Uzak mesafe ilişkisi ayrılık

En iyisini yapmışsın ama biraz üstelese sen yine barışırsın ama oda aynı devam eder. Bittiyse tamamen bitir yani, boşluğa gelince de 2 günde bir mesaj atan adamın boslugumu? O adamla evlenmemen hayrına zaten

Bazen şey derdi saçımı kestirmeye dahi vaktim olmuyor diye bazen gerçekten çok yoğun ve yorgun oluyordu bir bakıyordum görüntülüde 2 dakikada uyudu 😄

İstanbulda merkezi konumda oturuyorum.taksim besdk,şişli ondk,beşiktaş nişamtaşı 20dk.
Yani özetle ülkede bi miting falan olsa doğrudan beni etkiliyor polisler hep burada diziliyolar çünkü.
O zamanlarda bile 1 Mayısı,hrant dinkin yıl dönümüsü bilmem nesi hiç bitmez çok olaylı bi semtteyim.
Ama harıl gürül telefonuna bakamıcak bir polis hiç görmedim aksine hepsi çayını kahvesini çekip takılıyor. Normal zamanda zaten rahatlar.
Asla yogun olduguna inanmıyorum adam sadece keyfine düşkün. Emin ol sizi aldatmıştırda zaten.

İki gün mesaj atmamak ne demek. İyi ki bitmiş önüne bak. Sevgisi bitmiş ne demek iki gün yazmamak boşver

Size önceki konunuzda da dedik. Siz ısrarla aklamaya çalıştınız. Şuan da evlilik için blöf yaptınız bence. Ama sanırım elinizde patlayacak blöfünüz. Bu arada konuşurken uyuması yorgunluktan değil de bir kadınla ilişkiden olabilir.

En iyisini yapmışsın ama biraz üstelese sen yine barışırsın ama oda aynı devam eder. Bittiyse tamamen bitir yani, boşluğa gelince de 2 günde bir mesaj atan adamın boslugumu? O adamla evlenmemen hayrına
Ustelemez barışma gibi bir şeyi sanmıyorum ama rahat ve keyfine düşkün biri.

Size önceki konunuzda da dedik. Siz ısrarla aklamaya çalıştınız. Şuan da evlilik için blöf yaptınız bence. Ama sanırım elinizde patlayacak blöfünüz. Bu arada konuşurken uyuması yorgunluktan değil de bir kadınla ilişkiden olabilir.
Blöf yapmadım evlilik konusu dahi açmadım ben adama açıkça evlilik ya da evlenelim de demedim o desin diye hayır eve yeni gidip uyumasından yani bunu anlayabiliyorum kendimde gittiğimde yanına yorgunluktan uzanıp uyuya kaldığı oluyordu

Yan yana iken iyiyiz, uzaklaşınca iletişim problemi oluyor diyerek anlaşamama durumumuzu mesafeye bağlıyorsunuz ama hiç öyle değil. Biz de uzak mesafedeydik eşimle, yüzyüze iken iletişim nasılsa uzaktayken de aynıydı, iyiydi.
Siz anlaşamıyorsunuz, gayet açık.
Ayrıca, bana siz biraz blöf yapmışsınız gibi geldi. Yalandan iki üç güzel cümle söylese barışırsınız da.

Yan yana iken iyiyiz, uzaklaşınca iletişim problemi oluyor diyerek anlaşamama durumumuzu mesafeye bağlıyorsunuz ama hiç öyle değil. Biz de uzak mesafedeydik eşimle, yüzyüze iken iletişim nasılsa uzaktayken de aynıydı, iyiydi.
Siz anlaşamıyorsunuz, gayet açık.
Ayrıca, bana siz biraz blöf yapmışsınız gibi geldi. Yalandan iki üç güzel cümle söylese barışırsınız da.
Adam blöfü kaldıracak biri değil böyle bir şey yapmadım. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sevgilimin yorgun ve yoğun olduğu dönemlerde iletişiminde böyle azalmalar olmaya başladı. Ailesi bile geldiğinde yanlarına gidip göremedi yoğun olduğu için. Bunu onu haklı çıkarmak için söylemiyorum ama o farklı düşünüyor biraz ona göre konuşmadığımız an onun beni sevmediği anlamına gelmiyormuş ben zaten biliyormuşum o böyle düşünüyor bence manüpüle ediyor.

Adam blöfü kaldıracak biri değil böyle bir şey yapmadım. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sevgilimin yorgun ve yoğun olduğu dönemlerde iletişiminde böyle azalmalar olmaya başladı. Ailesi bile geldiğinde yanlarına gidip göremedi yoğun olduğu için. Bunu onu haklı çıkarmak için söylemiyorum ama o farklı düşünüyor biraz ona göre konuşmadığımız an onun beni sevmediği anlamına gelmiyormuş ben zaten biliyormuşum o böyle düşünüyor bence manüpüle ediyor.
Manipüle etmek başlı başına bir problem zaten.

Back
X