Hayır hiç görüşmedik artık bu durumdan bunaldım 1 yıl daha katlanılabilir mi bilmiyorumUzaktan ilişki derken arada görüşüyorsunuz degil mi?
19 bende bu şekilde düşünüyorum ama bazen aklım karışıyo. Tavsiyeniz için teşekkür ederimHic görüşmediğiniz biriyle nasıl iliskideyim diyebiliyorsunuz ki.. Kac yaşındasınız?
Uzak ilişki olur da hic güvenmediğin biriyle olmaz. Hic görüşmedigin biriyle de hic olmaz. Daha fazla vakit kaybetmeden ayrılın yolunuza bakın.
Vallahi billahi beynim sulandi , sen şimdi kaç yıl beraberdin? kaç ay ayrı kaldın ? kaç hafta çıktın ???Konuya nerden nasıl başlasam bilmiyorum kafam çok karışık 1 yıldır uzakta olan birisiyle ilişki yaşıyorum aslında ilişki de denemez 2 aydır ayrıyız bu 2 ay içerisin de 1 hafta çıktık ayrılmak zorunda kaldım saçma bi trip yüzünden işin gerçeği eskisi kadar tahammül edemediğimi farkettim. Fakat hala beni sevdiğini unutamadığını söylüyo önceden kendimden çok ona güvenirdim ama artık güvenemiyorum ikimiz de çok hata yaptık. Bana onu bırakmazsam bi ömür boyu yanımda olucagını söyledi sevgisinden de emin olamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum eğer devam edersem 1 yıl daha göremicem bunu da biliyorum işin içinden çıkamıyorum uzakta olmasına rağmen ilk kez ailem biriyle çıktığımı öğrendi bu benim için büyük bi olay bu yüzden harcamak istemiyorum bu ilişkiyi sizce 1 yıl daha uzaktan olur mu güvenmediğiniz birisiyle veya bunu başarabilmiş ablalarım var mı
Ne güzel anlatmışsınız öyle sanırım benimde inancım yok daha gencim 1 yıl da az bi süre değil umarım hayırlısı neyse o olurHiç bir şekilde evlenebileceğimize inanmıyordum ama eşim çok direndi. Aramızda kmlerce yol vardı (otobüsle 23 saat)yüz yüze iki kere görüştük. Sık sık telefonla konuşurduk görüntülü ve sesli.Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Halada öyle çok şükür.
Uzak diye ben her seferinde evlenmemiz imkansız diyordum ama hiç vazgeçmedi eşimde. Ve 4 yıl olmak üzere evleneli şimdi hasretle beklediğimiz minnoşumuz yolda. Onun yolunu gözlüyoruz..
Sizde düşünün sevgisine inanıyorsanız mesafeler sorun olmaz.
Gözden uzaktaydı eşim ama gönlümde mekan sahibiydi..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Anlatamadım sanırımVallahi billahi beynim sulandi , sen şimdi kaç yıl beraberdin? kaç ay ayrı kaldın ? kaç hafta çıktın ???
Bu yüzden emin olamıyorum en güzel yaşlar çünkü bana göre 1 yıl daha hiç görmeden katlanamam sanırım19 yaşında gereksiz macera arıyorsun. hayatını yaşayacağın yerde...
Çok imrendim size ❤ sanırım bizden olmazBen eşimle, hiç görüşmeden 4 yıl + 3 yıl görüşerek çıktık o da çok kısıtlıydı üç ayda bir göreşebiliyorduk ama aramızdaki güven ve sevgi sonsuzdu 3 yıllık da evliyiz ve 1 yıldır da askerde şuan. Biz yürütebildik ve yürütüyoruz da ama güven yoksa yürüyceğini hiç sanmıyorum
Bu yüzden emin olamıyorum en güzel yaşlar çünkü bana göre 1 yıl daha hiç görmeden katlanamam sanırım
Biz 2012 de konuşmaya başladık. Çok erkendi benim için ama memnunum yani.Ne güzel anlatmışsınız öyle sanırım benimde inancım yok daha gencim 1 yıl da az bi süre değil umarım hayırlısı neyse o olur
Ay yok kuzum yaaa valla olmaz dokunmadan görmeden bişi paylaşmadan nasil iliski yasanirki? Neresi ilişki bunun? ? Düşünsene ihtiyac duyucaksin yanında olmasını isticeksin ama adam yok uzakta ee zaten adamla daha öncede gelmemissin yüzyüze. . Boşver bak zaten daha 19 yaşındasin gereksiz heyecan aramissin bence .Anlatamadım sanırım
1 yıl çıktık bu 1 yılın sonunda ayrıldık 2 aydır ayrıyız
Bi oyundan tanıştık hiç görüşmedik okul ailevi sorunlar derken kaynadı bu yıl da üni sınavı var yine belkide imkan olmicak benimle yaşıtnerden buldun?
kaç kere görüştün?
1 yıl niye görüşemiyorsunuz?
o kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?