Uzak mesafe ilişkisi?

Kelebek19961

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
16
4
36
29
Sevgilim 3 yıllığına şarka gidiyor. Nerdeyse her gün birlikte olduğum adam gidiyor. Askerlik olsa 6 ay en fazla 1 yıl, üniversite ayrılığı gibi olsa her 3 ay sömestrda birleşirdik ama bu 3 yıl ve devamlı çalışılacak bir iş. Yol parası gidiş dönüş en az 1300 tl uçak biletlerine baktım. Ben çalışmıyorum o çalışıyor ayda 1 bile gelinse bu çok yüksek bir meblağ o da en fazla 2 gün kalabilir. Bu 3 yıl için sağlıklı yapılacak şeyler ne? Uzak mesafe ilişki yaşayanlara soruyorum.

Polis eşiyim, biz de ayrı kaldık hemde evliyken. Gerçekten çok zor ama ayrılıklar küçük sevgileri söndürür, büyük sevgileri alevlendirir dedikleri çok doğru. Sadık ve ilgi dolu kalın, gerisi kader kısmet...

Benim şu anki ilişkim anlattığınız gibi tek farkı sevgilim öğrenci ancak yaz tatili de olsa maddiyattan dolayı yine değişen bir şey olmuyor uzak şehirlerde seyrek görüşüyoruz. Çok sevdiğimiz için ayrılmadık, telefonla idare ediyoruz. Bazen özlemekten tartışsak da genelbde mutluyuz. Sizin gibi olup sabreden insanlar var. Sevince insan katlanıyor.

Evlenme niyetiniz yok mu?

Evlenin beraber gidin şarka.

Sevgililikte çok uzak yerde 3 sene.
Uzak mesafe ilişkilere karşıyım, yakındakiler bile bir ton sorun yaşarken..
Hayırlısı neyse o olsun

5 yıllık ilişkimizin son 3 yılını farklı şehirlerde geçiriyoruz. Çalıştığı için yılda toplasan 3 en fazla 4 kez görüşebildik. Ama her görüşmemiz de sanki ilk günkü gibi heyecanlanıyoruz ve birbirimizi çok özlüyoruz.
Yani sen sevdiğin insana güveniyorsan tek problem özlemek oluyor tabiki çok zor ama yapacak bir şey yok maalesef.

Biz eşimle toplamda 6 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık.
Her buluşmamız ayrı bir güzellik, her kavusmamiz heyecan doluydu. Çok zor ama o özlem sonrası kavuşmak var ya, onun tarifi yok, muhteşem :)
Bence yurutulebilir. Ama iletişim sorunu yaşamamak lazım. Mutlaka her gün haber almak, konuşmak lazım.
Bence yürür, sorun olmaz. Üzülmeyin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…