- 11 Aralık 2018
- 42.519
- 264.288
- 598
Gece üçe kadar benimle nasıl konuşuyor diyecek diyecektim ki demişMuhtemelen evli bir erkeğin fantezilerine hizmet ediyorsunuz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece üçe kadar benimle nasıl konuşuyor diyecek diyecektim ki demişMuhtemelen evli bir erkeğin fantezilerine hizmet ediyorsunuz.![]()
Belki sadece telefonda flört etmek yetiyordur. Belli bir sorumluluk gerektirmiyor sonuçta.e istemiyorsa niye o zaman habire bana iyi ki varsın, seninle iletişim halinde olmak beni çok mutlu ediyor diyor
gece 3 lere kadar cinsellik konuştuğumuzu falan düşünüyorsun ama ben ona o gece bunu yasakladım ve bir daha da konusu açtırmıyorum. açsa zaten emin ol önce ben postalarım.Gece üçe kadar benimle nasıl konuşuyor diyecek diyecektim ki demiş![]()
işte ben de ona bunu dedim. sen sanırım sadece yalnızlığını gidermeye çalışıyorsun benimle dedim.Belki sadece telefonda flört etmek yetiyordur. Belli bir sorumluluk gerektirmiyor sonuçta.
hangi evli erkek her gece 3 lere kadar benimle konuşabilir. varsa böyle bir evlilik bilemem
Bilsen şaşarsın.hangi evli erkek her gece 3 lere kadar benimle konuşabilir. varsa böyle bir evlilik bilemem
Adam sonu sevişme ile bitmeyecek bir görüşmeye zaman ve para harcamak istemiyor. O para ve zaman sevişen bir kadına harcanmıştır bile.Adam senin için zaman ve para harcamak istemiyor, ne zaman anlayacaksın acaba bunu?
Hiç öyle her dakka yazıyor arıyor falan deme, boşluk dolduruyor şu an seninle. Gerçekten ilişki yaşamak istediği birini bulduğunda sana haber bile vermeden iletişim yollarını kapatacak muhtemelen.
anlamadım :))KK yı sadece konu açmak için kullanmayın ; bdv deki konularla , cinsellik 18+ ya bir göz atın , bir bakmışsınız adama "kimin kocasııı buuu???" diyorsunuz. Tabi sizin ki gerçek bir soru cümlesi olacak.
Kendi sehrinden hanimlarla gorusmedigini ve hatta flortlesmedigini nereden bileceksiniz ki? Gormeden his mi olur?işte ben de ona bunu dedim. sen sanırım sadece yalnızlığını gidermeye çalışıyorsun benimle dedim.
o da dediki bunun için kendi şehrimden birini seçerdim emin ol dedi. neden zor yolu seçeyim dedi
adam zaten aşırı geniş bir adam. ama benim geniş olmadığımı daha ilk tanıştığımız gün anladı. ona rağmen devam ediyor. ve öyle böyle değil tüm zamanını ayırarak.Adam sonu sevişme ile bitmeyecek bir görüşmeye zaman ve para harcamak istemiyor. O para ve zaman sevişen bir kadına harcanmıştır bile.
Diyor işte. Diyor sadece kahverengi koltuğa gtünü yaydığı yerden, anca konuşuyor. Çok efor isteyen bir sey değil.e istemiyorsa niye o zaman habire bana iyi ki varsın, seninle iletişim halinde olmak beni çok mutlu ediyor diyor
Aynı ilde olursa ama görüşmesi gerekecek, belli bir ilgi vs gerekecek ama başka şehirde olunca müsait oldukça konuşsan yeterişte ben de ona bunu dedim. sen sanırım sadece yalnızlığını gidermeye çalışıyorsun benimle dedim.
o da dediki bunun için kendi şehrimden birini seçerdim emin ol dedi. neden zor yolu seçeyim dedi
Sevişmekse ulaşılması gereken hedef, evlenme bile teklif eden çıkar. Yeter ki minnacık da olsa sevişme ihtimali olsun.adam zaten aşırı geniş bir adam. ama benim geniş olmadığımı daha ilk tanıştığımız gün anladı. ona rağmen devam ediyor. ve öyle böyle değil tüm zamanını ayırarak.
mesela geçen gün spordaymış kesik kesik yazıyordu. dedim hayrola noluyo başkasıyla mı yazışıp arada bana yazıyorsun diye aradım ama açmadı tekrar aradım açmadı. neyse spor salonundayım çıkınca arıcam yazmış.
ama bu konuyu bana ispat etmek adına fotoğraflar mı yollamadı. evde yemeğini bile yemeden beni ikna etmeye çalıştı çok uzun bir süre.
iyi de adam bunlarla niye uğraşsın?
Ya kızım bi git Allasen, yalvarıyorsun resmen adama gel belki hiç ayrılamayız diyeadam zaten aşırı geniş bir adam. ama benim geniş olmadığımı daha ilk tanıştığımız gün anladı. ona rağmen devam ediyor. ve öyle böyle değil tüm zamanını ayırarak.
mesela geçen gün spordaymış kesik kesik yazıyordu. dedim hayrola noluyo başkasıyla mı yazışıp arada bana yazıyorsun diye aradım ama açmadı tekrar aradım açmadı. neyse spor salonundayım çıkınca arıcam yazmış.
ama bu konuyu bana ispat etmek adına fotoğraflar mı yollamadı. evde yemeğini bile yemeden beni ikna etmeye çalıştı çok uzun bir süre.
iyi de adam bunlarla niye uğraşsın?
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
ay kahverengi koltuk nerden çıktıDiyor işte. Diyor sadece kahverengi koltuğa gtünü yaydığı yerden, anca konuşuyor. Çok efor isteyen bir sey değil.
adamın benimle gelecek düşünecek bir ilişkisi yok zaten. ondan gelecek beklemiyorum.Ya kızım bi git Allasen, yalvarıyorsun resmen adama gel belki hiç ayrılamayız diyeadam kendi ağzı ile diyor ya bi daha görüşemezsek diye. Senle gelecek düşünen adam bunu der mi? Sevismeye ikna olmadığın halde fazla mal göz çıkarmaz mantığı yapıyor. Gün içinde çalışırken dahi telefonla neler yapıyorum aklın hayalin durur. Çok zor şeyler değil 2 fotoğraf atmış, iki konuşmuş. Bu adam bunlarla niye uğraşsın diyorsun ya, bisey yapmamış zaten. Senin her daim ikna olasın var .