Uzaga gelin gitmek

sevgi de bir yere kadar. yarın sövüp dövdüğü zaman sığınacak bir ailen olmayacak.
tekrar düşün.
ailen mutlaka yakınında olsun. erkekler ailesi yanında olmayınca sahipsiz sanıp yükleniyorlar..

çok yanlış bir yorum şimdiden konu sahibinin gözünü korkutmaya ne gerek var? her erkek dövüp sövüyor mu bir sürü ailesinden uzak yaşayan kadın var.

çok yanlış bir yorum şimdiden konu sahibinin gözünü korkutmaya ne gerek var? her erkek dövüp sövüyor mu bir sürü ailesinden uzak yaşayan kadın var.

işte niye kadın ailesinden uzak yaşıyor diye sorguluyoruz biz de.. ayrıca kadına şiddetin ne kadar yüksek olduğunu biliyorsun. neden risk alıyor kadınlar?

iyi de erkekler niye ailesinin dibinde oluyor o halde?
bir tek kadına mı yeni aile olunuyor?

iyi de erkekler niye ailesinin dibinde oluyor o halde?
bir tek kadına mı yeni aile olunuyor?
erkeğin ailesinin neden yanında olduğunu bilemem, ben erkeğin bulunduğu şehre evlenip gitmekten sözediyorum. bunun da sebebi ya erkek o şehirde memurdur kadın çalışmıyodur, ya da erkek o şehirde iş kurmuştur kurulu düzeni vardır vs.

işte keşke öyle olsaydı.
ama erkeğin kurulu düzeni oluyor da kadının düzeni olmuyor mu?
kadının düzeni önemsiz de erkeğin önemli mi?

evli kadın ailesine yakın olmayınca sorun yaşar bunu bilir bunu söylerim. erkekler ailesi yanında olmayan kadını sahipsiz görüp saldırgan olurlar.

işte niye kadın ailesinden uzak yaşıyor diye sorguluyoruz biz de.. ayrıca kadına şiddetin ne kadar yüksek olduğunu biliyorsun. neden risk alıyor kadınlar?

ailesiyle aynı şehirde olup şiddet görenler de bir o kadar fazla. yalnız şuna katılıyorum tabiki illa kadın erkeğin yanına gidecek diye bir şey yok. dediğim gibi benim eşim ailemin olduğu yere geldi. bu kurallar yıkılmalı yani ama böyle genellemeler yapıp uzağa gidersen erkek tepene çıkar şiddet görürsün demek pek iyi bir tablo çizmiyor konu sahibine onu demek istedim:)

ben son yazdığınız şeye katılmıyorum. zaten bu zihniyette bir adam isterse kadının ailesi üst katlarında yaşasın yine de yapacağını yapar. tam tersi eşine saygı duyan erkekse kadının ailesi 1000 km uzakta bile olsa yine eşine saygı duyar özen gösterir vs. bu aradaki mesafeyle değil, adamın karakteriyle ilgili.

adamın karakteriyle ilgili olduğu doğru ancak şartlar da karakterli adamı karaktersize çevirebilir. ailen yanındayken sana saygı gösteren adam ailen uzakta olunca değişebilir. erkeklere güven olmaz.

bu dediğinizle o zaman kadınlar hep uzakta olsun ne de olsa yakında olunca da sorun çıkıyor sonucuna varılır.
kadın uzağa gitmeyecek evlenince öyle ya da böyle.
eşinden şiddet görünce 2 adım ötedeki ailene gitmek var bir de kilometrelerce uzaktaki ailene gitmek var.. derdimiz yakında olsun şiddet görmezsin değil.

İmkan varsa en güzeli iki aileden de uzakta yaşamak. Ayrıca 3.5 saat uzak değil. Araba ve otobüsle gayetde her zamn gidileblck biyer. Ben şmdi yurtdşndaym ama dönnce kv tarafina 3.5 kendi aileme 10 saat uzak olcam:) yani yinede sukurluk seninki:) bana bunlar değilde kimlkteki kayıtlı oldğm yer değişnce çok koydu. Hala daha da hazmedemiyorum. Ben halaa babmn kızıym ve o ev benm evim:) ama kendi evmde benm. İki evim var gibi. Ama eşimn ailesinn evi benm evim değil hala belki zamnlar olur. Benm ailem bana hiçbizamn sen geln oldun bizden çıktn moduna girmedler belkide bizler o yüzden kendi ailemzden kopamıyoruz:))

3 buçuk saat uzak değil ki Önemli olan eşinin tutumu ve de seninki tabi. Mesela eşin ailene (yalnız) gitmeyeceksin, orada kalmayacaksın gibi emirler verir sen de uyarsan o zaman sorun olur sadece

Böyle hisler varsa evlenmeyin o zaman. Evlenince ailemi bıraktım ben çok kötü insanım falan filan başlarsınız düşünmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…