim zamanlar eşimin ailesi hep gelip gidelim istiyorlardı çok sıkılmıştım hatta bi ara pişman olmuştum neden geldim diye sonra araya mesafe koyunca normale döndüm.İki ayda bir gelip gidiyorum annemi babam görmeye annem geliyo 10 gün kalıyo hasret gideriyoruz

Tesekürler

Mesleğinde varmış ne güzel. Ayrıca muhtaç değilsin kocanın götürmesini beklemeye.Özlediginde gidersin.
Sen simdiden mesafeni koru nişanlının ailesi ile. Her daim senin onlarda olmanı beklemesinler.

E
evet ben ilcede oturdugum icin züm ailem ayni yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…