• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe iliskisi ve Terkedilme Yardim

brave01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
54
27
88
43
kizlar selam.. 13 ekimden beri icime kor oturdu bitmiyor.. eski Erkek arkadasim baska ulkede yasiyor yazin yanina gittim iki ay beraber gecirdik ruya gibiydi! oda benim yanima gelecekti surekli beni sevdigini soyluyordu ama son iki haftadir sogudunu hissetmeye basladim mesaj verme araliklari arama sikligi azaldi bende ne oldugunu sormak icin goruntulu aradim kafam karisik boyle zor oluyor dedi senin de zamanin harcamayayim deyip gitti bir de agladi ..aglamasi gereken bende evlilik hayali bile yaparken tum hayellerim yikildi istese onun yanina bile tasinacaktim :( kizlar bir akil verin canim cok aciyor isimde performasim dustu surekli anilari hatirliyorum agliyorum yikilan hayellerimi dusunuyorum.. var mi boyle donemlerden gecen ? 10 gundur nasilsin bile diye sormadi bile yani ben ona biyse yapmadim ilgi alaka sevgi gostermekten baska .. cok seviyordum oda beni seviyordu ( doruysa artik ona da inanamiyorum ) offf cok kotuyum

Eski konulariniza baktim da Bu konuda senden daha tecrubeli baskasi yoktur sanırım butun konulariniz bu sekilde asik oluyorsunuz ayriliyorsunuz ask acısı çekiyorsunuz ve bu tekrar edip duruyor
aynen oyle surekli olmayacak adamlari cekiyorum ama hepsi oyle iyi geliyorki bana sonra ne oluyorsa hersey b*ka sariyor :(

aynen oyle surekli olmayacak adamlari cekiyorum ama hepsi oyle iyi geliyorki bana sonra ne oluyorsa hersey b*ka sariyor :KK43:

Allah kolaylik versin umarim dogru insani bulur mutlu olursun

Mutluluğu ve huzuru bir erkekte aramaktan vazgeçtiğiniz an mutlu olursunuz. Uzak mesafe ilişkisi herkese göre değil. Bu kadar ayrılmaktan korkmayın ve sizde yolunuza bakın diyeceğimde, yolunuz yol değil maalesef.
Ben Anadolu yakasındayım , eski sevgilimde Avrupa yakasındaydı :D biz bu mesafeden bile ilişki yürütemedik :D

Ben 4 yıl uzaktan ilişki yürüten biri olarak (4-5 saat mesafe) diyorum ki erkek seviyorsa mesafeden sorun yaratmak yerine görüşmek için imkan yaratır. Yurt dışı bile olsa görüntülü görüşerek bile ilişkiyi sürdürür.

ayrılık acısını sımdı yasayın sonra unutuluyor buda gecer ...
gıtmek ısteyene kal dıyemezsınız zaten gıtmek ısteyen gıtsın zorla guzellık olmaz hakkınızda hayırlısı

Adamın kıtalar arası balistik füze dalgası yok ki nasıl mesafe iliskisi yürütsün bulmustur elinin altında.

Son düzenleme:
Başkasını bulmuştur tahminimce neden diye sorarsan.. Belliki erkek arkadasın yurt dışında ve orada sevgilisiyle Beraber olmak istiyor sizde buradasınız işine gelmedi.

Mutluluğu ve huzuru bir erkekte aramaktan vazgeçtiğiniz an mutlu olursunuz. Uzak mesafe ilişkisi herkese göre değil. Bu kadar ayrılmaktan korkmayın ve sizde yolunuza bakın diyeceğimde, yolunuz yol değil maalesef.
Ben Anadolu yakasındayım , eski sevgilimde Avrupa yakasındaydı :KK70: biz bu mesafeden bile ilişki yürüt

Ben 4 yıl uzaktan ilişki yürüten biri olarak (4-5 saat mesafe) diyorum ki erkek seviyorsa mesafeden sorun yaratmak yerine görüşmek için imkan yaratır. Yurt dışı bile olsa görüntülü görüşerek bile ilişkiyi sürdürür.
sonra ne oldu ? bulusabildiniz mi? umarim mutlusunuzdur

Başkasını bulmuştur tahminimce neden diye sorarsan.. Belliki erkek arkadasın yurt dışında ve orada sevgilisiyle Beraber olmak istiyor sizde buradasınız işine gelmedi.
birden sogumasinin sebebini bende ona bagliyorum .. baskasini bulmus olam ihtimali malesef yuksek :( hayirli Allah yardimcin olsun

ayrılık acısını sımdı yasayın sonra unutuluyor buda gecer ...
gıtmek ısteyene kal dıyemezsınız zaten gıtmek ısteyen gıtsın zorla guzellık olmaz hakkınızda hayırlısı
aynen gitmek isteyene bisey denmez diyemedim zaten.. soka girdim iyi ozaman dedim mutlu ol ! boyle bitti ..

kizlar selam.. 13 ekimden beri icime kor oturdu bitmiyor.. eski Erkek arkadasim baska ulkede yasiyor yazin yanina gittim iki ay beraber gecirdik ruya gibiydi! oda benim yanima gelecekti surekli beni sevdigini soyluyordu ama son iki haftadir sogudunu hissetmeye basladim mesaj verme araliklari arama sikligi azaldi bende ne oldugunu sormak icin goruntulu aradim kafam karisik boyle zor oluyor dedi senin de zamanin harcamayayim deyip gitti bir de agladi ..aglamasi gereken bende evlilik hayali bile yaparken tum hayellerim yikildi istese onun yanina bile tasinacaktim :KK43: kizlar bir akil verin canim cok aciyor isimde performasim dustu surekli anilari hatirliyorum agliyorum yikilan hayellerimi dusunuyorum.. var mi boyle donemlerden gecen ? 10 gundur nasilsin bile diye sormadi bile yani ben ona biyse yapmadim ilgi alaka sevgi gostermekten baska .. cok seviyordum oda beni seviyordu ( doruysa artik ona da inanamiyorum ) offf cok kotuyum

olmamış ayrılmışsınız.. bu kadar ajitasyona gerek yok artık..

Ayrılık acısını hafifletme yollarını izleyin.
Geçmiş olsun, üzüntünüzü yaşayın ve önünüze bakın. Üzülmeniz normal, 1 ay sonraya kadar hafifler, rahatlarsiniz

Back
X