Uzak mesafe iliskisi

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Yaşayan var mı kızlar? 1,5 senelik ilişkimiz var sevgilimle 2 aydır ayrı şehirlerdeyiz, çok seviyorum ama çok zor geliyor ayda 1 anca görüşüyoruz ve ayrılırken her defa üzülüyorum ağlıyorum umutsuzluğa düşüyorum çok şükür fiziken olmasa da yanımda ama işte.. morale ihtiyacım var sanırım

Bennnnnnnnnnnnn..bende ayni durumdayim agladim sizladm gelirken ama maalesef sabredip beklicez sabrn sonu selamettir blyrm zor ama onemli olan gonuller bir olsun

Yeni başlayacak bir şeyse sakın demek için geldim ama yeni bi şey değilmiş. Çok zor gerçekten. Hayırlısı olsun hakkınızda

bende varım ve ilişkimizin 5 senesi öyle geçti hasret dışında bir sorun dahi olmadı şükürler olsun,görüşüp ayrılırken bizimde canımızdan can gidiyor sanki ama hemen diğer görüşmemizi iple çekerek günden güne sevgimizi arttırarak seneler geçirdik ve hasret dahada kuvvetlendirdi sevgimizi aşkımızı güvenimizi,ve şu an nişanlıyız bin şükürler olsun inşallah sizinde olur gönlünüzce, hiç sıkıntı çekme sevgi ve güven olunca hiç bir zorluk sıkıntı olmaz buna emin ol ve gelecekteki güzel günlerinizi hayal ederek sabret

En sevmediğim yaşadım evet ve eşim kendisi , "seni çok özledim yanımda olsan da sarılsam vs "lerden adamı tanıyamadım , uzak mesafe ilişkisi olmasın daha fazla diye evlendim pat diye

Evlendikten sonra tanıdık birbirimizi

yaşamadım, Allah sabır versin yaşayana çok zor diye düşünüyorum. şu an askerde bitince yine yan yana olcaz inşallah :)

6 sene ayrı ülkelerde hemde:) siz yine aynı sınırlar içersindeymişsiniz. artık tango var whatsapp var çok seviyorsanız ve güveniyorsanız mücadele edeceksiniz:)

Yaşadım. 2 sene. kötü bir şekilde ayrıldık . bir daha uzak mesafe ilişkisine tövbe ettim. çok çok zor... öyle kötü anlarım oluyordu ki yanımda olsun istiyordum anca telde konuş teselli etsin yok yetmıyor ruhen muhen yanımda olması , şimdi dibimde olsun istiyorum gel dedigim de anında kapımda bitsin arkadaş.

Merhaba öncelikle, bende eşimle 10 yıldır birlikteyim.3 sene çıktık üniversitede ayrı şehirlerdeydik ben Tekirdağ o kayseri.Ayda bir bile görüşemiyorduk.Sonra okul bitti o istanbula çalışmaya geldi ben kuşadasına döndüm.3 Senede bu şekilde nişanlı kaldık.Şimdi evliyiz ve 4. Yilimiza girdik.Çom şükür bu kadar senedir hiç küsmedik ayrilmadik.Uzaktan ilişkiyi çok güzel idare ettik.Ve mutlu sona erdik.önemli olan anlayışla ve sevgiyle ilişkiyi yürütebilmek.Özlem tabiiki oluyor ama kavuşmak daha değerli oluyor :)

Uzak mesafe evliliği yürütüyorum, sayılır mı?

Hiç aynı şehirde yaşamadık. Bazen farklı ülkelerde oluyoruz. Hatta kovaladığı iş olursa belki de farklı kıtalarda olacağız bir süre.

Düzenli bir görüşme aralığımız yok, bazen ayda bir, çoğu kez daha uzun.

Eşya alıp ev bile düzmedik, düğünden sonra herkes kendi işine gücüne düzenine döndü gibi bir şey oldu.

Çok da şikayetçi değilim, her şeyin farklı dinamikleri oluyor böyle yaşayınca. Sürekli hareket halindeyiz, hep bir geliş-gidiş, kavuşma-hasret vs.

Ve hiç tartışmamız da olmaz çok şükür. Belki de zaten dipdibe olmaya alışmadığım için, eşimin telefondaki sesi çoğu zaman son derece yeterli oluyor benim için.

İlla bir yerlerde yolumuz kesişecek elbette ama nerede, ne zaman hiç bilmiyorum. Şimdilik keyfim yerinde.

Neyin umutsuzluğu sizdeki onu anlamadım? Şartlarınız bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok. Adam da neticede isteyerek ayrılmıyordur; fazla dramatize edip kendinizi de onu yıpratmayın bence.

Uzak ülke ilişkisi yaşadım, çok zor ve iyi bir sabır, iyi bir güven gerektiriyor.

Ama sonunda çok iyi ortaya çıkıyor karşıdaki kişi iyi mi kötü mü. Biz sonunda evlendik, zor evet ama sonu iyi biten de var.

Özel değilse, eşiniz yabancı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…