• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe iliskisi ve Terkedilme Yardim

Farklı ülkeler olsa da aranızdaki sevgi bağı bunu kapatabilirdi ha uzak mesafe her kişinin de harcı değil o ayrı. Belki o sevgi bağı tam anlamı ile oluşmayınca karşı tarafa uzaklık vs tüm faktörler zor geldi devam etmek istemedi .sizde üzüntünüzü çok abartmadan yaşayıp önünüze bakın

Ayrılık acısını hafifletme yollarını izleyin.
Geçmiş olsun, üzüntünüzü yaşayın ve önünüze bakın. Üzülmeniz normal, 1 ay sonraya kadar hafifler, rahatlarsiniz
insallah cok tesekurler iyi niyetiniz icin.. evet baglar cok iyi kurulmamis malesef ben oyle zannetmiyordum ama olmamis :(

sonra ne oldu ? bulusabildiniz mi? umarim mutlusunuzdur
üniversitede aynı sınıftaydık 7 ay yan yanaydık o zaman. Sonra mesafe girdi, ikimizi de 2 saat uzaklıkta olan bir şehirde buluşuyoruz genellikle ortak nokta olarak. Bakalım mutluluk var mı sonunda ama tanışmalar falan oldu. Seneye evlilik diye düşünüyoruz şuan.

üniversitede aynı sınıftaydık 7 ay yan yanaydık o zaman. Sonra mesafe girdi, ikimizi de 2 saat uzaklıkta olan bir şehirde buluşuyoruz genellikle ortak nokta olarak. Bakalım mutluluk var mı sonunda ama tanışmalar falan oldu. Seneye evlilik diye düşünüyoruz şuan.
Allah mutlu etsin ..hayirlisi olsun !

kizlar selam.. 13 ekimden beri icime kor oturdu bitmiyor.. eski Erkek arkadasim baska ulkede yasiyor yazin yanina gittim iki ay beraber gecirdik ruya gibiydi! oda benim yanima gelecekti surekli beni sevdigini soyluyordu ama son iki haftadir sogudunu hissetmeye basladim mesaj verme araliklari arama sikligi azaldi bende ne oldugunu sormak icin goruntulu aradim kafam karisik boyle zor oluyor dedi senin de zamanin harcamayayim deyip gitti bir de agladi ..aglamasi gereken bende evlilik hayali bile yaparken tum hayellerim yikildi istese onun yanina bile tasinacaktim :KK43: kizlar bir akil verin canim cok aciyor isimde performasim dustu surekli anilari hatirliyorum agliyorum yikilan hayellerimi dusunuyorum.. var mi boyle donemlerden gecen ? 10 gundur nasilsin bile diye sormadi bile yani ben ona biyse yapmadim ilgi alaka sevgi gostermekten baska .. cok seviyordum oda beni seviyordu ( doruysa artik ona da inanamiyorum ) offf cok kotuyum
Yahu sevse niye bıraksın.

Sürekli evlilik hayalleri kurarken terk edilme durumundasınız. Eğer yazdıklarınız gerçekse bence siz ilişki yaşamayı bilmiyor, karşınızdaki kişiyi sık boğaz edip cicim dönemini kısa sürede tüketiyorsunuz.

Back
X