Arkadaşlar yeni sevgili olduk. Londrada yaşıyor. 3 yaş büyük benden. Bir kez nişan atmış. Onu da tamamen esprisine sorulan bir soru ile öğrendim detayını soramadım. Sormak istiyorum ama abes olur mu nasıl sormalı sizce? İnsan merak ediyor sorunlu bir şeyi mi var diye:) bir de uzak mesafeden tanımakta zor hiç ilerlemeden bitirsem mi kafam karışık.
Evet evet görüştük tabiki evet tuttumSiz nerede yaşıyorsunuz ? Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ; elini tuttunuz mu ?
Söylemez ama o söyleyemeşinden de anlaşılır sanki biraz da olsaSiz nerede yaşıyorsunuz ? Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ; elini tuttunuz mu ?
Evet görüşsekte 3 gün 5 gün yanındakini tanıyamıyosun. Saatlerdir cevap yazmadı mesela napıyor bilmiyorum. Yapamiycam sanirim ya.nisanı neden attığını öğrenmeniz önemli ama gerceği söyleyecek mi bilemezsinizzaten mesafe var, görüsmedikce de anlayamazsınız güvenilir biri olup olmadığını.
Ayrıl gitsin yaaaa uzak mesafeden bir halt olmazEvet görüşsekte 3 gün 5 gün yanındakini tanıyamıyosun. Saatlerdir cevap yazmadı mesela napıyor bilmiyorum. Yapamiycam sanirim ya.
Sorsanızda zaten suç karşı tarafın olacaktır. Siz ancak onu tanıyarak anlarsınız. Yani zamana bırakın bence :)Arkadaşlar yeni sevgili olduk. Londrada yaşıyor. 3 yaş büyük benden. Bir kez nişan atmış. Onu da tamamen esprisine sorulan bir soru ile öğrendim detayını soramadım. Sormak istiyorum ama abes olur mu nasıl sormalı sizce? İnsan merak ediyor sorunlu bir şeyi mi var diye:) bir de uzak mesafeden tanımakta zor hiç ilerlemeden bitirsem mi kafam karışık.
Haklisiniz merak işte.Pardon da geçmişini niye kurcalıyorsunuz?
Anlatmak istese anlatırdı.
Gereksiz muhsbbetler.
Uzak mesafe ilişkisi içinde neden olmasın ki yani iki insan birbirini seviyorsa .
Zaten belli bir süre sonra uzak mesafe olmayacaktır sevgi varsa gerçekten
Zaten bu kadar uzaktan ilerlemesi mümkün değil..ne bileyim iki taraf da olgun yaştadır, hayattan beklentileri nettir,teknoloji imkanlarıyla bolca konuşursunuz, yuzyuze görüşmek için adam bir kez geldiğinde de evlilik üzerine konuşulur,anlaşıp karar verirseniz ya o turkiyeye yerleşir, ya siz nikâhlayıp Londraya gidersiniz..Bu ekonomik krizde zaten kim Londradan gelip buraya yerleşmek ister ki ?Arkadaşlar yeni sevgili olduk. Londrada yaşıyor. 3 yaş büyük benden. Bir kez nişan atmış. Onu da tamamen esprisine sorulan bir soru ile öğrendim detayını soramadım. Sormak istiyorum ama abes olur mu nasıl sormalı sizce? İnsan merak ediyor sorunlu bir şeyi mi var diye:) bir de uzak mesafeden tanımakta zor hiç ilerlemeden bitirsem mi kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?