Uzak İlişki

Bir sene boyunca sabahtan aksama kadar beraber vakit gecirdik. Daha sonra universite dolayısıyla farkli sehirlere yerleştik. Ilk zamanlar kabus gibiydi. Cunku ben yanimda olmasina, derdimizi sıkıntımızı yüzyüze konusmaya alismistim. Tabi o da o şekilde. Çok zorlandım cok tartışmalaramiz oldu. ilişki yıpranmadi desem yalan olur. Ama iki gün once gorusruk en son. Otogarin birinde bir saatlik bir gorusmeydi ama gözüm gönlüm açıldı, icim ferahladi onu görünce. Senelerimiz uzak gecti ama bendeki sevgisi hic azalmadı. O heyecanim hic bitmedi.
Tabi su var ki herkesin iliskisi, beklentileri ve sabri farkli. Beklentilerinizi gozden gecirin. Ben bu adami uzaktanda severim ve tabiki guvenirim derseniz bence olmayacak birşey degil.

Ayda bir çok az, en azından 2 haftada bir görüşün bence. Senin gitme şansın yok mu? Sen de git arada. Hem böyle olunca ayda 1 kere otele gidiyorsunuz ilişki sadece cinsellik üzerine kurulu gibi oluyor yaptıgınız başka bir aktivite yok, sen de gitmeye çalış. İlişkinin sağlığı açısından farklı aktiviteler yapın sen de git orda gezin mesela.

ben eşimle 10 ay boyunca başka ülkelerdeydik sevgiliyken, bırak şehir dışını.. sevgi buyukse soğuma gibi bişey olmuyo..
ve sizde ki gibi her ay görüşme imkanımız yoktu.. yani aşk herşeye kadir diyorumm
Çok güzel yazmişsınız, elinize sağlık.Burda otelden tutunda ayrı kalana laf sokmaya çalışan ne kadar meraklı insan var.

Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
zor oluyo ülke farkı bile oldu bizde bir ara 1 yıl kadarr :/

İnsanların kişiliklerini bilmeden arada gelir gönlünü eğlendirir yorumunu nasıl yapabiliyorsunuz :KK53:

04.11.2005ten beri uzaktan sürdü. Hala sürüyor. Yürümez, olmaz diyenlere bi cevap olsun. Zor mu oluyor? Zor ama imkansız değil. Üstelik ayda bir bile görüşme olmadan
Bence karşılıklı özveriyle kesinlikle yürür. Zor mu oluyor diye sormak saçma zaten, eminim zordur. Ama oluyor mu diye sorabilirim. Zira o olan şey bence ilişki değil. Kendim de yaşadım öylesini. Şimdi ise istediğim zaman gördüğüm, spontane planlar yapabildiğim, ihtiyacım olduğunda yanımda bulabildiğim biriyle birlikteyim. Bu ilişkiyse o yaşadığım neymiş diyorum.

Back
X