Uzak mesafe ilişkisi sormak istediklerim ?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar yeni sevgili olduk. Londrada yaşıyor. 3 yaş büyük benden. Bir kez nişan atmış. Onu da tamamen esprisine sorulan bir soru ile öğrendim detayını soramadım. Sormak istiyorum ama abes olur mu nasıl sormalı sizce? İnsan merak ediyor sorunlu bir şeyi mi var diye:) bir de uzak mesafeden tanımakta zor hiç ilerlemeden bitirsem mi kafam karışık.

Siz nerede yaşıyorsunuz ? Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ; elini tuttunuz mu ?

nisanı neden attığını öğrenmeniz önemli ama gerceği söyleyecek mi bilemezsiniz zaten mesafe var, görüsmedikce de anlayamazsınız güvenilir biri olup olmadığını.
Evet görüşsekte 3 gün 5 gün yanındakini tanıyamıyosun. Saatlerdir cevap yazmadı mesela napıyor bilmiyorum. Yapamiycam sanirim ya.

Evet görüşsekte 3 gün 5 gün yanındakini tanıyamıyosun. Saatlerdir cevap yazmadı mesela napıyor bilmiyorum. Yapamiycam sanirim ya.
Ayrıl gitsin yaaaa uzak mesafeden bir halt olmaz
Ben de nedense nerede uzakta adam var onlara meylediyorum, kırık turkce beni tahrik ediyor sonra hayatım bilet kovalamakla geçiyor
Şimdiden aklında soru işaretleri varsa bu kadar, cooook derin bir aşkın yoksa, adamın her fırsatta bilet alıp gelecek kadar aşkı ve maddi durumu yoksa Birak gitsin.
Daha iyilerini bulursun

Uzak mesafe ilişkisinden sonra evlenen biri olarak siz yine de uzak mesafe ilişkisi yaşamayın derim ki farklı bir ülke çok zor. Mesafe ilişkilerinde güven temeli oturması lazım bu da bir süre aynı yerde olmaya bakıyor. Sevgili olup araya mesafenin girmesi ilişkiyi yoruyor.

Sorsanızda zaten suç karşı tarafın olacaktır. Siz ancak onu tanıyarak anlarsınız. Yani zamana bırakın bence :)

aşko ben sevgilimle 5 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, 1 ay sonra bende temelli yanına gideceğim öğrenci olarak, o da öğrenci olarak orada benden önce vizesi çıktı. gitmeden önce 1 senelik dolu dolu ilişkimiz vardı her gün beraberdik, aynı iş yerinde çalışıyorduk.

bu 5 ay çok zor geçti ama, uzaktan ilişki yürütmek çok çok çok zor. eğer sevgili değilseniz henüz başlamamanı tavsiye ederim. he yolun sonunda kavuşucaz 1 ay sonra ama bilerek başta böyle bir ilişkiye asla başlamazdım biz beraber yurt dışı kararı verdik diye bu süreci çektim.

özetle; uzak mesafe ilişkisi tavsiye etmiyorum

Uzak mesafe ilişkisi zor ne kadar tanıyabiliir ne kadar vakit geçirebilirsin. Yeri geliyor aynı şehirde oturup görüşemeyenler oluyor. Birde adam ne yapıyor ne ediyor bilemezsin orda allaha emanet bir ilişki. Şahsen ben asla yapamazdım canım istediği zaman kalkıp gidebilmem lazım. Ama seviyorsanız size bu ilişkide başarılar...

Uzak mesafe ilişkisi yaşamayın demeye geldim. Asla zamanında yanınızda olmayacak biriyle ne ilişkisi ya? Hadi başta normal olur da sonradan mecburiyetler sebebiyle süresi belli olacak şekilde ya da sizi de yanına alabilecek şekilde olur, anlarım bunu. Ama baştan uzak mesafe ilişkisi mantıksız bence. İnsan sevgilisi ile görüşmek ister, özledim beş dakika da olsa göreyim der. Bunlar olmayacaksa yeni ilişkinin heyecanı nerede?

Belki bastan yan yana olsaydiniz sonra uzak mesafe iliskisi olsa olurdu ama en bastan cok zor. Dogru durust taniyamazsiniz hic bir zaman. Yol yakinken bence donun bu sevdadan.

Pardon da geçmişini niye kurcalıyorsunuz?
Anlatmak istese anlatırdı.
Gereksiz muhsbbetler.
Uzak mesafe ilişkisi içinde neden olmasın ki yani iki insan birbirini seviyorsa .
Zaten belli bir süre sonra uzak mesafe olmayacaktır sevgi varsa gerçekten

Haklisiniz merak işte.

Eğer siz Türkiye'deyseniz baya bir uzak mesafe ilişkisi olmuş sizin ki. Ben yapamazdım sanırım ama yapanlarda var.

Uzak mesafe ilişkileri bir yerden sonra patlıyor malesef. Yakınında olup elini tutup, sarılamadığım ilişkiden ne hayır gelir

10 sene uzak mesafe ilişkisi yürütmüş şimdide iki farklı ülkeden kısa bir süreligine yürütmeye çalışan bir eş olarak diyorum ki bence yapmayın. Bu tarz şeyler çocukken idare ediliyordu zaten çıkamıyoduk aile vardı vs. Ama Evlilik süreci yürüteceginiz biriyle bu yola girmek çok zor. Yanyana geldiğinizde bunu size söylememiş olması da tuhaf. Benim düşüncem de Evlilik nişanlılık aynı şekilde ciddi bir birliktelik bunu soyleyebilirdi. Eşimden 2 aydır uzaktayım gerçekten 10 sene bu kadar zorlanmadım. İnsan yaşı maddi gücü olduğunda da yanında olsun istiyor.

Zaten bu kadar uzaktan ilerlemesi mümkün değil..ne bileyim iki taraf da olgun yaştadır, hayattan beklentileri nettir,teknoloji imkanlarıyla bolca konuşursunuz, yuzyuze görüşmek için adam bir kez geldiğinde de evlilik üzerine konuşulur,anlaşıp karar verirseniz ya o turkiyeye yerleşir, ya siz nikâhlayıp Londraya gidersiniz..Bu ekonomik krizde zaten kim Londradan gelip buraya yerleşmek ister ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…