Uzak mesafe iliskisi

Öyle mi ne güzel :) Hem yabancı hem bana uzaktaki biriyle görüşüyorum da, böyle şeyleri merak ediyorum Mutluluklar ikinize de :)

Aa harikaymış :) Size de mutluluklar dilerim, biraz zorlu oluyor ama çok güzel yanları var. Farklı kültür, farklı dil, her gün yeni bir şey öğreniyor insan, heyecanlı oluyor

Gorusme sıklıgı arttirabilseniz daha iyi olmaz mı çok mu uzak şehirlerdesiniz

Sekiz yıllık iliskimizin bes yılı farkli sehirdeydik.
Ayda bir görmüyoduk birbirimizi.. cok sukur su an ayni sehirde ve nisanliyiz.

İlişkimizin 3. Senesinde atandım ve başka şehire geldim. Nişanlandık gün sayıyoruz artık kavuşmak için.

Iki yil ayriydik nisanlilikta dahil ama 3 hafta önce evlendik :)) tavsiyem esim olcak adam bu diyorsan fazla uzatma :)) çünkü insanin sevdigiyle yasamasi sahane bisey :)))

7 yıllık ilişkisini 3 yılı aynı sehirde 4 yılı 600km uzaklıktaki ayrı sehirde bazen senede 1 bazen 2 kere görüşmüş biriyim. 8.yılda evlendik 7yıllık evliyiz 5 yasında da kızımız var Elhamdülillah. Olur yani
:))

Aramızda kilometreler var ama sevgi sınır tanımaz ♡♡

ben de yaşadım ve sonra evlendim ama zordu.. 2 3 yıldan sonra biraz bayıyor, sürekli her gün saatlerce telefonla konuşmak uykun gelse de uyanık kalmaya çalışmak vs.. evlilik oldu sonunda ve hepsine değdi çünkü eşim her şeye değen bir insan.. ama bir de ciddi sorunlar olacaksa uzak mesafe ilişkisinden kaçmak lazım

Valla bilemiyorum teselli olur mu ama biz aynı şehirdeyiz hatta 15 20 dk yakın mesafedeyiz ama maalesef yinede haftada 1 görüşme konusunda dahi sıkıntılar yaşıyoruz. (halalarının bitmek bilmeyen istekleri ve sevgilimin kırmamak için sessiz kalması yüzünden)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde bu dönemi de atlatırsınız

benımde 7 yıllık ılskım boyleydı uzaktaydık ayda 1 gorusurduk sora ayrıldk tabı ama uzaklıktan degıl :) Yanı uzaklık sorun olmaz bence hatta daha cok ozlem vs oluyor

Bir sure sonra alisirsiniz ama fazlada uzatmayin ciddi dusunuyorsanI adim atmaya baslayin uzak mesafelerde zaman iyi birsey degil

Ben 1 yılı aşkın süre görmedim özlem çok ağırdı ama sevgi ne olursa olsun bir şekil de dayandırabiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…