sağım solum hep bina, okullar.. toplukonutların içerisinde yapılmış bir site.. yani 15 yıldır toplukonutlar bulunuyor zaten.. tüm marketler var.. ama yine de tam çarşı olmadığı için herhalde böyle diyip sinirimi bozuyorlar...Kimsenin onayına ihtiyacınız yok. İnşaat sektörü sağ olsun beş seneye sağınız solunuz bina olur. Sizin huzurunuz olsun, gerisi boş.
Öneri olarak eve kimseyi çağırmayın. Düzgün insanlar ev hayırlamasına gelir, yorum yapmaz döner. Dışarda buluşun.
günaydınlar... kredi ile biraz şehrin dışında bir ev aldım.. arkadaşlarım ev ziyaretine geldiler, sürekli ay evin uzak, ay burası ayrı bir şehir, ay sen nasıl merkeze iniyorsun falan muhabbetleri yapıyorlar ve aşırı sıkıldım, evimden soğuttular ya.. yolu çeken benim size ne oluyor.. çok birbirimize ev ziyaretleri yapmıyoruz yani, iş yerinde görüştüğümüz için onlarlık bir durum yok ama bu muhabbet beni aşırı gerdi ve patladım birisine.. sizce bu söylemler doğru mu.. ben mi fazla tepki veriyorum..Bu arada böyle çok uzak değil evim, hastanenin yanı sürekli otobüs güzergahlarının olduğu bir nokta..
günaydınlar... kredi ile biraz şehrin dışında bir ev aldım.. arkadaşlarım ev ziyaretine geldiler, sürekli ay evin uzak, ay burası ayrı bir şehir, ay sen nasıl merkeze iniyorsun falan muhabbetleri yapıyorlar ve aşırı sıkıldım, evimden soğuttular ya.. yolu çeken benim size ne oluyor.. çok birbirimize ev ziyaretleri yapmıyoruz yani, iş yerinde görüştüğümüz için onlarlık bir durum yok ama bu muhabbet beni aşırı gerdi ve patladım birisine.. sizce bu söylemler doğru mu.. ben mi fazla tepki veriyorum..Bu arada böyle çok uzak değil evim, hastanenin yanı sürekli otobüs güzergahlarının olduğu bir nokta..
hayır onlarda yeni ev aldı.. onlarda şehrin diğer ucunda aldı ama onlardın ki şehirler arası yol üstü olduğu için daha yakın iş yerinize..Arkadaşların kirada mı oturuyorlar acaba diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?