Uzak duran elti

amaaan taktığınız meseleye bakın. elti bu sonuçta candan kandan değil kim seviyordur ki eltisini. uzak duruyor bana demişsiniz aman aman bin kat daha uzak dursun. cidden yakın olmak için çabalamayın bence. nasıl davranıyorsa öyle karşılık verin. yakın olmaktansa uzak olmak daha sağlıklı bence.
Evet aynen öyle bundan sonra ben de uzak kalmayı tercih edeceğim aynen kendisi gibi

Evet aynen öyle bundan sonra ben de uzak kalmayı tercih edeceğim aynen kendisi gibi
bebek konusunda bir şey diyemem üzüldüm o da üzülebilir hassas olabilir bu konuda haklıdır inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ama size uzak durması için başka bir sebebi yoksa boşverin siz de samimi olmak için uğraşmayın ki davet ettiğiniz halde gelmemiş kendisi bilir

Türk kadınları üzerinize alınmayın ama evlenince genelde hep eşten, çocuk sonrasında sürekli çocukta bahsedebiliyorlar. İşi varsa vs neyse ama genelde böyle oluyor. Ortamda bebek varsa bir de tüm dikkat onun üzerinde oluyor ve sürekli çocukla ilgilenilmesi bekleniyor. Kadının hamilelikle alakalı sıkıntısı varsa bundan kaçması çok normal, bence hiç uzatmayın.

Back
X