- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Özel değilse, eşiniz yabancı mı acaba?
Öyle mi ne güzel :) Hem yabancı hem bana uzaktaki biriyle görüşüyorum da, böyle şeyleri merak ediyorumEvet eşim Arap :)
Öyle mi ne güzel :) Hem yabancı hem bana uzaktaki biriyle görüşüyorum da, böyle şeyleri merak ediyorumMutluluklar ikinize de :)
Evet onun kültürüne ve diline çok meraklıyım zatenAa harikaymış :) Size de mutluluklar dilerim, biraz zorlu oluyor ama çok güzel yanları var. Farklı kültür, farklı dil, her gün yeni bir şey öğreniyor insan, heyecanlı oluyor
Gorusme sıklıgı arttirabilseniz daha iyi olmaz mı çok mu uzak şehirlerdesinizYaşayan var mı kızlar? 1,5 senelik ilişkimiz var sevgilimle 2 aydır ayrı şehirlerdeyiz, çok seviyorum ama çok zor geliyor ayda 1 anca görüşüyoruz ve ayrılırken her defa üzülüyorum ağlıyorum umutsuzluğa düşüyorum çok şükür fiziken olmasa da yanımda ama işte.. morale ihtiyacım var sanırım
Iki yil ayriydik nisanlilikta dahil ama 3 hafta önce evlendik :)) tavsiyem esim olcak adam bu diyorsan fazla uzatma :)) çünkü insanin sevdigiyle yasamasi sahane bisey :)))Yaşayan var mı kızlar? 1,5 senelik ilişkimiz var sevgilimle 2 aydır ayrı şehirlerdeyiz, çok seviyorum ama çok zor geliyor ayda 1 anca görüşüyoruz ve ayrılırken her defa üzülüyorum ağlıyorum umutsuzluğa düşüyorum çok şükür fiziken olmasa da yanımda ama işte.. morale ihtiyacım var sanırım
Valla bilemiyorum teselli olur mu ama biz aynı şehirdeyiz hatta 15 20 dk yakın mesafedeyiz ama maalesef yinede haftada 1 görüşme konusunda dahi sıkıntılar yaşıyoruz. (halalarının bitmek bilmeyen istekleri ve sevgilimin kırmamak için sessiz kalması yüzünden)Yaşayan var mı kızlar? 1,5 senelik ilişkimiz var sevgilimle 2 aydır ayrı şehirlerdeyiz, çok seviyorum ama çok zor geliyor ayda 1 anca görüşüyoruz ve ayrılırken her defa üzülüyorum ağlıyorum umutsuzluğa düşüyorum çok şükür fiziken olmasa da yanımda ama işte.. morale ihtiyacım var sanırım
Bir sure sonra alisirsiniz ama fazlada uzatmayin ciddi dusunuyorsanI adim atmaya baslayin uzak mesafelerde zaman iyi birsey degilYaşayan var mı kızlar? 1,5 senelik ilişkimiz var sevgilimle 2 aydır ayrı şehirlerdeyiz, çok seviyorum ama çok zor geliyor ayda 1 anca görüşüyoruz ve ayrılırken her defa üzülüyorum ağlıyorum umutsuzluğa düşüyorum çok şükür fiziken olmasa da yanımda ama işte.. morale ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?