Güvenim hiç kalmadı güven olmadan zaten olmicağını biliyorum böyle evlilik hikayeleri duydukça acaba olur mu diye de düşünmeden edemiyorumBu hayatta hiç birşry imkansız değil. Ben de uzak mesafeli ilişki yaşadım. Ben avrupa da sevgilim de Türkiyedeydi. Şimdi 4 aydır evliyim. Eşimin işi çok yoğun olmasına rağmen dayanabildik. Her gün görüntülü konuşurduk. Birbirimizi gün içinde bir kaç kere arardık. Yani bazı sorunlar yaşadık. Yeri geldi ayrılma noktasına geldik. 4 yıl çıktık ve o 4 yıl içerisinde 7-8 kere görüşmüşüzdür. Genel de Türkiye ye yazın veya kışın gittiğimde görüştük. O gelemiyordu benim tarafa doğru. Biraz sancılı bir süreçti ama değdi. Eğer güven varsa uzaktan ilişki yürütmek o kadar da zor değil. Sabır ve güven, bunların ikisi çok önemli. Eğer bunların ikisi sizi mutlu bir yol çizdirecekse pes etme derim.
Güvenim hiç kalmadı güven olmadan zaten olmicağını biliyorum böyle evlilik hikayeleri duydukça acaba olur mu diye de düşünmeden edemiyorum
Dikkat çeken biri boy pos bu yüzden kendimi biraz ona karşı eksik hissediyorum her an sanki biriyle olabilirmiş gibi birde bi kaç kez kızlarla konuşmasını yakaladım konuşmaların içeriği nasıldı bilmiyorum uzun bi süre bidaha görmedim biriyle konuştuğunuOlur mu olmaz mı sonuçta sizim elinizde. Çok çabalayıp isterseniz Allah zaten karşılığını verir. Oturup beklemek olmaz anca çaba gösterirsem olur. Güven yok diyorsun, güven ilişkinin temel taşlarından biridir. O eksik olduğunda sadece sevdiğin için ilişkiyi yürütemezsin.
Uzak mesafeli ilişkilerde güven şart.
Peki neden güvenmiyorsunuz? Sizin güveninizi sarsacak kadar ne yaptı?
Bi oyundan tanıştık hiç görüşmedik okul ailevi sorunlar derken kaynadı bu yıl da üni sınavı var yine belkide imkan olmicak benimle yaşıt
ne kadar mantıksız olduğunun farkında mısın? hiç görüşmediğin biri ile ne ilişkisi allah aşkınsBi oyundan tanıştık hiç görüşmedik okul ailevi sorunlar derken kaynadı bu yıl da üni sınavı var yine belkide imkan olmicak benimle yaşıt
Yeni yeni aydınlanma yaşıyorum galibane kadar mantıksız olduğunun farkında mısın? hiç görüşmediğin biri ile ne ilişkisi allah aşkıns
Aslında sıkıldım bu durumdan zaten kararımı verdim tamamen hayatımdan çıkarıcamSen bence kendi sevginden de emin değilsin eğer çok isteseydin seni vazgeçirmeye çalışsalar bile hayır ben bu ilişkiden eminim istiyorum derdin.Uzak ilişkiyi çoğumuz yaşadık zordur kabul ama kişiye de bağlıdır yani heran her dakika takip edemezsin ne yapıyor onu bilemiyosun sen bu kişiyede güvenemiyorum diyorsun başlasanız bile bitmeye mahkum
Dikkat çeken biri boy pos bu yüzden kendimi biraz ona karşı eksik hissediyorum her an sanki biriyle olabilirmiş gibi birde bi kaç kez kızlarla konuşmasını yakaladım konuşmaların içeriği nasıldı bilmiyorum uzun bi süre bidaha görmedim biriyle konuştuğunu
Konunuzu okumuştum eşiniz sanırım tsk personeli o yüzden az çok beni anlayabilirsiniz çünkü oda aynı mesleği istiyoÖncelikle kendini hiç eksik hissetme. Sonuçta hiç kimse mükemmel değil. Birinin boyu posu vardır ama karakteri bozuktur. Bu konuda kendine güvenmelisin. Hatta içini tahatlatmak için söyleyeyim: benim boyum 1,62 ama eşim 1,90. Kendisi yapılı olduğu için yanında küçük kalıyorum.
Eğer kızlarla konuşmalarını yakaladıysan bu güven sorunu yaşatır. Yani konuşmalarında ne kadar ileri gitti bilmiyorum. Ama nedense ben sadece internet üzeri olan şeylere aldatma konusuna girmediğini düşünüyorum sevgili olan dönemlerde (tabi durumdan duruma değişir).
Peki hiç görüşmek için beraber plan yapmadınız mı?
Konunuzu okumuştum eşiniz sanırım tsk personeli o yüzden az çok beni anlayabilirsiniz çünkü oda aynı mesleği istiyoplan bi çok kere yaptık ama maddiyat ailevi sorunlar okul sınav hep araya girdi böyle olunca da benim için çekilmez oldu tamamen hayatımdan çıkarma kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?